Boston – Ottawa 1:2 (0:1 po s.n.) | NJ Devils – Pittsburgh 4:7 (kon.) | Carolina – NY Islanders 0:3 (kon.)
Columbus – Winnipeg 4:5 (kon.) | Toronto – Tampa Bay 1:4 (kon.) | Florida – St. Louis 3:6 (kon.)
Dallas – Nashville 3:7 (kon.) | Colorado – Minnesota 3:4 (kon.) | Arizona – Vancouver 4:3 (kon.)
Anaheim – Chicago 4:0 (kon.) | San Jose – Edmonton 2:4 (kon.) | LA Kings – Calgary 1:4 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
4:3 (1:1, 3:0, 0:2)
Vancouver Canucks
cz Piatok 07.04.2017, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:40 Daniel SEDIN - 4:3
     
    52:40
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kanadský tým těží ze své aktivity a zaslouženě se dotahuje na rozdíl jediného gólu! Autorem branky je DANIEL SEDIN, který si narazil se svým bratrem a z vrcholku levého kruhu parádním golfákem propálil překážku jménem Louis Domingue. Asistence: Henrik Sedin.
    41:47 Brock BOESER - 4:2
     
    41:47
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatky ale využívají početní výhodu a vrací se do zápasu! Edler přihrál do pravého kruhu Danielu Sedinovi, jehož střela v síti ještě neskončila, ovšem Henrik Sedin společně se Sutterem ještě dostali puk k BROCKU BOESEROVI a ten z levé strany vystřelil nad pravou ruku bezbranného Dominguea. Asistence: Henrik Sedin, Brandon Sutter.
    36:11 Radim VRBATA - 4:1
     
    36:11
    Arizona právě vstřelila branku!
    O pár sekund později se už český snajpr prosazuje a Kojoti jeho zásluhou vedou už 4:1! RADIM VRBATA znovu vystřelil z levého kruhu, Millerovi puk ale vypadl z výstroje a k jeho smůle se odrazil až za brankovou čáru. Pro Vrbatu je to jubilejní dvacátá trefa v sezóně! Asistence: Max Domi.
    29:40 Alexandr BURMISTROV - 3:1
     
    29:40
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak tahle přesilová hra moc dlouho netrvala, domácí ji využívají a vedou už o dva góly! Burmistrov vyhrál buly za sebe na DeAngela, který přihrál do levého kruhu Vrbatovi. Po jeho pasu zvolil Goligoski střílenou přihrávku k vzdálenější tyči, kde našel ALEXANDERA BURMISTROVA a ten už pouze zavěsil do odkryté části branky. Asistence: Alex Goligoski, Radim Vrbata.
    20:55 Radim VRBATA - 2:1
     
    20:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti vstoupili do druhé třetiny aktivně a nyní se radují z opětovného vedení! Kosatky nedokázali rozehrát a ke střele zpoza levého kruhu se tak snadno dostal Chychrun. Ten branku sice netrefil, nicméně puk se od zadního mantinelu odrazil vedle levé tyče k RADIMU VRBATOVI, jenž přes Edlera poslal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Jacob Chychrun, Anthony DeAngelo.
    07:51 Nikolaj GOLDOBIN - 1:1
     
    07:51
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatky poměrně brzy odpovídají a vyrovnávají na 1:1! Henrik Sedin si u zadního mantinelu poradil s Goligoskim a přihrál před branku svému dvojčeti Danielovi, který bekhendem ještě posunul na NIKOLAJE GOLDOBINA. Ten trefil kotouč přímo ze vzduchu a zasunul jej k pravé tyči, kam se Domingue nestihl přesunout. Asistence: Daniel Sedin, Henrik Sedin.
    05:59 Luke SCHENN - 1:0
     
    05:59
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí jdou v šesté minutě do vedení, když se prosazují teprve ze druhé střely na branku! Christian Dvorak se po přihrávce od Doana ještě neprosadil, sám ale přihrál z krátkého mantinelu do brankoviště, kde se v menším zmatku nejlépe zorientoval LUKE SCHENN a v 81. zápase základní části zaznamenal poměrně snadnou první trefu v sezóně! Asistence: Brendan Perlini, Christian Dvorak.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 6. Schenn (Perlini, Dvorak), 21. Vrbata (Chychrun, DeAngelo), 30. Burmistrov (Goligoski, Vrbata), 37. Vrbata (Domi) – 8. Goldobin (D. Sedin, H. Sedin), 42. Boeser (H. Sedin, B. Sutter), 53. D. Sedin (H. Sedin)


    Arizona Coyotes: Domingue (M. Smith) – Goligoski (A), C. Murphy, Connauton, Schenn, Chychrun, DeAngelo – Perlini, Dvorak, Doan (C) – J. McGinn, Jooris, Vrbata (A) – Domi, Burmistrov, Duclair – Crouse, Martinook, Rieder.
    Vancouver Canucks: R. Miller (Bachman) – Stecher, Edler, Ch. Tanev, Sbisa, Trjamkin, B. Hutton, Megna – Goldobin, H. Sedin (C), D. Sedin (A) – Boeser, Horvat (A), Bärtschi – Chaput, B. Sutter, Boucher – Shore, Molino.

    Rozhodca: StLaurent, South – Gibbs, Knorr

    Diváci: 11 959