Jarná klasika: Gent - Wevelgem 2017 sk (kon.)
koniec udalosti
Jarná klasika: Gent - Wevelgem 2017

Nedeľa 26.03.2017, 11:30Cyklistika
     
    0,0
    Greg Van Avermaet víťazí!
     
    5
    Posledných 5 kilometrov do cieľa! Saganova skupina s Terpstrom a Andersenom stráca 8 sekúnd na skupinu Graga Van Avermaeta! Podarí sa im dotiahnuť?
     
    33
    Sagan, Van Avermaet, Štybar, Terpstra, Degenkolb, Boasson Hagen. To je skupina, ktorá ušla a svojou silou musí vzbudzovať veľké nebezpečenstvo!
     
    34
    Nstupuje Grag Van Avermaet! Za ním sa vydal Peter Sagan!
     
    44
    Pád rovno z čela pelotónu! Tony Martin končí znovu na zemi a s ním aj ďalší jazdci. Peter Sagan mal veľké šťastie, keď sa mu pád akoby zázrakom vyhol!
     
    55
    Medzitým Marcus Burghardt dostáva defekt, čo je veľká strata pre Boru Hansgrohe. A ďalší defekt! Alexander Kristoff zostáva na krajnici spolu so svojim kolegom!
     
    58
    Prvým, kto skúša útok na prašných cestách, je Zdeněk Štybar!
     
    88
    88 kilometrov pred cieľom sa do čela dostali tímy BMC a Quick Step a darí sa im trhať pelotón na skupiny! Ako pelotón zrýchľuje, odstup od úniku klesá na 5 minút!
     
    182
    Quick step sa jednoducho dostal do čela pelotónu a udrel vo vhodnom momente! Na silnom vetre sa početná skupina rozdelila a medzera je už 30 sekúnd! Zatiaľ nevieme mená jazdcov, komu sa podarilo udržať v prvom pelotóne.
     
    219
    9 členná skupina má k dispozícií približne 2-minútový náskok. Je toto únik dnešného dňa? Všetko tomu nasvedčuje!
     
    220
    Prvý väčší atak! Do dobrodružnej jazdy v úniku sa pustila malá skupinka pretekárov. Zdá sa, že tím Wanty – Groupe Gobert je dnes špeciálne motivovaný.

    Adam Šoch