Boston – Nashville 4:1 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 3:2 (1:0 po s.n.) | Carolina – Detroit 4:1 (kon.)
Columbus – Buffalo 3:1 (kon.) | NJ Devils – Winnipeg 3:4 (0:1 po s.n.) | Toronto – Florida 3:2 (kon.)
Montreal – Dallas 4:1 (kon.) | Minnesota – Washington 4:5 (po pr.) | Edmonton – LA Kings 2:1 (kon.)
Vancouver – Anaheim 1:4 (kon.) | San Jose – NY Rangers 5:4 (po pr.)
koniec
Vancouver Canucks
1:4 (0:3, 0:1, 1:0)
Anaheim Ducks
cz Streda 29.03.2017, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Henrik Sedin dostal dvě minuty za hákování a Ducks dohrají dnešní utkání v přesilové hře.
     
    56:07
    Canucks se ocitli v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jenže puk za záda Jonathana Berniera propasírovat nedokázali!
     
    53:42
    Ryan Kesler napřáhl po zpětné přihrávce spoluhráče v levém kruhu pro vhazování k prudké střele, která mířila do bližšího levého horního rohu brány, nakonec se ale od levé nebo horní tyče odrazila zpět do hry!
     
    49:22
    Canucks na levém křídle nebezpečně vypálili od modré čáry a Jonathan Bernier měl co dělat, aby puk mířící pod horní tyče vyrazil vedle vzdálenější pravé tyče!
     
    46:39
    Sami Vatanen se dostal po zákroku Ryana Millera proti další střele z levého kruhu pro vhazování k dorážce, ani on ale brankáře Vancouveru nedokázal propálit!
     
    45:35
    Joseph LaBate se podíval, za co byl vyloučen, a po inkasování dvou minut za podržení, jen zakroutil hlavou.
     
    42:55
    Ducks mohli odpovědět, Patrick Eaves a vzápětí jeho spoluhráč ale střelou z pravého kruhu pro vhazování pozorného Ryana Millera mezi betony propálit nedokázal!
    42:34 Brock BOESER - 1:4
     
    42:34
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BROCK BOESER v blízkosti vrcholu levého kruhu pro vhazování skvěle zasekl puk a poté krásnou táhlou střelou zápěstím těsně nad ledem propálil Jonathana Berniera mezi betony! Pěkná akce a její zakončení. Asistence: Brandon Sutter.
     
    41:11
    Jonathan Bernier vyrazil střelu Canucks z pravého křídla a v blízkosti levé tyče se dostal k dorážce Michael Chaput, i v tomto případě byl ale brankář Ducks bezchybný a po fantastickém zákroku hru přerušil!
     
    36:22
    Michael Chaput se na levém křídle otočil a chystal se forčekovat, jenže Ryan Kesler ho nešťastně fauloval a dostal dvě minuty za podražení. Přitom byl k němu zády.
     
    27:23
    Nate Thompson krásnou kolmou přihrávkou z obranného pásma vyslal do samostatného úniku Coreyho Perryho, který v blízkosti levé tyče zakončoval bekhendem, jenže Ryan Miller vleže skvěle zasáhl pravým betonem!
     
    27:10
    Alex Biega v rychlosti krásně vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování zápěstím a mířil přesně ke vzdálenější levé tyči, Jonathan Bernier ale puk pravým betonem vyrazil!
    23:44 Brandon MONTOUR - 0:4
     
    23:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    BRANDON MONTOUR na pravém křídle po zpětné přihrávce Antoinea Vermettea a vyhraném vhazování napřáhl od modré čáry k pěkné táhlé střele zápěstím, která letěla těsně nad ledem a vedle pravého betonu Ryana Millera, který měl opět zacloněný výhled, zamířila ke vzdálenější levé tyči! Asistence: Antoine Vermette.
     
    23:39
    Jakob Silfverberg dokázal v blízkosti pravé tyče dojet prudkou kolmou přihrávku a snažil se puk po ledě zasunout do brány, jenže ztroskotal na levém betonu ležícího Ryana Millera, který vzápětí puk ukryl pod sebou!
    19:44 Nick RITCHIE - 0:3
     
    19:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    NICK RITCHIE po přihrávce Hampuse Lindholma podél útočné modré čáry z levého křídla uprostřed ledové plochy napřáhl ke krásné táhlé střele zápěstím, která nad lapačkou Ryana Millera zamířila do pravého horního rohu brány! Ryan Miller poté kroutil hlavou a vůbec se mu nedivím, protože přes hradbu těl absolutně nic neviděl. Dokonalý začátek a závěr první části! Asistence: Hampus Lindholm a Josh Manson.
     
    19:23
    Patrick Eaves dokázal v pravém kruhu pro vhazování rychle zpracovat neposedný puk a z otočky bekhendem mířil po ledě ke vzdálenější levé tyči, Ryan Miller ale dobře zasáhl pravým betonem a puk vykopl!
     
    16:14
    Henrik Sedin objížděl rychle bránu a v blízkosti levé tyče už se chystal puk zasouvat do sítě, jenže faulující Sami Vatanen mu to neumožnil a dostal dvě minuty za držení.
     
    13:54
    Ducks na pravém křídle nepříjemně vypálili od hrazení a Ryan Miller musel rychle k ledu, aby puk levým betonem vyrazil! Zákrok se mu ale podvedl a puk skončil v pravém rohu útočného pásma hostujícího Anaheimu Ducks.
     
    13:21
    Ben Hutton si pomohl před bránou faulem a dostal dvě minuty za držení. Ducks mají druhou přesilovou hru.
     
    13:18
    Sami Vatanen nepříjemně vypálil od modré čáry a Ryan Miller nedokázal jeho střelu udržet. Puk poté zůstal vedle jeho levého betonu úplně volný, jenže Antoine Vermette se k dorážce nedostal! Obrovský závar a zmatek v obraně Canucks.Hosté ho ale využít nedokázali.
     
    05:15
    Luca Sbisa dostal dvě minuty za vysokou hůl a Anaheim si za vedení 2:0 zahraje první přesilovou hru.
     
    03:18
    Anaheim mohl přidat další gól, když jeho hráči nebezpečně vypálili na pravém křídle od hrazení a puk se po odrazu od přední tyče potuloval na brankové čáře, Christopher Tanev ale předvedl úžasný obranný zákrok a odpálil ho!
    01:37 Patrick EAVES - 0:2
     
    01:37
    Anaheim právě vstřelil branku!
    PATRICK EAVES napřáhl po přihrávce Rickarda Rakella od modré čáry na vnitřním oblouku pravého kruhu ke krásné střele zápěstím, která nad pravým ramenem Ryana Millera zamířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Anaheim vede po necelých dvou minutách 2:0 poté, co vstřelil dva góly během 84 sekund! Asistence: Rickard Rakell a Kevin Bieksa.
    00:23 Corey PERRY - 0:1
     
    00:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    COREY PERRY se prosadil po pouhých 23 sekundách a poslal Ducks v Rogers Areně do brzkého vedení! Nick Ritchie krásnou přihrávkou zpoza brány našel mezi kruhy pro vhazování najíždějícího Coreyho Perryho, který bez přípravy zápěstím nad lapačkou Ryana Millera zamířil do pravého horního rohu brány! Asistence: Nick Ritchie a Antoine Vermette.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 43. Boeser (B. Sutter) – 1. Perry (N. Ritchie, Vermette), 2. Eaves (Rakell, Bieksa), 20. N. Ritchie (H. Lindholm, Manson), 24. Montour (Vermette)


    Vancouver Canucks: R. Miller (Bachman) – Edler (A), Larsen, Sbisa, Ch. Tanev, B. Hutton, Trjamkin, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Chaput – Bärtschi, Horvat, Boeser – Goldobin, B. Sutter, Boucher – LaBate, Shore.
    Anaheim Ducks: Bernier (Gibson) – Fowler (A), Montour, H. Lindholm, Manson, Vatanen, Bieksa – Rakell, Boll, Eaves – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, Perry (A) – L. Shaw, N. Thompson, Wagner.

    Rozhodca: Trevor Hanson, Jean Hebert. Čároví: David Brisebois, Ryan Gibbons

    Diváci: 18262