Severní Irsko – Česko 0:3 (kon.)
koniec
Severní Irsko
0
16 7 6  
Česko
3
25 25 25  
cz Streda 24.05.2017, 17:30 • Hala míčových sportů, Karlovy Vary • Kvalifikácia MS - muži • Skupina F
Predzápasové kurzy
     
    6:25
    Hned první mečbol je proměněn. Marek Zmrhal podal o pásku a nedal šanci přijímajícím hráčům. Český tým si tak připisuje lehkou výhru na úvod kvalifikace.
     
    6:24
    Nepřesný servis přidává také právě skórující Robert Nicholson. Mečboly pro českou reprezentaci.
     
    3:16
    Šulista navíc přidává také tvrdé podání. Následně se dostal do útoku Currie, který smečuje do autu. Je tady druhý technický oddechový čas.
     
    2:13
    Nahrávač českého týmu přidává přímý bod ze servisu. Oddechový čas pro Severní Irsko.
     
    1:8
    Destrukce Severního Irska pokračuje i ve třetím setu. Nepřesný úder z hlavního kůlu. Je tady první technický oddechový čas.
     
    1:5
    Český blokař trápí servisem soupeře. Currie smečuje ze zóny číslo dva do autu. Je tady oddechový čas pro Severní Irsko.
     
    7:25
    Druhá sada jde velmi rychle za námi. Zmrhal přesně přihrál, Habr našel na středu sítě Zajíčka a debakl Severního Irska ve druhém setu končí.
     
    6:24
    Mraky setbolů pro Čechy. Nepřesnou přihrávku nevylepšil ani útokem Currie.
     
    6:19
    Beer znovu na podání. Hadrava zasáhl v poli a poté už mohl do otevřené obrany smečovat Zmrhal na hlavním kůlu. Gerrard Ford si bere oddechový čas.
     
    6:16
    Alan Workman se dostává zpět do hry. Nepřesný pipe soupeře trestá útokem z hlavního kůlu Marek Zmrhal. Je tady druhý technický oddechový čas.
     
    2:8
    Džavoronok na podání. Finger si smlsl na nepřesné přihrávce nad síti. Je tady první technický oddechový čas.
     
    1:5
    A další bod pro českou reprezentaci. Džavoronok byl pozorný nad síti a nepřesný příjem jen sklepl na polovinu soupeřů. Je tady oddechový čas pro Severní Irsko.
     
    16:25
    Nicholson na podání. Bartoš byl přesný na přihrávce, Janouch našel na středu sítě Holubce, který přesnou smečí k lajně ukončuje první sadu.
     
    15:24
    Řada setbolů pro českou reprezentaci. Michal Finger přidává další přímý bod ze servisu.
     
    12:19
    Jakub Janouch na podání. Souhra středem sítě nevyšla soupeřům, Zajíček byl skvěle na místě a blokuje. Je tady oddechový čas.
     
    11:16
    Do druhého technického oddechového času jde český celek s pětibodovým náskokem. Středem sítě se prosazuje kapitán Aleš Holubec.
     
    9:14
    Znovu Finger na servisu. Český univerzál přidává podobně jako jeho soupeře na tomto postup v dresu Severního Irska eso. Je tady oddechový čas.
     
    4:8
    Donovan Džavoronok na podání a hned je z toho přímý bod. Mladý smečař nachytal na přihrávce Alana Workmana. Je tady první technický oddechový čas.

    Vít Schück

    Severní Irsko: McKnight, Ford – Steward, A. Workman, Wright – Burton, Nicholson, Mccaughern – Crooks, Currie – J. Workman, Outhwaite
    Trenér: Gerrard Ford

    Česko: Habr, Janouch – Džavoronok, Šulista, Zmrhal, Bartoš, Michálek – Beer, Holubec (C), Zajíček – Hadrava, Finger – Kryštof, Pfeffer
    Trenér: Miguel Ángel Falasca Fernández

    Rozhodca: Ivan Lazarevič (SRB) – Dobromir Dobrev (BUL)