Philadelphia – NY Islanders 6:3 (kon.) | Carolina – Columbus 2:1 (po pr.) | Montreal – Florida 6:2 (kon.)
Tampa Bay – Detroit 5:3 (kon.) | Boston – Dallas 2:0 (kon.) | Nashville – Toronto 1:3 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 4:3 (po pr.) | Minnesota – Ottawa 5:1 (kon.) | Edmonton – San Jose 3:2 (kon.)
koniec
Tampa Bay Lightning
5:3 (1:1, 3:1, 1:1)
Detroit Red Wings
cz Piatok 31.03.2017, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    48:18 Mike GREEN - 5:3
     
    48:18
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings snižují na rozdíl dvou brankek! Přesilovou hru využívá MIKE GREEN – trefuje horní růžek Vasilevskiho branky. Pro beka Detroitu třináctá branka v sezoně. Asistence: Frans Nielsen, Dylan Larkin.
    46:03 Yanni GOURDE - 5:2
     
    46:03
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning vedou o tři branky! Palátovu střelu dokázal Mrázek vyrazit, k dorážce se však dostal YANNI GOURDE a dostal puk za záda brankáře Red Wings. Pětadvacetiletý Kanaďan se prosazuje v druhém utkání po sobě, celkově jeho třetí trefa v sezoně. Asistence: Ondřej Palát, Andrej Šustr.
    38:04 Jonathan DROUIN - 4:2
     
    38:04
    Tampa právě vstřelila branku!
    Ano, Lightning znovu využívají přesilovou hru! JONATHAN DROUIN prokličkoval mezi hráči Red Wings do útočného pásma a přízemní střelou z levého kruhu pro vhazování prostřeluje Mrázka. Drouinova jednadvacátá trefa v sezoně. Asistence: Victor Hedman, Brayden Point.
    36:13 Alex KILLORN - 3:2
     
    36:13
    Tampa právě vstřelila branku!
    Přesilová hra využita, Lightning znovu vedou! Střelu ALEXE KILLORNA sice Mrázek dokázal vyrazit, kotouč však nechtěně srazil do branky DeKeyser. Pro rodáka z Halifaxu osmnáctá branka v sezoně. Bez asistence.
    32:46 Danny DEKEYSER - 2:2
     
    32:46
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je opět vyrovnáno! Tatar přihrál na modrou DANNY DEKEYSEROVI, jehož střela byla před brankou ztečována obráncem Tampy Dotchinem za Vasilevskiho záda. Pro beka rudých křídel čtvrtá branka sezony. Asistence: Tomáš Tatar, Henrik Zetterberg.
    22:22 Andrej ŠUSTR - 2:1
     
    22:22
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts se dostávají do vedení! Palát se ve středním pásmu dostal ke kotouči, následně ho poslal na branku, Mrázek ho sice betonem vyrazil ale za jeho záda jej poté dopravil ANDREJ ŠUSTR. Pro českého beka třetí trefa v sezoně. Asistence: Ondřej Palát.
    18:58 J.T. BROWN - 1:1
     
    18:58
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Nepřesná rozehrávka Detroitu, Dumont jen přiťukl kotouč JT BROWNOVI, který si poté najel do střelecké pozice a překonal Mrázka střelou nad lapačku. Pro šestadvacetiletého Američana třetí branka v sezoně. Asistence: Gabriel Dumont.
    04:22 Frans NIELSEN - 0:1
     
    04:22
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings vedou! Helm se dostal ke kotouči, přihrál před branku kam si najel FRANS NIELSEN a právě on je autorem úvodní branky zápasu. Pro dánského útočníka patnáctá branka sezony. Asistence: Darren Helm.

    Jiří Sameš

    Góly a asistencie: 19. J.T. Brown (Dumont), 23. Šustr (Palát), 37. Killorn, 39. Drouin (Hedman, Point), 47. Gourde (Palát, Šustr) – 5. Nielsen (Helm), 33. DeKeyser (Tatar, Zetterberg), 49. Green (Nielsen, D. Larkin)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Budaj) – Hedman, Dotchin, Strålman (A), Šustr, Coburn (A), Witkowski – Palát (A), Point, Killorn – Erne, Naměstnikov, Drouin – Dumont, Gourde, Vermin – McKegg, J.T. Brown.
    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – DeKeyser, Jensen, Kronwall (A), Green, Ouellet, Russo – Tatar, Zetterberg (C), Nyquist – Mantha, Nielsen, Helm – Athanasiou, D. Larkin, Abdelkader (A) – D. Miller, Nosek, Sheahan.

    Rozhodca: Dan O'Halloran, Kevin Pollock – Jonny Murray, Pierre Racicot

    Diváci: 19 092