Boston – Nashville 4:1 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 3:2 (1:0 po s.n.) | Carolina – Detroit 4:1 (kon.)
Columbus – Buffalo 3:1 (kon.) | NJ Devils – Winnipeg 3:4 (0:1 po s.n.) | Toronto – Florida 3:2 (kon.)
Montreal – Dallas 4:1 (kon.) | Minnesota – Washington 4:5 (po pr.) | Edmonton – LA Kings 2:1 (kon.)
Vancouver – Anaheim 1:4 (kon.) | San Jose – NY Rangers 5:4 (po pr.)
koniec
Carolina Hurricanes
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
Detroit Red Wings
cz Streda 29.03.2017, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:22 Elias LINDHOLM - 4:1
     
    57:22
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí celek rychle a ve velkém stylu proměňuje přesilovou hru a získává zpět tří brankové vedení. Po řadě rychlých přihrávek se měl ke střele z pravé strany Sebastian Aho, jenž trefil do lýtka blokujícího Jensena. Od něhož se puk odrazil před branku, kde dobře operoval ELIAS LINDHOLM, který nejprve promáchl, ale pak dokázal nasměrovat kotouč k pravé tyči. Asistence: Sebastian Aho a Justin Faulk.
     
    56:59
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Robbie Russo – 2 min., nedovolené bránění).
    53:33 Tomáš NOSEK - 3:1
     
    53:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se Red Wings dočkali snížení! Drew Miller napálil kotouč od modré čáry těsně vedle levé tyče a kotouč se od zadního mantinelu odrazil zpět před branku, kam si z pravé strany sjel TOMÁŠ NOSEK, jenž se orientoval jako první a za zády Warda trefuje kotouč do odkryté sítě. Asistence: Drew Miller a Nick Jensen.
     
    50:31
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Matt Tennyson – 2 min., držení protihráče).
     
    45:11
    A opět Jimmy Howard zastavil řítící se hurikán do jeho branky! Tentokrát si poradil se skvělou tečí Wallmarka a dalšími dorážkami.
     
    42:11
    Co to teď Jimmy Howard chytil! Victor Rask si vyměnil kotouč se Stempniakem na levé tyči, který mu vzápětí puk vrátil na pravou tyč. Howard byl už zcela položený, ale stihl vytasit lapačku proti Raskově střele!
     
    40:38
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Dylan Larkin – 2 min., držení protihráče).
    33:36 Jordan STAAL - 3:0
     
    33:36
    Carolina právě vstřelila branku!
    Dvě přihrávky, rychlá střela. Přesně tohle stačilo ke vstřelení třetí branky a navýšení brankového náskoku domácích! Klas Dahlbeck zpoza branky přihrál na pravé křídlo stojícímu Mattu Tennysonovi, který předal kotouč na střed hřiště střelci JORDANU STAALOVI, který si bez problému zavezl kotouč na střed pravého kruhu, odkud přes obránce prostřelil Howarda mezi levý beton a lapačku. Asistence: Matt Tennyson a Klas Dahlbeck.
     
    28:13
    Kapitán Red Wings Zetterberg se prokličkoval mezi kruhy a sám před brankou se pokusil zakončit k pravé tyči. Jeho pokus ale zhatil perfektní Ward.
     
    26:18
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Elias Lindholm – 2 min., držení hole).
     
    25:14
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Mike Green – 2 min., podražení).
    15:12 Joakim NORDSTRÖM - 2:0
     
    15:12
    Carolina právě vstřelila branku!
    Velmi rychlý tlak domácích nakonec končí brankou! Teuvo Teräväinen vyzval ke střele od modré čáry Bretta Pesceho, který z nápřahu trefil pravý beton brankáře Howarda. Ten kotouč vyrazil pouze před sebe a díky nedůrazu obrany Red Wings dokázal JOAKIM NORDSTRÖM vyražený kotouč zasunout do branky. Asistence: Brett Pesce a Teuvo Teräväinen.
    10:10 Lee STEMPNIAK - 1:0
     
    10:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    A je tu první branka utkání! Z naprosto nenápadné akce domácích prostřelil LEE STEMPNIAK z vrchu pravého kruhu brankáře Howarda rychlou střelou zápěstím a otevírá tak brankový účet toho klání! Asistence: Derek Ryan a Justin Faulk.

    Lukáš Ureš

    Góly a asistencie: 11. Stempniak (D. Ryan, Faulk), 16. Nordström (Pesce, Teräväinen), 34. J. Staal (Tennyson, Dahlbeck), 58. E. Lindholm (Aho, Faulk) – 54. Nosek (D. Miller, Jensen)


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Nedeljkovic) – Faulk (A), Hanifin, Pesce, Slavin, Dahlbeck, Tennyson – Teräväinen (A), J. Staal, Di Giuseppe – E. Lindholm (A), V. Rask, Aho – Stempniak, D. Ryan, Skinner – B. McGinn, Wallmark, Nordström.
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Jensen, DeKeyser, Green, Kronwall (A), Russo, Ouellet – Tatar, Zetterberg (C), Nyquist – Mantha, Nielsen, Sheahan – Abdelkader (A), D. Larkin, Athanasiou – D. Miller, Nosek, Helm.