Česko – Slovinsko 2:2 (kon.)
koniec
Česko
2:2 (0:0)
Slovinsko
cz Utorok 28.03.2017, 15:00 • Stadium Etno Selo Stanisići, Bijeljina (BIH) • Kvalifikácia ME U17 • Skupina 7
     
    80+3
    Česko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelný závěr si přichystali fotbalisté české reprezentace do 17 let, když si PAVEL HEZOUČKÝ naběhl do šestnáctky na další skvostný Kohútův centr a v samostatném závěru vyrovnal na 2:2!
     
    80
    Česko právě vstřelilo branku!
    MATĚJ MAJKA si v poslední minutě utkání naběhl na krásný Kohútův centr ze standardní situace a poté nedal Grilovi šanci! Češi se dočkali alespoň čestného gólu, na vyrovnání už ale mají minimum času! Rozebíhá se nastavený čas.
     
    70
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    NIK PRELEC přesnou střelou deset minut před koncem s největší pravděpodobností ukončuje naděje Česka na bodový zisk ve skupině. Asistenci zaznamenal střídající David Zec.
     
    48
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Střídající SIMON GREGORIN si naběhl do šestnáctky na pěkný pas od Nika Prelece a krátce po příchodu na hřiště posílá Slovinsko do vedení! Marek Šíma orazítkoval břevno a vzápětí jsme po pár okamžicích inkasovali. To je škoda!

    Tomáš Reiner

    Góly: 80. Majka, 80+3. Hezoučký – 48. Gregorin, 70. Prelec

    Karty:   47. Kohút (CZE) – 28. Svetlin (SLV), 32. Schweiger (SLV)


    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 4:12.
    Česko: Pecháček – Šíma (C) (57. Píchal), Míka, Fisl – Plecitý, Macháček (74. Alexandr), Solil, Kohút – Majka, Hezoučký, Hönig (38. Ostrák).
    Náhradníci: Nejedlý – Kušej, Horák, Heidenreich. Trenér: Václav Kotal (CZE).

    Slovinsko: Gril – Schweiger, Mittendorfer, Stojinovič, Kolmanič – Kryeziu, Rorič (C), Svetlin (66. Zec) – Matko (41. Gregorin), Prelec, Jakupovič (46. Kurtovič).
    Náhradníci: Mrežar – Urbančič, Žuge. Trenér: Agron Šalja (SVN).

    Rozhodca: Furkat Atazhanov (KAZ). Asistenti: Alexandr Pavlov (KAZ), Haris Baković (BIH). Čtvrtý rozhodčí: Zoran Soknic (BIH)