Česko – Švajčiarsko 1:2 (po s.n.) | Švédsko – Nemecko 1:3 (kon.) | Fínsko – Rusko 1:2 (kon.)
koniec
Švédsko
1:3 (0:0, 1:3, 0:0)
Nemecko
cz Piatok 31.03.2017, 21:43 • USA Hockey Arena 1, Plymouth, Michigan • MS žien • Skupina B
Partner:
    39:07 Andrea LANZLOVÁ - 1:3
     
    39:07
    Německo právě vstřelilo branku!
    A Němky následně přidaly ještě další trefu. Mezi tři tyče přesně zamířila ANDREA LANZLOVÁ, která po přihrávce z pravé strany od Zornové propálila Grahnovou projektilem z mezikruží. Asistence: Julia Zornová
    38:47 Manuela ANWANDEROVÁ - 1:2
     
    38:47
    Německo právě vstřelilo branku!
    Vzápětí se ale Němky dočkaly úspěchu. Po pěkné akci se kotouč dostal na levý kruh k MANUELE ANWANDEROVÉ, která nekompromisně poslala kotouč do švédské klece. Asistence: Carina Strobelová a Laura Klugeová.
    26:11 Lisa JOHANSSONOVÁ - 1:1
     
    26:11
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky po chvíli stav utkání vyrovnávají. Středem hrací plochy se probila až před Harssovou LISA JOHANSSONOVÁ, proti níž Harssová vytáhla zákrok betonem. Na následnou dorážku už ale byla krátká. Bez asistence.
    22:40 Nicola EISENSCHMIDOVÁ - 0:1
     
    22:40
    Německo právě vstřelilo branku!
    Přestože jsou opticky na ledě lepší Švédky, z první branky zápasu se mohou radovat hráčky Německa. NICOLA EISENSCHMIDOVÁ se nejlépe zorientovala ve skrumáží před švédskou brankou a poslala kotouč za záda Grahnové. Asistence: Andrea Lanzlová a Laura Klugeová.

    Martina Kramerová

    Góly a asistencie: 27. Johanssonová – 23. N. Eisenschmidová (Lanzlová, Klugeová), 39. Anwanderová (Strobelová, Klugeová), 40. Lanzlová (Zornová)


    Švédsko: Grahnová (Berndtssonová) – Adolfssonová, Ramboldtová, Fällmanová, Svedinová, Olofssonová, Nyhlénová-Perssonová, Kjellbinová – Johanssonová, Borgqvistová, Nordinová – Winbergová, Grahmová, Olssonová – Hjalmarsson, Lindhová, Udénová Johanssonová – Rasková, Löwenhielmová, Carlssonová – Küllerová.
    Nemecko: Harssová (Schröderová) – Botthofová, Rothemundová, Strobelová, Gleissnerová, Fiegertová, Ronjaová, Graeveová, Düsterhöft, Bartschová – Kratzerová, Kameniková, Delarbreová – Anwanderová, Spielbergerová, Klugeová – Zornová, N. Eisenschmidová, Lanzlová – Karpfová.

    Rozhodca: Arianová-Lortieová (CAN), Eskolaová (SUI) – Novotná (CZE), Toddová (CAN)