Trenčín – Trnava 3:4 (kon.) | Zlaté Moravce – Dunajská Streda 1:2 (kon.)
koniec
AS Trenčín
3:4 (1:1)
FC Spartak Trnava
Nedeľa 07.05.2017, 15:20 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Paur si spracoval loptu, obhodil si brániaceho hráča a zo zhruba 26 metrov vystrelil prudko halfvolejom. Lopta preletela tesne nad brvno trnavskej brány.
     
    90+1
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Ivan Schranz, prichádza Lukáš Mihálik.
     
    85
    Trenčín dal gól!
    Ubbinkov roh na zadnú žrď, lopta sa potom odrazila na päťku, kde ju do bránky dopravil ANTONIO MANCE.
     
    83
    Halilovič vystihol prihrávku obrancu a sám sa rútil na Šemrinca, nepochopiteľne však potom nevystrelil, ale zamotal sa v šestnástke kľučkami.
     
    80
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Matúš Čonka, prichádza Robert Ndip També.
     
    78
    Trnava dala gól!
    Hostia zaútočili s väčším počtom hráčov, Trenčania neustrážili Čonku, ktorý sa presadil na ľavej strane šestnástky, vybiehajúceho brankára sa nepokúšal obstreliť, ale prihral na stred voľnému Slobodovi a ten ešte úplne dopraca ERIKOVI JIRKOVI. Ten do prázdnej brány zavŕšil hetrik. Asistencia: Anton Sloboda.
     
    71
    Trenčín dal gól!
    Domáci dramatizujú zápas, po rohovom kope nikto z Trnavčanov neatakoval Šuleka na hranici šestnástky, ten ešte posunul dozadu HILARYMU GONGOVI, ten si obhodil jedného z brániacich hráčov a umiestnenou strelou k žrdi nedal šancu brankárovi.
    Asistencie Martin Šulek.
     
    64
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Abdul Zubairu, prichádza Hilary Gong.
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Milan Kvocera, prichádza Antonio Mance.
     
    60
    Trnava dala gól!
    Ďaľšiu dieru v obrane Trenčanov potrestal opäť ERIK JIRKA, mieril s loptou sám na Šemrinca a dokázal ho presne obstreliť.
     
    59
    Hostia zahrali aut z pravej strany, Sloboda nabehol s loptou do pokutového územia, kde sa dostal potom k zakončeniu Halilovič, ale jeho strelecký pokus skončil mimo brány.
     
    54
    Trnava dala gól!
    Na pravé krídlo vyšprintoval za nákopom Kadlec, potiahol až k šestnástke, potom loptu predložil do druhej vlny na hranicu šestnástky, kde až dvaja Trnavčania mohli zakončovať, Halilovič rozumne prepustil ERIKOVI JIRKOVI, ktorý presne trafil.
    Asistencia: Andrej Kadlec
     
    41
    Halilovič za odkopnutie lopty dostal žltú kartu.
     
    40
    Ubbink zakrútil loptu z rohu na hranicu 10 metrov pred bránou, kde vyskočil najvyššie Paur, ale hlavou loptu poslal meter nad bránu.
     
    38
    A okamžite ďaľší útok Trenčanov, Šulek vnikol do pokutového územia na pravej strane, prudko vypálil, ale dobre postavený Jakubech loptu kryl.
     
    38
    Beridze sa zbavil obrancov na ľavej strane, z uhla sa pokúsil obstreliť brankára. To sa mu aj podarilo, lopta sa od pravej žrde odrazila do ľavej a von z brány.
     
    37
    Trnava dala gól!
    Čonka zahral rohový kop nakrátko na Schranza, ktorý si zbehol na kraj šestnástky. Schranzov následný center pred bránu presne hlavičkoval do brány MATEJ ORAVEC.
    Asistencia: Ivan Schranz
     
    22
    Trenčín dal gól!
    RANGELO JANGA vyšprintoval za nakopnutou loptou, bol s ňou potom taký rýchly, že Oravec ho nestihol atakovať. Domáci útočník si obhodil vybiehajúceho brankára a skóroval do prázdnej brány.
     
    14
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Ivan Hladík, prichádza Erik Jirka.
     
    8
    Ubbinkov rohový kop letel tesne za päťku, lopta spadla Kleščíkovi na nohu a odrazila sa tesne vedľa brány.
     
    6
    Schranz dostal loptu do behu, Šemrinec naznačil vybehnutie, ale potom zamrzol vo vlastnej šestnástke. Schranz sa samozrejme pokúsil o prelobovanie brankára, lopta preletela tesne nad brvno.

    Marián Vychovalý

    Góly: 22. Janga, 71. Gong (Šulek), 85. Mance – 37. Oravec (Schranz), 54. Jirka (A. Kadlec), 60. Jirka, 78. Jirka (Sloboda)

    Karty:   41. Halilovič (TRN)


    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Kleščík, Keston, Šulek – Zubairu (64. Gong) – Ubbink, Paur – Kvocera (64. Mance), Janga, Beridze.
    Náhradníci: Chovan – R.Klooster, M.Klooster, Udeh, Gong, Halgoš, Mance.

    FC Spartak Trnava: Jakubech – A. Kadlec, Hladík (14. Jirka), Godál, Čonka (80. També) – Janso, Greššák – Schranz (90+1. Mihálik), Sloboda, Halilovič – Oravec.
    Náhradníci: Strapák – Košťál, Mihálik, També, Jirka.

    Rozhodca: Marhefka – Benko, Ádám

    Diváci: 2533