Švédsko – Anglicko 0:0 (kon.) | Poľsko – Slovensko sk 1:2 (kon.)
koniec
Poľsko
1:2 (1:1)
Slovensko
Piatok 16.06.2017, 20:45Majstrovstvá Európy U21 • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Taktické striedanie Pavla Hapala. Pre dnešok má odpracované Matúš Bero, ktorý prepúšťa miesto benjamínkovi slovenského výberu Lászlóvi Bénesovi.
     
    84
    Poliaci poslednýkrát v zápase striedajú. Na ihrisku už neuvidíme Mariusza Stępińskeho, ktorého nahrádza Krzysztof Piątek.
     
    82
    Poliaci druhý raz v zápase striedajú. Pre dnešný večer dohral strelec úvodného gólu zápasu Patryk Lipski, namiesto neho prichádza na hraciu plochu Jarosław Niezgoda.
     
    82
    Jaroslav Mihalík si dnes odviedol svoje a môže si ísť oddýchnuť. Na jeho miesto prichádza ďalší Slovák pôsobiaci v Poľsku Lukáš Haraslín.
     
    73
    Tak to je nepríjemný moment pre slovenské mužstvo. Adam Zreľák napokon nebude schopný pokračovať v zápase a svoje miesto musí prepustiť Pavlovi Šafrankovi.
     
    59
    Avizované úvodné striedanie zápasu je realitou. Z ihriska odchádza zranený Bartosz Kapustka, na ktorého miesto prichádza Łukasz Moneta.

    Jakub Kocourek

    Góly: 1. Lipski – 20. Valjent, 78. Šafranko

    Karty:   71. Škriniar (SVK), 81. Šafranko (SVK)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 19:15.
    Poľsko: Wrąbel – Kędziora (C), Bednarek, Jach, Jaroszyński – Dawidowicz, Linetty – Frankowski, Lipski (82. Niezgoda), Kapustka (59. Moneta) – Stępiński (84. K. Piątek).
    Náhradníci: Drągowski, Stryjek – Bielik, Lasicki, Radosław Murawski, Moneta, K. Piątek, Niezgoda, Kubicki, Buksa, Szymiński.

    Slovensko: Chovan – Valjent, Niňaj, Škriniar, Mazáň – Lobotka – Rusnák, Bero (90+2. Bénes), Chrien, Mihalík (82. Haraslín) – Zreľák (C) (73. Šafranko).
    Náhradníci: Rodák, Jakubech – Huk, Vestenický, Špalek, Šatka, Skovajsa, Haraslín, Šafranko, Vavro, Káčer, Bénes.

    Rozhodca: Serdar Gözübüyük – Bas van Dongen, Joost van Zuilen (všetci Holandsko)