Buffalo – Florida 4:2 (kon.) | NY Islanders – Nashville 1:3 (kon.) | Carolina – Detroit 3:4 (po pr.)
Tampa Bay – Chicago 5:4 (po pr.) | St. Louis – Arizona 4:1 (kon.) | Calgary – Colorado 4:2 (kon.)
koniec
New York Islanders
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
Nashville Predators
cz Utorok 28.03.2017, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Ryan JOHANSEN - 1:3
     
    59:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    Rozhodnuto jest! Tavaresova střela od modré skončila jen na hokejce Ellise. Ten nezazmatkoval a místo vyhození chytrým lobem uvolnil RYANA JOHANSENA, jenž střelou do prázdné branky zaznamenal svůj jubilení stý zásah v NHL! Asistence: Ryan Ellis.
     
    58:42
    Islanders mezitím odvolali brankáře a snaží se vyrovnat v šesti hráčích v poli. Závěrečných 78 sekund se odehraje po domácím oddechovém času.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Jason Chimera – 2 min., držení protihráče).
    37:20 Josh BAILEY - 1:2
     
    37:20
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se v závěru druhé části přece jenom dočkali a dostávají se na dostřel! Matt Irwin se jel schovat za vlastní branku, ale tam se pod tlakem Baileyho zbavil kotouče. Ten skončil na holi Leddyho, jehož střelu od modré čáry Bailey tečoval pouze do tyče. Akce Islanders ale ještě pokračovala v rohu kluziště, kde opět došlo k chybě hostujícího hráče a k nechtěné přihrávce na Nicka Leddyho. Ten z levého hrazení jen tak nahodil a opět trefil JOSHE BAILEYHO, od něhož se kotouč konečně odrazil za záda finského brankáře Predátorů. Asistence: Nick Leddy, Brock Nelson.
     
    35:56
    Velká šance domácího týmu! Právě Ho-Sang se prezentoval přihrávkou před branku, kde byl zcela volný Tavares a ten střelou bez přípravy trefil tyč!
     
    30:42
    Další šance Nashvillu v oslabení! Arvidsson se po chybě Quinea dostal společně s Johansenem do přečíslení dvou na jednoho. To zakončoval druhý jmenovaný, ovšem Greiss dobrým zákrokem přesměroval puk do ochranné sítě.
     
    29:20
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Kevin Fiala – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Colton Sissons – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Travis Hamonic – 2 min., hrubost).
     
    26:09
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Filip Forsberg – 2 min., sekání).
    23:15 Viktor ARVIDSSON - 0:2
     
    23:15
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři nevyužili přesilovou hru, ale nyní se z nenápadné akce přesto dostávají do dvoubrankového vedení! VIKTOR ARVIDSSON se vydal za Ekholmovým nahozením a za brankou vyhrál souboj s Leem. Po přihrávce na Forsberga se vydal před brankoviště, kde nastavil hokejku a přesměroval střílenou přihrávku švédského snajpra za bezmocného Greisse! Asistence: Filip Forsberg, Mattias Ekholm.
     
    20:28
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Dennis Seidenberg – 2 min., podražení).
     
    20:26
    Fiala u soupeřovy branky obral o puk Tavarese a připravil dobrou šanci pro faulovaného Järnkroka, kterého však Greiss v důležitý moment vychytal!
     
    12:43
    Unikajícího Arvidssona se marně snažil zastavit Thomas Hickey (NYI), který se provinil sekáním a stal se prvním vyloučením hráčem v tomto zápasu.
    10:17 Kevin FIALA - 0:1
     
    10:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté krátce po neuznaném gólu opět udeřili a tentokrát už se mohou radovat z vedení! Autorem branky je KEVIN FIALA, který si na pravé straně zpracoval krátkou přihrávku od Järnkroka a z osy hřiště vystřelil parádně k pravé tyči Greissovy svatyně. Asistence: Calle Järnkrok, Anthony Bitetto.
     
    08:43
    Predátoři se v deváté minutě dočkali branky, která ale není uznána kvůli předchozímu ofsajdu! Neal vydoloval puk u zadního mantinelu a po prknech jej poslal na modrou Josimu. Ten nic nevymýšlel a přihrávkou přes celou šířku hřiště přenechal kotouč Ryanu Ellisovi, jehož nenápadné nahození zastavila až síť za Greissovými zády.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 38. Jo. Bailey (Leddy, B. Nelson) – 11. Fiala (Järnkrok, Bitetto), 24. Arvidsson (Forsberg, Ekholm), 60. Johansen (Ellis)


    New York Islanders: Greiss (Halák) – Pelech, Leddy, Hamonic (A), de Haan, Seidenberg, Hickey – Jo. Bailey, Tavares (C), Lee – Ho-Sang, Beauvillier, B. Nelson – Chimera, Quine, Ladd (A) – Clutterbuck, Cizikas, Gionta.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ellis (A), Josi (A), P. K. Subban, Ekholm, Bitetto, Irwin – Arvidsson, Johansen, Forsberg – Neal (A), Järnkrok, Fiala – C. Smith, Sissons, C. Wilson – Watson, Fiddler, McLeod.

    Rozhodca: Skilliter, Lee – Berg, Cameron