Spiš. N. Ves – Nitra 0:3 (kon.) | Žilina B – MFK Zvolen 7:2 (kon.) | L. Mikuláš – Pohronie 3:2 (kon.)
Šamorín – Košice 0:1 (kon.) | Bardejov – Skalica 1:2 (kon.) | Sereď – Lok. Košice 2:2 (kon.)
koniec
MŠK Žilina B
7:2 (4:1)
MFK Zvolen
Streda 24.05.2017, 17:00MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    MŠK Žilina B dáva gól!

    Loptu si na biely bod postavil BOJAN LETIČ, ktorý poslal loptu k pravej tyčke. Jenčo vystihol smer penalty, no na tento pokus bol prikrátky a loptu nedokázal chytiť.
     
    63
    MŠK Žilina B dáva gól!

    Netrvá dlho a Žilina sa vzdiaľuje Zvolenu znovu o 4 góly. Krásna prihrávka Michala Kleca na biely bod, kde si zbehol LUKÁŠ JÁNOŠIK. Lukáš sa z tejto pozície nemýlil a pridáva šiesty kúsok MŠK Žiliny B.
     
    61
    MFK Zvolen dáva gól!

    Podobne ako v prvom polčase aj teraz sa lopta po centri od rohovej zástavky chvíľu odrážala pred Alešom Mandousom. Napokon sa k nej dostal JÁN STAŠKO, ktorý bez problémov razantnou strelou rozvlnil sieť za chrbtom gólmana MŠK.
     
    53
    MŠK Žilina B dáva gól!

    Žilina pokračuje v dominancii z prvého polčasu. Lopta sa dostala za obranu hostí, kde sa jej zmocnil ROLAND GEREBENITS. Ten si bez problémov položil Jenča a následne zakončil do prázdnej bránky.
     
    43
    MFK Zvolen dáva gól!

    Po rohovom kope hostí sa lopta párkrát podorážala pred Alešom Mandousom. Napokon sa k lopte dostal MIHAJILO POPOVIĆ, ktorý sa z ideálnej pozície nemýlil a Mandousovi nedaj najmenšiu šancu.
     
    35
    MŠK Žilina B dáva gól!

    Krásny center Joana Herrer našiel na zadnej tyčke MICHALA KLECA. Michla len hlavou loptu usmernil do prázdnej bránky. Žilina tak vyhráva 4:0 a tento zápas sa vykresľuje na poriadny výprask Zvolenu.
     
    30
    MŠK Žilina B dáva gól!

    Center z kopačky Jankauskasa sa prepadl až na zadnú tyč. Tu stál pripravený DÁVID HANCKO, ktorý svojou hlavičkou poslal loptu do protipohybu gólmana hostí a tak bez ťažkostí pridáva tretí gól MŠK Žiliny B.
     
    9
    MŠK Žilina B dáva gól!

    Hostia po rozohrávke odovzdali loptu Žilinčanom. Konkrétne sa lopta dostala na kopačku Jakuba Michlíka, ktorý za obranou naštartoval ELIGIJUSA JANKAUSKASA a ten bez problémov poslal loptu za chrbát gólmana Jenča, ktorý v priebehu pár sekúnd dostáva druhý gól.
     
    9
    MŠK Žilina B dáva gól!

    MŠK Žilina sa veľmi rýchlo ujíma vedenia. Po prihrávke Michala Kleca sa k lopte dostal ROLAND GEREBENITS, ktorý z ťažkého uhlu otvára stav stretnutia. 1:0.

    Patrik Ondrovič

    Góly: 9. Gerebenits, 9. Jankauskas, 30. Hancko, 35. Klec, 53. Gerebenits, 63. Jánošík, 90+1. Letić (pen.) – 43. Popović, 61. Staško


    MŠK Žilina B: Mandous – Vallo, Ďuratný, Hancko, Herrera, Václavik, Jankauskas, Michlík, Gerebenits, Klec, Jánošík.
    Náhradníci: Bajza – Mbah, Hrnčár, Toro, Letić, Boženík

    MFK Zvolen: Jenčo – Memić, Kotora, Thanh, Labuda, Sombat, Staško, Čertík, Čery, Janković, Popović.
    Náhradníci: Bábriš – Sudimak, Oliinyk, Slovák, Vrbovský, Kaddour