Wozniacka – Plíšková 2:1 (kon.)
koniec
Caroline Wozniacka
Caroline Wozniacka (12)
2
5 6 6  
Karolína Plíšková
Karolína Plíšková (2)
1
7 1 1  
cz Štvrtok 30.03.2017, 19:09 • Crandon Park - Stadium, Miami (USA) • WTA Miami - Miami Open presented by Itaú (tvrdý povrch) • Semifinále
Predzápasové kurzy
    2:1; 6:1 - Caroline Wozniacká

     
    6:1
    Karolína Plíšková musela na základní čáře odstupovat od míče, což je ji stalo osudným, protože následný forhend minul pravý roh kurtu a skončil v autu! Rodačka z Loun si musí na svůj třetí titul počkat, Caroline Wozniacká vítězí po setech 5:7, 6:1 a 6:1 a je ve finále!
     
    40-30
    Karolína Plíšková minula forhend, který byl příliš dlouhý, a Caroline Wozniacká má k dispozici mečbol!
     
    5:1
    Karolína Plíšková se dokázala dostat do hry, jenže ze středu kurtu vyhodila bekhend za základní čáru! Caroline Wozniacká vede ve třetí a rozhodující sadě po potvrzení brejku 5:1 a česká tenistka půjde podávat na udržení se v zápase. Pokud podání neudrží, je semifinále konec.
    1:1; 4:1; 15-30 - Karolína Plíšková

     
    15-30
    Karolína Plíšková si u pravé čáry na síti počíhala na diagonální prohoz své soupeřky a poté zahrála pěkný forhendový volej! Otevřela si s ním cestu k brejkbolům?
     
    4:1
    Nyní už se česká tenistka brejkbol neodvrátila! Karolína Plíšková poslala míč diagonálně za levý roh kurtu a Caroline Wozniacká vede ve třetí sadě s dvěma brejky již 4:1!
     
    40-0
    Caroline Wozniacká z forhendu returnovala na základní čáru, od které se Karolína Plíšková opět vyhodila. Dánská tenistka má k dispozici hned tři brejkboly! Neskutečné.
    1:1; 2:0 - Caroline Wozniacká

     
    2:0
    Karolína Plíšková zahrála forhend do levého rohu a nabíhala si k síti, jenže Caroline Wozniacká zahrála podél pravé postranní čáry fantastický forhend, který byl vítězný! Caroline Wozniacká potvrdila předchozí brejk a vede ve 3. setu 2:0!
     
    1:0
    Nádherný souboj úderů od základní čáry zakončila chyba Karolíny Plíškové, která na levé straně poslala bekhend do sítě. Caroline Wozniacká má brejk a vede ve třetí sadě 1:0!
     
    A-40
    Karolína Plíšková chtěla zahrát forhend do pravého rohu, jenže svůj nabíhaný úder minula. Čtvrtý brejkbol!
     
    A-40
    Caroline Wozniacká se dokázala dostat do výměny, která nabídla několik míčů, včetně jejího vítězného forhendu k levé postranní čáře! Je tu třetí brejbkol a šance získat gem!
     
    A-40
    Karolína Plíšková po druhém podání a krátké výměně zahrála forhend z pravé strany do sítě. Další brejkbol pro Dánku!
    1:1; 0:0; 40-40 - Caroline Wozniacká

     
    40-40
    Caroline Wozniacká se dokázala dostat do výměny a poté zahrála nádherný vítězný forhend do levého rohu!
     
    40-30
    Obrovské problémy potvrzuje dvojchyba! Caroline Wozniacká má hned zkraje třetího setu k dispozici brejkbol! Karolína Plíšková přitom na podání vedla již 30:0.
    1:1; 6:1 - Caroline Wozniacká

     
    6:1
    Caroline Wozniacká musela jít přes druhé podání, to jí ovšem nezabránilo v esu, po kterém vyhrává druhý set 6:1! Karolína Plíšková dvakrát přišla o podání a čeká nás třetí set.
     
    A-40
    Karolína Plíšková z pravého rohu málem zahrála fantastický vítězný diagonální forhend, který dopadl těsně vedle vzdálenější levé čáry, což potvrdilo Jestřábí oko. Caroline Wozniacká vede ve druhém setu 5:1 a má k dispozici setbol!
     
    40-40
    Caroline Wozniacká opět skvěle podala, tentokrát na téčko, a dánská tenistka odvrátila i druhý brejkbol!
     
    15-30
    Karolína Plíšková si počíhala na druhé podání dánské tenistky ven z kurtu a podél pravé postranní čáry zahrála úžasný forhendový return, který byl vítězný!
    0:1; 5:1 - Caroline Wozniacká

     
    5:1
    Caroline Wozniacká se dokázala dostat do hry a poté přišel špatný forhend Karolíny Plíškové. Dánská tenistka získala výměnu na svou stranu a zároveň i šestý gem! Brejk!
     
    40-30
    Caroline Wozniacká předvedla z bekhendu úžasný vítězný return podél pravé čáry a má k dispozici brejkbol!
    0:1; 3:1; 40-A - Karolína Plíšková

     
    40-A
    Karolína Plíšková zahrála z levé strany úžasný bekhendový čopavaný míč, který Caroline Wozniacká u levé postranní čáry a sítě doběhla a stejnou mincí jí úder oplatila. Jenže také česká tenistka ji přečetla a zahrála bekhendový volej podél levé postranní čáry, který byl vítězný a znamená brejkbol!
     
    40-30
    Caroline Wozniacká zahrála krásný nabíhaný forhend do pravého rohu a Karolína Plíšková se ji snažila prohodit, jenže dánská tenistka zahrála pod nohama fantastický úder, který s obrovskou rotací skončil v pravém rohu a byl vítězný!
     
    3:0
    Caroline Wozniacká předchozí brejk potvrdila esem a Karolína Plíšková rozštípala svou raketu!
     
    2:0
    Karolína Plíšková opět dobře bojovala, jenže poslední úder poslala za základní čáru a Caroline Wozniacká s brejkem vede v úvodu druhé sady 2:0 a navíc půjde podávat!
    0:1; 1:0; 40-30 - Caroline Wozniacká

     
    40-30
    Situace se opakovala! Caroline Wozniacká u levé čáry a sítě doběhla nebezpečný míč a poté pod ostrým úhlem ke vzdálenější pravé čáře zahrála skvělý bekhend! Brejkbol!
     
    40-0
    Caroline Wozniacká skvěle podala na téčko a v úvodním gemu druhého setu má tři gemboly!
    0:1; 5:7 - Karolína Plíšková

     
    5:7
    Caroline Wozniacká před pár okamžiky předvedla obrovskou chybu a Karolína Plíšková skvělým podáním z levé strany ven z kurtu získala první a dramatický první set 7:5!
     
    40-A
    Karolína Plíšková zahrála slabý a vysoký bekhend podél levé postranní čáry a Caroline Wozniacká na síti chtěla zahrát forhendový volej, což udělala, míč ale poslala do sítě!
     
    30-40
    Karolína Plíšková dobře podala a Caroline Wozniacká po krátké výměně poslala míč z forhendu za základní čáře. Rodačka z Loun odvrátila tři setboly a nyní má setbol ona!
    0:0; 5:6 - Karolína Plíšková

     
    5:6
    Karolína Plíšková předvedla dobrý return a Caroline Wozniacká z bekhendu poslala míč za základní čáru. Česká tenistka získala druhý brejk a půjde podávat na zisk první sady poté, co před pár okamžiky odvrátila tři setboly!
    0:0; 5:5; 30-15 - Caroline Wozniacká

     
    30-15
    Karolína Plíšková se opět dokázala dostat do hry, která byla poměrně dlouhá, Caroline Wozniacká ji ale opět ukončila vítězným forhendem, tentokrát podél pravé čáry!
     
    5:5
    Caroline Wozniacká se vyhodila po nevyužití tří brejkbolů její soupeřka Karolína Plíšková vyrovnala na 5:5!
     
    40-A
    Karolína Plíšková zahrála u pravé postranní čáry pomalý forhend, který se snesl těsně za základní čáru. Třetí setbol!
     
    A-40
    Caroline Wozniacká oběhla dva nebo tři nebezpečné míče a poté zahrála krásný vítězný forhend podél pravé postranní čáry! Karolína Plíšková musí čelit druhému setbolu!
     
    40-40
    Karolína Plíšková si v důležitou chvíli pomohla skvělým podáním a poté zahrála nabíhaný forhend podél pravé postranní čáry, který byl vítězný! Setbol odvrácen.
     
    A-40
    Karolína Plíšková se po krátké výměně od základní čáry vyhodila z bekhendu. Caroline Wozniacká má setbol!
    0:0; 5:4; 40-A - Karolína Plíšková

     
    40-A
    Caroline Wozniacká měla obrovskou šanci na setbol, když u levé čáry doběhla bekhendový volej Karolíny Plíškové, jenže během prohozu trefila pouze její raketu!
     
    5:4
    Karolína Plíšková měla otevřenou levou stranu, která zívala prázdnotou, její bekhend podél levé čáry ale skončil v autu! Caroline Wozniacká potvrdila brejk a vede 5:4!
     
    30-40
    Karolína Plíšková skvěle returnovala a Caroline Wozniacká se poté vyhodila. Češka má šanci na rebrejk!
    0:0; 4:4 - Caroline Wozniacká

     
    4:4
    Caroline Wozniacká zahrála krásný forhendový return podél pravé postranní čáry a Karolína Plíšková míč vyhodila za základní čáru! Dánská tenistka si vzala ztracené podání zpět!
     
    40-30
    Caroline Wozniacká returnovala přesně na základní čáru a poté zahrála ještě jeden forhend s ideální délkou, po kterém se Karolína Plíšková z forhendu opět vyhodila. Brejkbol!
    0:0; 2:4; 30-30 - Karolína Plíšková

     
    30-30
    Karolína Plíšková podél levé postranní čáry zahrála po podání soupeřky ven z kurtu skvělý forhendový return podél levé postranní čáry a po náběhu na síť vítězný volej ke vzdálenější pravé postranní čáře!
    0:0; 1:2 - Caroline Wozniacká

     
    1:2
    Caroline Wozniacká zahrála krásný vítězný forhend k levé čáře a získala svůj první gem v dnešním zápase!
    0:0; 0:2; 40-15 - Caroline Wozniacká

     
    40-15
    Karolína Plíšková se dobře bránila, jenže Caroline Wozniacká po krátké výměně zahrála krásný nabíhaný diagonální forhend do pravého rohu, který byl vítězný!
     
    30-15
    Caroline Wozniacká musela jít tentokrát přes druhé podání, které letělo ven, a Karolína Plíšková toho dokonale využila, když podél pravé postranní čáry zahrála vítězný forhendový return! Česká tenistka zaznamenala sedmý vítězný míč.
     
    0:2
    Rodačka z Loun čistou hrou potvrdila předchozí brejk poté, co výměnu ukončila esem na téčko! Parádní start!
    0:0; 0:1; 0-15 - Karolína Plíšková

     
    0-15
    Caroline Wozniacká si po forhendu do pravého rohu nabíhala k síti, jenže neměla situaci připravenou a Karolína Plíšková ji nádherným diagonálním bekhendem k pravé postranní čáře dokázala parádně prohodit!
     
    0:1
    Karolína Plíšková zahrála dva krásné údery do levého rohu, z nichž druhý z bekhendu byl vítězný! Karolína Plíšková sebrala Dánce hned v prvním gemu podání a vede 1:0!
     
    40-A
    Caroline Wozniacká se vyhodila z forhendu, který skončil za základní čárou, a Karolína má třetí brejkbol!
     
    40-40
    A i druhý brejkbol je odvrácen poté, co Karolína Plíšková z forhendu poslala míč tentokrát za základní čáru. Caroline Wozniacká odvrátila dva brejkboly a je zpět ve hře.
     
    15-40
    Caroline Wozniacká zůstala přikována k zemi poté, co Karolína Plíšková předvedla skvělý return s ideální délkou a poté vítězný forhend do levého rohu kurtu. Dva brejkboly!

    Tomáš Reiner

    čas zápasu: 2:16

    3. set: 0:32

    Wozniacka Plíšková
    3. set Stretnutie 3. set
    získané body celkom
    31 104 91 20
    najdlhšia séria získaných bodov
    6 6 6 3
    Setboly
    1 4 2 0
    Mečboly
    1 1 0 0
    víťazné údery *
    0 0
    nevynútené chyby *
    0 0
    úspešnosť na sieti *
    0 %
    0 %
    Štatistiky na podaní
    Čas hier pri vlastnom podaní
    0:08 1:01 1:07 0:17
    Esá **
    2 7 5 2
    Dvojchyby **
    3 7 7 4
    udržané podania
    3 / 3
    100 %
    11 / 13
    85 %
    7 / 14
    50 %
    1 / 4
    25 %
    Odvrátené brejboly
    0 / 0
    0 %
    6 / 8
    75 %
    7 / 13
    54 %
    5 / 8
    63 %
    body pri vlastnom podaní
    12 / 17
    71 %
    57 / 94
    61 %
    54 / 101
    53 %
    15 / 34
    44 %
    body po 1. podaní *
    39 / 55
    71 %
    33 / 50
    66 %
    body po 2. podaní *
    18 / 39
    46 %
    21 / 51
    41 %
    úspešnosť 1. podania *
    59 %
    50 %
    úspešnosť 2. podania *
    0 %
    0 %
    priemerná rýchlosť prvého podania *
    priemerná rýchlosť druhého podanie *
    najrýchlejšie podanie *
    Štatistiky na príjme
    Premenené brejkboly
    3 / 8
    38 %
    7 / 13
    54 %
    2 / 8
    25 %
    0 / 0
    0 %
    body pri súperovom podaní
    19 / 34
    56 %
    47 / 101
    47 %
    37 / 94
    39 %
    5 / 17
    29 %
    body po príjme 1, podania *
    17 / 50
    34 %
    16 / 55
    29 %
    body po príjme 2. podania *
    30 / 51
    59 %
    21 / 39
    54 %
    Informáciu ku štatistikám

    Aktuálnosť štatistík označených *: po 3. setu

    ostatné štatistky sú počítané priebežne automaticky

    ** počty es a dvojchýb v priebehu setu sú neoficiálne

    Caroline Wozniacka
    Štát: Dánsko
    Dátum narodenia: 11.07.1990
    Vek: 33 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 177 cm
    Hmotnosť: 58 kg
    Nasadený: 12

    Karolína Plíšková
    Štát: Česká republika
    Dátum narodenia: 21.03.1992
    Vek: 32 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 186 cm
    Hmotnosť: 72 kg
    Nasadený: 2
    Julie Kjendlieová