Slovensko – Srbsko sk 2:1 (kon.)
koniec
Slovensko
2:1 (0:0)
Srbsko
Utorok 28.03.2017, 17:20Priateľské zápasy U21
     
    90+2
    V úplnom závere zápasu vytiahol hlavný rozhodca druhú žltú kartu. Videl ju striedajúci Tomáš Vestenický.
     
    90+2
    Michal Faško sa uviedol výborným spôsobom. Z priameho kopu zakrútil loptu iba tesne nad srbské brvno.
     
    90+1
    László Bénes musel byť pred chvíľou ošetrovaný, a tak ho tréner Hapal stiahol z ihriska. Na jeho miesto prichádza Michal Faško.
     
    90
    Centrovanú loptu spracoval v šestnástke Adam Zreľák, posunul ju na voľného Tomáša Vestenického a jeho tvrdá strela skončila na brvne.
     
    80
    Pavel Hapal posiela do hry piateho futbalistu z lavičky. Do ofenzívy pribudol Tomáš Vestenický, ktorý nahradil Jaroslava Mihalíka.
     
    66
    Evidujeme štvrté striedanie v slovenskej zostave. Z ihriska odišiel Martin Chrien, ofenzívu prišiel podporiť Pavol Šafranko.
     
    65
    Srbsko dalo gól! Akcia hostí najskôr stroskotala na hranici šestnástky, ale potom si SERGEJ MILINKOVIĆ-SAVIĆ pripravil loptu na strelu a krásne ju zakrútil do horného rohu brány.
     
    61
    Slovensko dalo gól! Tomáš Huk výborne napádal rozohrávku súpera, prvým dotykom vysunul do brejku ADAMA ZREĽÁKA a náš kapitán presnou strelou prekonal brankára.
     
    58
    Slovensko dalo gól! Našim hráčom vyšla pekná akcia po ľavej strane. Všetko rozbehol Mihalík, pokračoval Skovajsa, ktorý prihral pred bránu a LÁSZLÓ BÉNES v ideálnej pozícii nezaváhal.
     
    50
    László Bénes zastavil útok srbrského tímu v strede ihriska, ale podľa hlavného rozhodcu nedovolene a dostal žltú kartu.
     
    49
    Adam Zreľák zahodil zatiaľ najväčšiu šancu celého zápasu. Po dobrom autovom vhadzovaní ostal voľný v šestnástke, ale z ostrého uhla trafil iba žrď.
     
    46
    Výkop druhého dejstva mali na starosti Srbi. Počas prestávky došlo k viacerým zmenám v oboch tímoch. V našom tíme prišli do hry Kotula s Haraslínom, ktorí nahradili Valjenta a Haraslína. Srbi boli v striedaniach ešte aktívnejší. Z ihriska odišli Vanja Milinković-Savić, Lukić, Meleg a Simić. Ich miesta zaujali Manojlović, Grujić, Sergej Milinković-Savić a Živković.
     
    37
    Srbský tréner musel takisto nútene striedať. Otraseného Sašu Zdjelara nahradil Nemanja Maksimović.
     
    27
    Slováci prvýkrát ohrozili srbskú bránu. Loptu potiahol po pravom krídle Špalek, posunul ju Chrienovi, ktorý odcentroval na hlavu Zreľáka a jeho koncovku musel zlikvidovať Milinković-Savić.
     
    22
    Slovenský kouč musel nútene striedať. Po ošetrovaní stiahol z hry Dávida Ivana, ktorého nahradil Tomáš Huk.
     
    17
    Marek Rodák nás teraz zachránil od inkasovaného gólu. Šatka urobil chybu pod tlakom dvoch hráčov, prišiel o loptu a pokus Djurdjevića z tesnej blízkosti musel zlikvidovať slovenský brankár.

    Tomáš Lengyel

    Góly: 58. Bénes, 61. Zreľák – 65. Milinković-Savić

    Karty:   50. Bénes (SVK), 90+2. Vestenický (SVK)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:0. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 20:13.
    Slovensko: Rodák – Valjent (46. Kotula), Šatka, Králik, Skovajsa – Ivan (22. Huk), Bénes (90+1. Faško) – Mihalík (80. Vestenický), Chrien (66. Šafranko), Špalek (46. Haraslín) – Zreľák (C).
    Srbsko: V. Milinković-Savić (46. Manojlović) – Filipović, Maraš, Milenković, Antić – Lukić (46. Grujić), Zdjelar (37. Maksimović), Meleg (46. S. Milinković-Savić) – Plavšić, Simić (46. Živković) – Djurdjević.

    Rozhodca: Ando-Szabó (Maďarsko) – Somoláni, Pozor (obaja Slovensko).