Kert Park Praha – Kladno 5:2 (kon.)
koniec
HC Kert Park Praha
5:2 (2:1, 1:0, 2:1) Stav série: 3:1
HBC Kladno
cz Nedeľa 07.05.2017, 14:00 • Hokejbalové hřiště na Lužinách • Play-off CCM extraligy (CZE) • Finále
     
    44:56
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Kert Park se stává mistrem letošního ročníku extraligy! Prázdnou branku trefuje TOMÁŠ FEJFAR! Asistence: Martin Kruček.
     
    44:28
    Další vyhození Kertu jen těsně míjí prázdnou kladenskou branku! Další zakázané uvolnění.
     
    42:47
    Kladno to zkouší se 6 hráči v poli, Jirotka na střídačce!
     
    40:43
    Barnošák nahazoval míček na zadní mantinel, od kterého se odrazil před Mikla, kde na něj číhal Potěchin, jenž ale na brankáře Pražanů nevyzrál!
     
    40:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen je to branka! Míček po závaru dokázal těsně za brankovou čáru dostat PETR OGURČÁK. Asistence: Dominik Barnošák.
     
    39:59
    Pronikajícího Štěpáníka brilantním obranným zákrokem zastavil Roznberg. Poté došlo před Miklem k závaru, po kterém zřejmě míček končí v brance! Oba rozhodčí se nyní ještě radí.
     
    37:32
    Radim Štěpáník (KLA) – vyloučení na 2 minuty za napadení.
     
    37:08
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Kert Park se dokázal dostat do útočného pásma a využít přesilovou hru 4 na 3! Dělovou ránu vyslal od modré čáry DAVID ŠPERL a tento pokus končí až v levém horním rohu kladenské branky! Asistence: Jan Nýdl, Tomáš Fejfar.
     
    36:51
    Martin Pala (KER) – vyloučení na 2 minuty za pád pod nohy.
     
    35:54
    Michal Dědič (KLA) – vyloučení na 2 minuty za sekání.
     
    35:19
    Jakub Hasiman (KLA) – vyloučení na 2 minuty za hákování.
     
    34:39
    Míček se po závaru Kertu dostal až na hůl M. Kručka, který po bekhendovém blafáku nedokázal umístit míček za Jirotku! Hned na to Kruček znovu střílel, znovu bekhendem, avšak ani tento pokus úspěšný nebyl!
     
    34:00
    Fejfar byl na levé straně útočného pásma Kertu úplně sám! Střela zápěstím, mířená na lapačku Jirotky, byla hodně nebezpečná!
     
    29:27
    Kladno dosáhlo branky, která není uznána! Jeden z beků Kladna na modré čáře zahrál míček rukou, kterého se dle rozhodčích posléze jako první dotkl právě hostující hráč! Trenér Kadlec dvojici rozhodčích častuje nepěknými slovy a kladenská střídačka je pořádně rozhořčena.
     
    28:46
    M. Kruček na červené čáře obral o míček Pospíšila a utekl do brejku! Na jeho konci byla pouze střela mířená na vyrážečku, která však skončila pouze na zadním mantinelu!
     
    27:06
    Michal Kovář (KER) – vyloučení na 2 minuty za sekání.
     
    24:06
    Kert Park právě vstřelil branku!
    JAN NÝDL ukazuje, jak důležitým hráčem pro svůj tým je! Výraznou měrou se na brance podílel Wróbel, který se dobře vytočil zpoza branky až do střelecké pozice, ze které poslal míček na Jirotku a právě z bezprostřední blízkosti jej za jeho záda dokázal umístit kapitán Pražanů! Asistence: Tomáš Wróbel, Tomáš Fejfar.
     
    23:27
    Hnízdil perfektní, milimetrovou přihrávkou našel úplně volného Štěpáníka, který pouze nastavil svou hůl a míček usměrnil do tyče branky Pražanů!
     
    21:38
    Špeček v přečíslení hledal volného Pospíšila. Tato nahrávka mířila pouze do obránce Pražanů, od něhož se ale odrazila zpět na hůl Špačka, jenž ihned střílel a opět ohrozil Mikla!
     
    19:38
    Na Hnízdila zívala úplně prázdná branka, Mikl senzačně zasahuje! Tohle byla prozatím asi největší šance Kladna v tomto utkání!
     
    18:41
    Martin Suda (KER) – vyloučení na 2 minuty za vysokou hůl.
     
    18:24
    Pražák se dostal do brejku, avšak v poslední možné chvíli mu výborně vypíchnul míček vracející se Nýdl! Ke smůle domácích se míček odrazil přímo na hůl Kohouta, který nedokázal poslat míček za Miklovy záda!
     
    15:36
    Jan Pospíšil (KLA) – vyloučení na 2 minuty za krosček.
     
    15:20
    Pokračuje přesilová hra Alpiqu. V té došlo před Miklem k obrovskému závaru, Mikl však proti několika střelám skvěle zasahuje!
     
    13:42
    Jan Blaško (KER) – vyloučení na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    13:22
    Štěpáník našel před brankou úplně volného Špačka, jenž ihned střílel z voleje. Mikl si s touto střelou neporadil nejlépe, jelikož míček následně zůstal úplně volný u levé tyče, kde stál volný Kudela, kterému se míček do branky umístit nepodařilo!
     
    11:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Se tvrdou střelou Tomáše Kudely od červené čáry si Mikl ještě poradil, na dorážku MARTINA ŠPAČKA byl ale krátký – 2:1! Asistence: Tomáš Kudela.
     
    10:28
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Hned další akce již ale končí brankou! Zkušený útočník LUKÁŠ PLZÁK dostal míček mezi kruhy a jeho střela se odrazila až od zadní tyčky Jirotkovy branky! Plzák tuto střelu nemohl umístit lépe. Asistence: Martin Kruček.
     
    09:18
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Dravost MARTINA SUDY, přesně ta právě zajistila Kert Parku vedení! Útočník domácích dostal míček do ideální pozice mezi kruhy, první střela mu příliš nesedla, ale dorážka již mířila přesně mezi betony Jirotky! Asistence: David Vyskočil, Michal Kovář.
     
    05:31
    Petr Šícha (KLA) – vyloučení na 2 minuty za hákování.
     
    03:55
    Tomáš Wróbel se po pravé straně prodral až před Jirotku, který se položil na zem a Wróbel si s touto situací již nedokázal poradit!
     
    00:52
    Tomáš Rejthar (KLA) – vyloučení na 2 minuty za nedovolené bránění.

    Vojtěch Filipiec

    Góly a asistencie: 10. Suda (Vyskočil, Kovář), 11. Plzák (Kruček M.), 25. Nýdl (Wróbel, Fejfar), 38. Šperl (Nýdl, Fejfar), 45. Fejfar (Kruček M.) – 12. Špaček (Kudela), 41. Ogurčák (Barnošák)


    HC Kert Park Praha: Mikl (Papranec) – Nýdl (C), Dulava, Šperl, Sklaník, Bureš, Blaško, Bošák – Fejfar, Kruček M., Wróbel, Kruček J., Kovář, Plzák, Sitter, Postulka, Javorka, Vyskočil, Roznberg, Suda, Pala.
    HBC Kladno: Jirotka (Majerníček) – Kudela, Pospíšil, Dědič (C), Haisman, Soukup, Rejthar, Šícha, Špaček, Štěpáník, Pražák, Kohout, Hnízdil D., Ogurčák, Barnošák, Nosek, Novák, Potěchin.

    Rozhodca: Kettner, Záhora
    Kert Park Praha 3 1 Kladno
    #1 Sobota 29.04.2017 • 16:00
    Kladno - Kert Park Praha 1:2 koniec po predl.
    #2 Nedeľa 30.04.2017 • 11:00
    Kladno - Kert Park Praha 6:1
    #3 Sobota 06.05.2017 • 16:00
    Kert Park Praha - Kladno 5:4 koniec po predl.
    #4 Nedeľa 07.05.2017 • 14:00
    Kert Park Praha - Kladno 5:2