Burnley – Stoke City 1:0 (kon.) | Leicester – Sunderland 2:0 (kon.) | Watford – West Bromwich 2:0 (kon.)
Manchester United – Everton 1:1 (kon.)
koniec
Manchester United
1:1 (0:1)
Everton FC
Utorok 04.04.2017, 21:00 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 31. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Joel Robles po inkasovanom góle vzal loptu a poslal ju na tribúnu. Za toto gesto mal vidieť druhú žltú kartu, hlavný rozhodca Swarbrick si to ale rozmyslel.
    90+4. Zlatan Ibrahimović (MAN) - 1:1
     
    90+4
    Manchester United dal gól!
    ZLATAN IBRAHIMOVIĆ je hrdinom okamihu. Zlatan poslal Roblesa do zlej strany, Švéd vyrovnáva na 1:1.
    90+3. Ashley Williams (EVE)
     
    90+3
    Červenú kartu dostáva Ashley Williams (Everton FC).
     
    90+3
    Bola nariadená penalta pre Manchester!
     
    90+2
    Žltá karta za zdržiavanie pre Roblesa.
     
    90+2
    Paul Pogba sa prebíjal cez Gueyeho, senegalský hráč si pomáhal rukami, faul sa ale nepíska. Nakoniec to bude aj kop od brány Roblesa.
     
    89
    Opäť skvelá lopta od Rashforda na Ibru, Švéd hlavou míňa bránu.
     
    88
    Faul v strede poľa od Daviesa na Baillyho.
     
    81
    Striedanie v tíme Everton FC: z ihriska odchádza Ross Barkley, prichádza Dominic Calvert-Lewin.
     
    79
    Na druhej strane vyhral šprintérsky súboj Lukaku, Rojo evidentne nestíhal. Strela Lukakua bolo zblokovaná Baillym, rohový kop pre hostí.
     
    78
    Pogba stratil loptu v strede poľa, Gueye ju získal a Shaw musel hasiť nebezpečenstvo pred vlastnou bránou po prihrávke Barkleyho!
     
    75
    Rojo si opäť raz nerozumel s de Geom. Pod tlakom Lukakua sa hosťujúci kanonier skoro dostal do šance.
     
    73
    Ďalší center na Roblesa, ten loptu neudržal. Ibrahimović odviedol dobrú prácu, lopta sa dostala k Fellainimu. Belgičan z halfvoleja prestreľuje odkrytú bránu!
    72. Neuznaný gól Ibrahimovića.
     
    72
    Ibrahimović strieľa gól, ten bol okamžite anulovaný! Ashley Williams bol v hre posledný obrancom, postranný rozhodca sa teraz upískol. Gól platiť mal. Ťažká pozícia na rozhodovanie, pokračujeme v nepriaznivom stave z pohľadu domácich.
     
    67
    Striedanie v tíme Everton FC: z ihriska odchádza Kevin Mirallas, prichádza Matthew Pennington.
     
    65
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Ashley Young, prichádza Luke Shaw.
     
    65
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Michael Carrick, prichádza Henrich Mchitarjan.
     
    62
    Veľký zmätok pred bránou Roblesa! Niekoľko odskokov lopty, k nej sa dostal Fellaini a vypálil vedľa. Zbytočne sa teraz rozčuľuje Lingard, ktorý bol chvíľu voľný.
     
    57
    Kontroverzia na trávniku. Futbalisti Evertonu teraz rozohrali mierne nefér, Ashley Young aj preto zostrelil Mirallasa a vidí za to žltú kartu.
     
    55
    Žrď teraz zachránila hostí od inkasovaného gólu. Kto iný, ako Paul Pogba, teraz trafil brvno brány Joela Roblesa. Koľkýkrát sa to Francúzovi už v tomto ročníku stalo?
     
    54
    Skvelá práca Younga a Rashforda pri postrannej čiare. Získanie lopty, Rashford predviedol fantastický šprint, zastavil ho až faul Barryho. Ďalšia zaujímavá štandardka pred nami.
     
    46
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Daley Blind, prichádza Paul Pogba.
     
    45+2
    Youngov center na Fellainiho zneškodnený, o pár sekúnd na to sa k zakončeniu dostával Rashford po priťuknutí od Ibrahimovića, Phil Jagielka zasiahol v poslednej chvíli!
     
    45
    Idrissa Gueye dostáva prvú žltú kartu stretnutia za dohranie súboja so Zlatanom. Škaredá grimasa v tvári kanoniera Manchestru.
     
    41
    Voľný kop pri postrannej čiare, hostia rozohrali narýchlo. Kevin Mirallas mal z ničoho nič niekoľkometrový náskok pred obranou United, hosťujúci hráč sa však pošmykol v pokutovom území a zo šance tak nič nebude!
     
    40
    Tom Davies nestačil na Younga, ktorý obdržal skvelú kolmicu za obrancu. Perfektný pozemný center, na zadnej tyči sa za loptou naťahoval Rashford, pred ním ale zakročil Holgate.
     
    39
    Pred pokutovým územím Evertonu sa uvoľnilo miesto, Carrick nabil Herrerovi. Umiestnená strela opäť iba preverila pozornosť Roblesa. Rohový kop.
    30.
     
    30
    Neskutočný zákrok vytiahol Joel Robles! Daley Blind sa postavil k priamemu kopu, Holanďan to urobil asi najlepšie ako vedel a poslal loptu k žrdi. Brankár Evertonu túto strelu vyrazil, zrazil sa pritom s tyčou. K odrazenej lopte sa dostal Herrera, ten však netriafa odkrytú bránu!
    22. Phil Jagielka (EVE) - 0:1
     
    22
    Everton FC dal gól! Obrovská chyba obrancov Manchestru! Tento zásah si na svoje tričko pripisuje hlavne Marcos Rojo, ktorý neustrážil PHILA JAGIELKU. Skúsený obranca so šťastím a trochu akrobaticky prekvapil Roja, ale najmä de Geu, ktorý nedokázal na tento bezprostredný dotyk z minimálnej vzdialenosti reagovať!
     
    5
    Ashley Williams zachránil hostí pred takmer istým gólom. Zlatan Ibrahimović oklamal Holgatea, následne si položil aj Roblesa. Prišiel skvelý zákrok stopéra Williamsa a Ibrahimović sa teraz chytá za hlavu.

    Viktor Kalinács

    Góly: 90+4. Ibrahimović (pen.) – 22. Jagielka

    Karty:   57. Young (MAN) – 45. Gueye (EVE), 54. Barry (EVE), 88. Davies (EVE), 90+2. Robles (EVE)   90+3. A. Williams (EVE)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 9:18.
    Manchester United: de Gea – Young (65. Shaw), Bailly, Rojo, Blind (46. P. Pogba) – A. Herrera, Carrick (C) (65. Mchitarjan), Fellaini – Lingard, Ibrahimović, Rashford.
    Náhradníci: Romero – Darmian, Fosu-Mensah, Martial, Mchitarjan, Shaw, P. Pogba.

    Everton FC: Robles – Holgate, Jagielka (C), A. Williams, Baines – Gueye, Barry, Davies – Barkley (81. Calvert-Lewin), R. Lukaku, Mirallas (67. Pennington).
    Náhradníci: Stekelenburg – Calvert-Lewin, Kenny, Lookman, Pennington, E. Valencia, Joseph Williams.

    Rozhodca: Swarbrick – Hatzidakis, Ledger