Witthöftová – Vondroušová 1:2 (kon.) | Plíšková – Giorgi 0:2 (kon.)
koniec
Karolína Plíšková
Karolína Plíšková (1)
0
66 2  
Camila Giorgi
Camila Giorgi
2
7 6  
cz Pondelok 01.05.2017, 14:21 • TK Sparta Praha, Praha (CZE) • WTA Praha - Livesport Prague Open 2024 (antuka) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Nasazená jednička a světová trojka Karolína Plíšková v prvním kole domácího turnaje J&T Banka Prague Open vyzve Camilu Giorgiovou, se kterou se střetla loni ve čtvrtfinále a aktuálně 90. hráčku světového žebříčku porazila ve dvou setech. Celkem se obě hráčky potkaly třikrát a česká hráčka ve všech těch zápasech vyhrála.
    VIDEO: J&T Banka Prague Open 2017 - oficiální spot turnaje.
     
    Markéta Vondroušová dokázala otočit zápas proti Carině Witthoeftové a slaví postup do druhého kola, o který už za pár okamžiků bude usilovat další česká tenistka Karolína Plíšková, která vyzve italskou hráčku Camilu Giorgiovou, kterou loni vyřadila ve čtvrtfinále.
    FOTO: Karolína Plíškovou společně se svou sestrou Kristýnou.

     
    Vzájemná bilance:

    28.04.16 Giorgiová – Plíšková 0:2 (Praha)
    12.10.14 Giorgiová – Plíšková 1:2 (Linec)
    17.02.14 Giorgiová – Plíšková 0:2 (Dubaj)
     
    Time! Na podání začne Italka Camila Giorgiová.
     
    0:0
    Utkání právě začalo.
     
    0-15
    Camila Giorgiová otevřela zápas na podání a Karolína Plíšková začala pořádně zostra, poslední forhend ale vystřelila ven.
     
    0-30
    Camila Giorgiová musela jít tentokrát přes druhé podání, které namířila ven z kurtu. Karolína Plíšková se po razantním podání opět dostala do výměny, jenže se po několika úderech vyhodila.
     
    15-30
    Karolína Plíšková zahrála fantastický úder podél levé postranní čáry a Camila Giorgiová z forhendu poslala míč za základní čáru. Málem z toho byl vítězný míč, nakonec ale nebyl.
     
    15-40
    Camila Giorgiová skvěle podala a Karolína Plíšková tentokrát z pravé strany returnovala pouze do sítě. První přímo bod Italky.
     
    0:1
    Další dobré podání italské tenistky, po kterém Karolína Plíšková poslala forhendový return vedle vzdálenějšího pravého rohu.
     
    0:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:1
    Konec přestávky, podávat bude Karolína Plíšková.
     
    15-0
    Karolína Plíšková na druhý pokus z pravé strany podala na tělo Italky, která z forhendu returnovala daleko za základní čáru.
     
    30-0
    Ani tentokrát se Camila Giorgiová nedokázala dostat do hry, když forhendový return opět vyhodila mimo vymezený prostor.
     
    40-0
    Karolína Plíšková fantasticky podala a po razantním forhendu k levému rohu zahrála nabíhaný vítězný forhend do pravého kouta.
     
    40-15
    Camila Giorgiová se dokázala dostat do hry a Karolína Plíšková měla na vrh, jenže forhend podél pravé čáry byl dlouhý.
     
    1:1
    Rodačka z Loun opět musela jít přes druhé podání, po kterém Camila Giorgiová dobře returnovala, po krátké výměně ale vyhodila bekhend z levého rohu kurtu za základní čáru.
     
    15-0
    Camila Giorgiová málem skvěle podala ven z kurtu, musela jít ale přes druhé podání, které skončilo v síti. První dvojchyba.
     
    15-15
    Karolína Plíšková se dokázala dostat do hry, jenže po velice rychlé výměně poslala z levé strany svůj bekhend pouze do sítě.
     
    15-30
    Pohledná italská tenistka musela jít přes druhé podání, které tentokrát bylo dobré, a její soupeřka se z forhendu vyhodila.
     
    30-30
    Camila Giorgiová opět musela podávat na druhý pokus a Karolína Plíšková se dostala do hry. Česká tenistka zahrála forhend do pravého rohu a Italka naopak svůj bekhend do sítě.
     
    40-30
    Italská tenistka není schopna na první pokus podat, čehož Karolína Plíšková využila, když po forhendovém returnu k základní čáře její soupeřka poslala bekhend do sítě! Brejkbol!
     
    40-40
    Karolína Plíšková opět byla ve hře, jenže Camila Giorgiová zahrála podél levé postranní čáry krásný vítězný bekhend. Shoda.
     
    40-A
    Camila Giorgiová snad poprvé v tomto gemu podala na téčko a Karolína Plíšková returnovala z bekhendu za základní čáru do autu.
     
    1:2
    Camila Giorgiová zahrála forhend do pravého rohu a Karolína Plíšková málem vítězný bekhend podél levé čáry, jenže skončil v autu. Italská tenistka tedy s problémy podržela podání a vede 2:1.
     
    1:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    1:2
    Konec přestávky, podávat bude Karolína Plíšková.
     
    15-0
    Karolína Plíšková z pravé strany skvěle podala ven z kurtu a Camila Giorgiová z úhlu a bekhendu returnovala pouze do sítě.
     
    30-0
    Camila Giorgiová se sice dokázala tentokrát dostat do hry, jenže z pravé rohu svůj forhendový úder vyhodila za základní čáru.
     
    30-15
    Karolína Plíšková musela jít přes druhé podání a Camila Giorgiová zahrála podél pravé postranní čáry vítězný forhendový return.
     
    30-30
    Karolína Plíšková se po velice krátké výměně z forhendové strany vyhodila a Camila Giorgiová se velice rychle vrátila do gemu.
     
    30-40
    Karolína Plíšková nedokázala dobře trefit bekhend a Camila Giorgiová má po třech míčích v řadě rázem první brejkbol!
     
    1:3
    Camila Giorgiová dokázala svůj první brejkbol využít, když podél pravé postranní čáry zahrála skvělý forhend, a vede 3:1!
     
    0-15
    Camila Giorgiová po dobrém podání zahrála nabíhaný bekhend přesně do levého rohu a Karolína Plíšková se jen ohlédla.
     
    15-15
    Po vítězném bekhendu ovšem přichází její druhá dvojchyba.
     
    30-15
    Karolína Plíšková skvěle zatlačila Italku forhendy do pravého rohu, odkud Camila Giorgiová poslala nízký úder pouze do sítě.
     
    30-30
    Camila Giorgiová fantasticky podala na tělo rodačky z Loun, který poslala bekhendový return do sítě. Je srovnáno 30-30.
     
    30-40
    Camila Giorgiová parádně podala na téčko a poté zahrála bekhendový volej přesně do pravého rohu. Krásný vítězný míč!
     
    40-40
    Camila Giorgiová opět fantasticky podala a vše měla ve svých rukou, jenže nabíhaný forhend zbytečně poslala zblízka do sítě!
     
    40-A
    Vzápětí ovšem přichází další kvalitní podání, po kterém Karolína Plíšková returnovala z forhendové strany do sítě. Gembol.
     
    40-40
    Camila Giorgiová na druhý pokus dobře podala na tělo své české soupeřky, jenže Karolína Plíšková předvedla tentokrát razantní return a italská tenistka poté poslala forhend do sítě.
     
    A-40
    Už to vypadalo, že Camila Giorgiová po podání z pravé strany ven z kurtu zaznamená eso, byla z toho ale dvojchyba a brejkbol!
     
    40-40
    Camila Giorgiová si pomohla dobrým podáním a Karolína Plíšková po další velice krátké výměně vyhodila svůj forhend do autu.
     
    40-A
    Camila Giorgiová musela podávat na druhý pokus a po krásném bekhendu do pravého rohu zahrála vítězný nabíhaný forhend do opačného koutu kurtu! Italka má další gembol na 4:1!
     
    1:4
    Camila Giorgiová po krátké výměně zahrála další parádní a vítězný forhend, po kterém potvrdila předchozí brejk a vede 4:1!
     
    1:4
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    1:4
    Konec přestávky, podávat bude Karolína Plíšková.
     
    15-0
    Karolína Plíšková parádně podala ven z kurtu a Camila Giorgiová z ostrého úhlu poslala forhendový return za základní čáru.
     
    15-15
    Karolína Plíšková opět dobře podala, jenže po returnu italské soupeřky zbytečně poslala míč od základní čáry z bekhendu do sítě. Česká tenistka nyní předvedla velkou chybu.
     
    15-30
    Karolína Plíšková po krátké výměně chtěla zahrát vítězný forhend do pravého rohu kurtu, jenže ho minula a má problémy.
     
    15-40
    A znovu ta samá písnička. Karolína Plíšková dobře podala, poté ale přišla chyba, když forhend poslala do sítě. Dva brejkboly!
     
    30-40
    Karolína Plíšková musela jít přes druhé podání, Camila Giorgiová ovšem forhendový return poslala za základní čáru do autu.
     
    40-40
    Karolína Plíšková fantasticky podala ven z kurtu a po esu odvrátila i druhý brejkbol! Camila Giorgiová tentokrát brejk nezískala.
     
    A-40
    Karolína Plíšková skvěle podala na téčko na druhý pokus a Camila Giorgiová nedokázala dobře returnovat. Rázem je tu gembol.
     
    2:4
    Rodačka z Loun skvěle podala na tělo své soupeřky, která znovu returnovala za základní čáru. Karolína Plíšková snížila na 2:4.
     
    0-15
    Camila Giorgiová musela jít přes druhé podání, jenže Karolína Plíšková toho nevyužila a z forhendu poslala míč do autu.
     
    15-15
    Camila Giorgiová zahrála skvělý bekhend podél levé postranní čáry, jenže Karolína Plíšková zareagovala výtečně, když diagonálním forhendem z pravého rohu vymetla opačný kout.
     
    15-30
    Karolína Plíšková málem předvedla vítězný forhendový return do levého rohu, jenže míč skončil těsně za základní čárou.
     
    15-40
    Camila Giorgiová z levé strany dobře podala ven z kurtu a poté předvedla vítězný bekhendový vítězný úder podél levé čáry.
     
    30-40
    Karolína Plíšková na pravé straně předvedla dobrý forhendový return a Camila Giorgiová ze stejné strany poslala míč do sítě.
     
    40-40
    Karolína Plíšková opět dobře returnovala a tentokrát Camila Giorgiová od základní čáry poslala do sítě pro změnu forhend.
     
    A-40
    Karolína Plíšková fantasticky returnovala i potřetí v řadě a Camila Giorgiová se vyhodila, když minula pravou postranní čáru.
     
    3:4
    Česká tenistka opět skvěle returnovala a poté zahrála fantastický forhend podél pravé postranní čáry, po kterém má brejk!
     
    3:4
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    3:4
    Konec přestávky, podávat bude Karolína Plíšková.
     
    15-0
    Karolína Plíšková z pravé strany dobře podala ven z kurtu a Camila Giorgiová z ostrého úhlu poslala forhendový return do sítě.
     
    30-0
    Další skvělé podání světové trojky, tentokrát přímo na téčko. Camila Giorgiová forhendový return vyhodila za základní čáru.
     
    40-0
    Camila Giorgiová málem předvedla vítězný forhendový return podél pravé postranní čáry, jenže těsně minul roh kurtu.
     
    4:4
    Karolína Plíšková opět fantasticky podala a potvrdila brejk!
     
    15-0
    Camila Giorgiová málem předvedla z pravé strany skvělé první podání ven z kurtu, jenže byl hlášen aut, stejně jako po jejím druhém servisu na téčko. Logicky z toho vyplývá čtvrtá dvojchyba.
     
    15-15
    Camila Giorgiová si ovšem napravila reputaci po prvním podání, po kterém Karolína Plíšková returnovala pouze do sítě.
     
    30-15
    Karolína Plíšková fantasticky returnovala z forhendu k základní čáře a Camila Giorgiová se s jejím úderem nedokázala popasovat.
     
    30-30
    Camila Giorgiová skvěle podala na téčko a připsala první eso.
     
    40-30
    Camila Giorgiová se ocitla pod tlakem a druhý bekhend od základní čáry zamířil do autu. Karolína Plíšková má brejkbol!
     
    40-40
    Camila Giorgiová skvěle podala a Karolína Plíšková se po míči letícím 181 km/h dokázala natáhnout, trefila ale pouze síť.
     
    40-A
    Camila Giorgiová opět skvěle podala a poté zahrála podél pravé postranní čáry parádní vítězný forhend. Italka má výhodu.
     
    4:5
    Italská tenistka po krátké výměně opět zaútočila a podél levé postranní čáry tentokrát zahrála parádní vítězný bekhend.
     
    4:5
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    4:5
    Konec přestávky, podávat bude Karolína Plíšková.
     
    0-15
    Karolína Plíšková dvakrát otřela první servis o pásku a zopakovala si ho. Vzápětí ale skončil v síti a musela jít přes druhý, který skončil v síti a byla z toho její první dvojchyba.
     
    0-30
    Karolína Plíšková zahrála fantastický forhend z levé strany do vzdálenějšího pravého rohu a poté podél levé postranní čáry do toho levého, jenže Camila Giorgiová ji fantastickým diagonálním forhendovým prohozem dokázala prohodit k levé čáře!
     
    15-30
    Karolína Plíšková na druhý pokus dobře podala a Camila Giorgiová returnovala pouze za základní čáry. Brejkboly zatím nikde.
     
    15-40
    Karolína Plíšková ovšem tentokrát poslala bekhend po druhém podání a returnu soupeřky pouze do sítě, což znamená, že Camila Giorgiová má při jejím podání dva brejkboly a setboly!
     
    30-40
    Camila Giorgiová doběhla míč u pravé postranní čáry a měla obrovskou šanci první set ukončit, jenže forhend poslala do sítě!
     
    40-40
    Karolína Plíšková razantně podala a Camila Giorgiová po špatném forhendovém returnu, který byl dlouhý, přišla o dva setboly!
     
    A-40
    Camila Giorgiová nedokázala využít druhého podání Karolíny Plíškové a poslala z pravé strany forhendový return pouze do sítě.
     
    5:5
    Karolína Plíšková musela jít přes druhé podání a Camila Giorgiová se dostala do hry. Následovala dlouhá výměna, po které Camila Giorgiová z levého rohu vyhodila bekhend do autu.
     
    0-15
    Camila Giorgiová zahrála dva skvělé údery podél čáry, na druhých z nichž Karolína Plíšková neměla šanci zareagovat.
     
    15-15
    Camila Giorgiová vzápětí udělala svou pátou dvojchybu.
     
    30-15
    Karolína Plíšková returnovala z forhendové strany a Camila Giorgiová chtěla zahrát z forhendu vítězný míč do pravého rohu, jenže ho minula. Italská tenistka to přehnala s razancí.
     
    30-30
    Karolína Plíšková se dokázala dostat do hry, jenže Camila Giorgiová zatlačila z forhendu, když poslala parádní diagonální bekhend do levého rohu, zatímco Češka v předklonu do sítě.
     
    30-40
    Karolína Plíšková poslala forhend od základní čáry do autu a Camila Giorgiová má tedy gembol na 6:5 v závěru první sady.
     
    5:6
    Camila Giorgiová z levé strany fantasticky podala ven z kurtu a esem ukončila jedenáctý gem, po kterém vede v první sadě 6:5.
     
    5:6
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    5:6
    Konec přestávky, podávat bude Karolína Plíšková.
     
    0-15
    Camila Giorgiová předvedla skvělý return a krátkou výměnu ukončila vítězným forhendem do pravého rohu kurtu.
     
    0-30
    Camila Giorgiová se dobře rozhoupala a po bekhendovém returnu zahrála z pravé strany fantastický forhend do vzdálenějšího levého rohu, odkud Karolína Plíšková trefila pouze síť.
     
    15-30
    Karolína Plíšková dobře podala na tělo své soupeřky, které tentokrát return těsně nevyšel, když skončil za základní čárou.
     
    30-30
    Karolína Plíšková fantasticky podala na téčko! Druhé eso!
     
    40-30
    Rodačka z Loun musela jít po esu přes druhé podání a Camila Giorgiová předvedla pěkný bekhendový return do levého rohu, jenže následný nabíhaný forhend poslala zbytečně do sítě!
     
    6:6
    Karolína Plíšková po druhém podání ven z kurtu zaznamenala třetí eso a poslala první set do zkrácené hry, kterou zahájí její soupeřka. Camila Giorgiová zahájí tiebreak na podání.
     
    0-1
    Camila Giorgiová skvěle podala na téčko a po krátké výměně zahrála fantastický bekhend podél levé čáry, který byl vítězný.
     
    0-2
    Camila Giorgiová po podání své soupeřky na téčko poslala forhendový return přesně na základní čáru a Karolína Plíšková chybovala, když míč z bekhendové strany poslala pouze do sítě.
     
    1-2
    Karolína Plíšková ale poté podala přesně na středovou čáru a zaznamenala již své čtvrté eso v dnešním zápase. Paráda!
     
    2-2
    Karolína Plíšková zahrála skvělý úder přesně do levého roku kurtu a Camila Giorgiová se ve skluzu marně snažila míč vrátit.
     
    2-3
    Camila Giorgiová musela jít přes druhé podání a netradičně z toho byla dlouhá výměna, na jejímž konci chtěla zahrát Karolína Plíšková bekhendový míč podél levé čáry, jenže byl dlouhý.
     
    2-4
    Camila Giorgiová po další delší výměně zahrála skvělý bekhend podél levé čáry, zatímco její soupeřka forhend do sítě – 2:4!
     
    3-4
    Karolína Plíšková z pravé strany skvěle podala ven z kurtu a Camila Giorgiová vyhodila forhendový return za základní čáru.
     
    3-5
    Camila Giorgiová z levé strany pro změnu podala dobře ven z kurtu a bekhendový return Karolíny Plíškové skončil v síti.
     
    3-6
    Camila Giorgiová musela jít přes druhé podání, po kterém zahrála forhend do pravého rohu, zatímco Karolína Plíšková bekhend pouze do sítě! Italská tenistka má k dispozici tři setboly!
     
    4-6
    Camila Giorgiová naprosto zbytečně zahrála forhendový úder do levého rohu, kde byla Karolína Plíšková. A poté přišla další chyba, když bekhendový volej na síti poslala do pásky. Velká chyba!
     
    5-6
    Karolína Plíšková zahrála skvělý úder k levé čáře, který byl vítězný, a Camila Giorgiová přišla o další dva setboly!
     
    6-6
    Karolína Plíšková zahrála do pravého úder přesně na základní čáru, zatímco Camila Giorgiová vyhodila svůj bekhend do autu.
     
    6-7
    Karolína Plíšková vyhodila svůj forhend za základní čáru a Camila Giorgiová má k dispozici již sedmý setbol! Využije ho?
     
    6:7
    Camila Giorgiová předvedla skvělý bekhendový return a Karolína Plíšková krásný bekhend do vzdálenějšího pravého rohu, který skončil těsně v autu. Italka vyhrála dramatický první set 7:6!
     
    0:0
    Karolína Plíšková odvedla v závěru prvního setu neskutečný kus práce, když dokázala odvrátit dva setboly v řadě a dotáhla ho do zkrácené hry, ve které čelila dalším pěti setbolům, z nichž hned čtyři dokázala odvrátit, celkově sedmý už ale nikoliv a její soupeřka Camila Giorgiová vyhrála první set nakonec 7:6 (6).
     
    15-0
    Karolína Plíšková musela podávat v úvodu druhého setu na druhý pokus a Camila Giorgiová se dostala do hry. Následná výměna byla velice dlouhý a Karolína Plíšková ji ukončila fantastickým diagonálním forhendem, který vymetl levý roh kurtu!
     
    30-0
    Camila Giorgiová se opět dokázala dostat do hry, jenže po tentokrát krátké výměně poslala úder od základní čáry do sítě.
     
    30-15
    Camila Giorgiová opět dobře returnovala a na třetí pokus již bod získala. Karolína Plíšková poslala svůj forhend do sítě.
     
    30-30
    Karolína Plíšková předvedla dvojchybu a je to 30-30.
     
    30-40
    Karolína Plíšková navíc vzápětí poslala forhend po returnu soupeřky za základní čáru a Camila Giorgiová má brejkbol!
     
    40-40
    Karolína Plíšková fantasticky podala na téčko. Shoda.
     
    A-40
    Další skvělé podání na téčko, po kterém její soupeřka Camila Giorgiová returnovala z forhendu pouze za základní čáru.
     
    40-40
    Vypadalo to na pořádně dlouhou výměnu forhendů od základní čáry, jenže Karolína Plíšková ho od základní čáry poslala do autu.
     
    40-A
    Karolína Plíšková zahrála dva skvělé bekhendy, jenže Camila Giorgiová zareagovala a po jejím bekhendovém voleji ji parádním diagonálním forhendem prohodila k pravé čáře! Brejkbol!
     
    40-40
    Camila Giorgiová zahodila obrovskou šanci a je tu shoda.
     
    40-A
    Vzápětí ovšem chybovala Karolína Plíšková, která poslala forhend za základní čáru. Camila Giorgiová má další brejkbol!
     
    0:1
    Camila Giorgiová předvedla skvělý return k pravé postranní čáře, kde Karolína sice míč doběhla, poté ho ale poslala do sítě. Italská tenistka má hned v úvodu druhého setu brejk a vede 1:0!
     
    0:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:1
    Konec přestávky, podávat bude Camila Giorgiová.
     
    0-15
    Camila Giorgiová fantasticky podala na téčko. Třetí eso!
     
    0-30
    Camila Giorgiová z levé strany skvěle podala ven z kurtu a Karolíně Plíškové nevyšel diagonální return, který byl dlouhý.
     
    0-40
    Camila Giorgiová tenkrát z pravé strany skvěle podala ven z kurtu a Karolína Plíšková po razantním forhendovém returnu trefila podél pravé postranní čáry sloupek napínající síť. Tři gemboly.
     
    15-40
    Camila Giorgiová skvěle tlačila a zahrála tři míče do pravého rohu, jenže po prohozu Karolíny Plíškové zahrála volej do sítě.
     
    0:2
    Karolína Plíšková se vyhodila po dalším dobrém podání soupeřky a Camila Giorgiová potvrdila rychle předchozí brejk!
     
    15-0
    Camila Giorgiová opět byla ve hře, jenže Karolína Plíšková z pravé strany zahrála parádní forhend do vzdálenějšího levého rohu. Italka se snažil odpovědět stejně, její úder byl ale dlouhý.
     
    15-15
    Camila Giorgiová skvěle returnovala a Karolína Plíšková se od základní čáry vyhodila. Italská tenistka má téměř vždy šanci.
     
    15-30
    Další aut v podání české tenistky, která po returnu své soupeřky opět vyhodila svůj forhend za základní čáru do autu.
     
    30-30
    Karolína Plíšková dobře podala a tentokrát chybovala Camila Giorgiová, který z forhendu vyhodila míč za základní čáru.
     
    30-40
    Karolína Plíšková z pravé strany podala ven z kurtu, jenže Camila Giorgiová převedla úžasný forhendový return, který diagonálně zamířil do vzdálenějšího levého rohu! Brejkbol!
     
    0:3
    Camila Giorgiová fantasticky returnovala a poté předvedla další vítězný míč, když zamířila přesně do pravého rohu, a vede 3:0!
     
    0:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:3
    Konec přestávky, podávat bude Camila Giorgiová.
     
    0-15
    Camila Giorgiová po předchozích brejku podala ven z kurtu a Karolína Plíšková vyhodila diagonální forhendový return do autu.
     
    0-30
    Camila Giorgiová je rozjetá. Nyní podala na téčko a připsala eso.
     
    15-30
    Camila Giorgiová musela jít přes druhé podání a Karolína Plíšková předvedla několik velice razantních úderů, a to především z bekhendu. Poslední bekhend z levého rohu dopadl přesně na vzdálenější pravou postranní čáru a Camila Giorgiová poslala příliš nízký bekhend z ostrého úhlu do sítě.
     
    15-40
    Camila Giorgiová skvěle podala na téčko a Karolína Plíšková poslala forhendový return za základní čáru. Dva gemboly na 4:0!
     
    30-40
    Karolína Plíšková opět zahrála rychlou kombinaci razantních úderů, což přineslo ovoce, když se Camila Giorgiová vyhodila.
     
    40-40
    Karolína Plíšková využila druhého podání své soupeřky a poté zahrála z levé strany fantastický vítězný úder do pravého rohu.
     
    A-40
    Karolína Plíšková dobře returnovala a Camila Giorgiová chtěla zahrát forhend podél pravé čáry, jenže byl dlouhý. Brejkbol!
     
    40-40
    Camila Giorgiová na druhý pokus skvěle podala na téčko a Karolína Plíšková vyhodila forhendový return za základní čáru.
     
    40-A
    Camila Giorgiová musela jít po nepřesném podání na téčko přes druhé podání a Karolína Plíšková po delší výměně chtěla z levé strany zahrál diagonální bekhend k pravé čáře, jenže byl dlouhý a skončil v autu. Camila Giorgiová má další gembol.
     
    0:4
    Camila Giorgiová z levé strany skvěle podala ven z kurtu a return Karolíny Plíškové skončil vedle levé postranní čáry. Brejk je potvrzen a Camila Giorgiová vede ve druhém setu 4:0!
     
    0-15
    Camila Giorgiová po krátké výměně zahrála z levé strany fantastický bekhend podél levé postranní čáry, který byl vítězný.
     
    15-15
    Italská tenistka byla opět ve výměně, jenže se ocitla pod tlakem a poslední forhend od základní čáry poslala do sítě.
     
    30-15
    Camila Giorgiová mohla využít krátkého úderu své soupeřky a zahrála bekhend do pravého rohu, jenže Karolína Plíšková při pokusu prohodit podél levé čáry poslala míč pod nohy. Skvěle!
     
    40-15
    Karolína Plíšková po dobrém podání zahrála ve středu kurtu nabíhaný forhend k pravé straně a Camila Giorgiová se vyhodila.
     
    40-30
    Vzápětí ovšem chybovala také česká tenistka, která svůj úder od základní čáry vyhodila daleko do autu. Menší drama.
     
    1:4
    Camila Giorgiová málem zahrála po krátké výměně fantastický vítězný bekhend podél levé postranní čáry, míč ale skončil v těsně v autu a Karolína Plíšková uhrála ve druhém setu první gem!
     
    1:4
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    1:4
    Konec přestávky, podávat bude Camila Giorgiová.
     
    0-15
    Camila Giorgiová razantně podala na tělo své soupeřky a Karolína Plíšková vyhodila forhendový return za základní čáru.
     
    0-30
    Karolína Plíšková běhala, co jí síly stačili, jenže druhý úder od základní čáry poslala do sítě. Camila Giorgiová vede 30-0.
     
    0-40
    Tentokrát vyhozený míč Karolíny Plíškové a Camila Giorgiová má k dispozici hned tři šance na uzavření šestého gemu tohoto setu.
     
    1:5
    Karolína Plíšková po krátké výměně zahrála z levého rohu bekhend do sítě a Camila Giorgiová čistou hrou udržela podání. Italka vede 5:1 a Karolína jde podávat na udržení se v zápase!
     
    15-0
    Karolína Plíšková skvěle podala ven z kurtu a Camila Giorgiová nedokázala zahrát vítězný forhendový return podél pravé čáry.
     
    15-15
    Camila Giorgiová využila druhého podání své soupeřky a v levém rohu zahrála fantastický a vítězný diagonální bekhendový return!
     
    30-15
    Karolína Plíšková si pomohla skvělým podáním na tělo.
     
    40-15
    Další dobré podání české tenistky, po kterém vede 40-15.
     
    40-30
    Karolína Plíšková ovšem vzápětí předvedla dvojchybu.
     
    40-40
    Karolína Plíšková po returnu své soupeřky a forhendu na základní čáru přestala hrát a Camila Giorgiová zahrála z pravé strany nádherný vítězný forhend přesně do levého rohu. Shoda.
     
    A-40
    Camila Giorgiová nedokázala zahrát bekhend podél levé postranní čáry a Karolína Plíšková má další šanci uzavřít gem.
     
    2:5
    Karolína Plíšková skvěle podala a Camila Giorgiová z forhendové strany poslala míč daleko za základní čáru. Sníženo na 2:5.
     
    2:5
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    2:5
    Konec přestávky, podávat bude Camila Giorgiová.
     
    0-15
    Karolína Plíšková se po druhém podání své soupeřky dostala do výměny, která byla pořádně dlouhá, poslední její bekhend byl ale podél levé postranní čáry příliš dlouhý a skončil v autu.
     
    15-15
    Camila Giorgiová musela jít opět přes druhé podání, po kterém Karolína Plíšková dobře returnovala z bekhendu a poté ze stejné strany zahrála ještě jeden dobrý úder. Camila Giorgiová mohla výměnu zakončit do odkrytého části kurtu, jenže svůj nabíhaný úder poslala za základní čáru těsně do autu. Obrovská chyba!
     
    15-30
    Karolína Plíšková se po delší výměně vydala k síti, kde ji Camila Giorgiová krásným diagonálním forhendem do levého rohu prohodila a tentokrát už z toho byl krásný vítězný míč.
     
    30-30
    Karolína Plíšková se dokázala dostat do hry a z levého rohu zahrála krásný vítězný bekhend podél levé postranní čáry.
     
    30-40
    Camila Giorgiová zahrála podél levé postranní čáry po returnu Karolíny Plíškové fantastický vítězný bekhend a má mečbol!
     
    2:6
    Camila Giorgiová fantasticky podala a podél levé postranní čáry zahrála po delší výměně parádní vítězný bekhend! Italka vítězí 6:7 (6) a 2:6!
     
    Konec zápasu
     
    Karolína Plíšková v závěru prvního setu odvrátila za stavu 5:6 dva setboly a dotáhla úvodní sadu do zkrácené hry, ve které odvrátila další čtyři setboly soupeřky, Camila Giorgiová celkově sedmý ale již dokázala využít a ve druhém setu už to byla jednostranná záležitost. Italská tenistka dokázala kvalitně returnovat a navíc dobře podávat. V polovině setu sice na chvíli vypadla z rytmu, ale včas se do něj vrátila. Nasazená česká jednička turnaje je ze hry. Italská tenistka Camila Giorgiová postoupila do druhého kola Prague Open po setech 6:7 (6) a 2:6. (16:09:00)

    Tomáš Reiner

    čas zápasu: 1:35

    2. set: 0:34

    Plíšková Giorgi
    2. set Stretnutie 2. set
    získané body celkom
    23 72 83 34
    najdlhšia séria získaných bodov
    3 9 5 5
    Setboly
    0 0 7 1
    Mečboly
    0 0 1 1
    víťazné údery *
    0 0
    nevynútené chyby *
    0 0
    úspešnosť na sieti *
    0 %
    0 %
    Štatistiky na podaní
    Čas hier pri vlastnom podaní
    0:13 0:30 0:37 0:14
    Esá **
    1 5 4 2
    Dvojchyby **
    2 3 5 0
    udržané podania
    2 / 4
    50 %
    7 / 10
    70 %
    9 / 10
    90 %
    4 / 4
    100 %
    Odvrátené brejboly
    2 / 4
    50 %
    6 / 9
    67 %
    4 / 5
    80 %
    1 / 1
    100 %
    body pri vlastnom podaní
    16 / 32
    50 %
    44 / 76
    58 %
    51 / 79
    65 %
    18 / 25
    72 %
    body po 1. podaní *
    33 / 52
    63 %
    33 / 44
    75 %
    body po 2. podaní *
    11 / 24
    46 %
    18 / 35
    51 %
    úspešnosť 1. podania *
    68 %
    56 %
    úspešnosť 2. podania *
    0 %
    0 %
    priemerná rýchlosť prvého podania *
    priemerná rýchlosť druhého podanie *
    najrýchlejšie podanie *
    Štatistiky na príjme
    Premenené brejkboly
    0 / 1
    0 %
    1 / 5
    20 %
    3 / 9
    33 %
    2 / 4
    50 %
    body pri súperovom podaní
    7 / 25
    28 %
    28 / 79
    35 %
    32 / 76
    42 %
    16 / 32
    50 %
    body po príjme 1, podania *
    11 / 44
    25 %
    19 / 52
    37 %
    body po príjme 2. podania *
    17 / 35
    49 %
    13 / 24
    54 %
    Informáciu ku štatistikám

    Aktuálnosť štatistík označených *: po 2. setu

    ostatné štatistky sú počítané priebežne automaticky

    ** počty es a dvojchýb v priebehu setu sú neoficiálne

    Karolína Plíšková
    Štát: Česká republika
    Dátum narodenia: 21.03.1992
    Vek: 32 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 186 cm
    Hmotnosť: 72 kg
    Nasadený: 1

    Camila Giorgi
    Štát: Taliansko
    Dátum narodenia: 31.12.1991
    Vek: 32 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 168 cm
    Hmotnosť: 54 kg