NJ Devils – Philadelphia 6:2 (kon.) | NY Islanders – Winnipeg 2:4 (kon.) | Washington – Nashville 1:2 (po pr.)
Columbus – Florida 2:1 (kon.) | Carolina – Minnesota 3:1 (kon.) | Tampa Bay – Toronto 0:5 (kon.)
Ottawa – Chicago 1:2 (kon.) | Edmonton – Boston 7:4 (kon.) | Arizona – Detroit 4:5 (0:1 po s.n.)
Vancouver – Dallas 2:4 (kon.) | LA Kings – Buffalo 2:0 (kon.) | San Jose – St. Louis 1:4 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
6:2 (1:1, 2:1, 3:0)
Philadelphia Flyers
cz Piatok 17.03.2017, 00:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:21 Taylor HALL - 6:2
     
    55:21
    Devils právě vstřelili branku!
    TAYLOR HALL se dostal ke kotouči v obranném pásmu, neotálel a okamžitě vystřelil přes celé hřiště na prázdnou branku. S přehledem se trefil a vstřelil svou druhou branku v utkání.
     
    54:51
    Hosté to zkoušejí v šesti!
    44:08 Adam HENRIQUE - 5:2
     
    44:08
    Devils právě vstřelili branku!
    Neuvirth si nepřipsal ještě ani jeden zásah a poprvé inkasuje. Nejprve Palmieri svou dorážku z velké blízkosti poslal nad branku, ale akce pokračovala a po ráně Moora od modré čáry dorazil kotouč za českého brankáře ADAM HENRIQUE. Asistence: John Moore, Kyle Palmieri.
     
    41:40
    Je tomu tak, Mason odjíždí s poraněnou nohou na střídačku, v utkání si zachytá také český gólman Michal Neuvirth!
     
    41:33
    Střídání v týmu Philadelphia Flyers: ze hřiště odchází Steve Mason, přichází Michal Neuvirth.
    41:33 Taylor HALL - 4:2
     
    41:33
    Devils právě vstřelili branku!
    Těžko uvěřitelná situace, TAYLOR HALL nejprve zlomil hokejku, dojel si pro novou. Ukořistil u mantinelu kotouč a dostal se do úniku, Masona pokořil kličkou do bekhendu jednoruč. Navíc se zdá, že se při zákroku Steve Mason zranil. Asistence: Travis Zajac.
     
    35:39
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Jon Merrill – 2 min., nedovolené bránění).
     
    35:18
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Jakub Voráček – 2 min., držení protihráče).
     
    33:59
    Wayne Simmonds zůstal na několik okamžiků osamocený před Kinkaidem. Dostal kotouč a vystřelil z velké blízkosti, gólman Devils ale výtečným zákrokem lapačkou šanci eliminoval.
     
    33:48
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Dalton Prout – 2 min., hákování).
    31:13 Brayden SCHENN - 3:2
     
    31:13
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    No a situace nakonec končí brankou. Radko Gudas obdržel kotouč na modrou čáru, místo střely zvedl hlavu a naservíroval puk přímo na hokejku BRAYDENA SCHENNA. Tomu stačilo pouze přihrávku trefit a odpověď je na světě. Asistence: Radko Gudas, Michael Del Zotto.
    29:40 Joseph BLANDISI - 3:1
     
    29:40
    Devils právě vstřelili branku!
    Početní výhoda je přeci jen využita. Dělovku Seversona od modré čáry dorazil za záda brankáře hostujícího celku JOSEPH BLANDISI a Devils vedou o dvě branky. Nutno dodat, že zcela zaslouženě. Asistence: Damon Severson, Pavel Zacha.
     
    28:43
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Andrew MacDonald – 2 min., hákování).
    25:50 Adam HENRIQUE - 2:1
     
    25:50
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové proměňují svou aktivitu ve vedoucí branku. Poprvé během duelu mají k dispozici náskok a opět byla branka velmi pohledná. Skvělou práci odvedl Beau Bennett, jenž vybojoval kotouč u mantinelu a poslal ho před branku na z druhé vlny přijíždějícího ADAMA HENRIQUEHO. Ten následně vypálil přesně k levé tyči. Asistence: Beau Bennett, Dalton Prout.
     
    21:58
    John Quenneville se zjevil úplně sám na pravé straně, zvolil střelu ke vzdálenější tyči. Mason rychle letící puk odrazil vyrážečkou do rohu. To byla velká šance New Jersey.
     
    21:10
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Travis Konecny – 2 min., podražení).
    18:11 Kyle PALMIERI - 1:1
     
    18:11
    Devils právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno. Stačilo jedno mrknutí oka a celou situaci byste prošvihli. Přesně tři vteřiny dělily dopad kotouče na led a jeho překročení gólové čáry. Buly vyhrál Zajac, kotouč si vzal KYLE PALMIERI a přesnou ranou zápěstím ke vzdálenější tyči rozradostnil příznivce Devils. Asistence: Travis Zajac .
    17:00 Michael Del Zotto - 0:1
     
    17:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Místo toho přichází úvodní velmi překvapující branka Flyers. Krásná kombinace proti které neměl Keith Kinkaid sebemenší šanci. Vše nastartoval Claude Giroux, jenž zavezl puk do útočného pásma a přes celou šíři brankoviště nahrál Voráčkovi. Ten mohl sám střílet, ale místo toho vyzval k souboji tváří v tvář s prázdnou brankou MICHAELA DEL ZOTTA. Rozjetý bek nezaváhal a připisuje si pátou branku v sezóně. Asistence: Jakub Voráček, Claude Giroux.
     
    14:16
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Radko Gudas – 2 min., krosček).
     
    07:12
    Druhá tyč! Voráček chtěl spíš svou střelou nabídnout teč jednomu ze spoluhráčů, ale nakonec málem sám skóroval. Zleva trefil bližší tyč, což bylo zapříčiněno nepříliš pozičně vhodným postavením Kinkaida.
     
    05:17
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Taylor Hall – 2 min., hákování).
     
    02:40
    Teď už gólman Letců na svižnou ránu Milese Wooda ihned po vhazování nestačil, zvoní tyč. K nelibosti domácích fanoušků se puk odráží mimo tři tyče.

    RR

    Góly a asistencie: 19. Palmieri (Zajac), 26. Henrique (B. Bennett, Prout), 30. Blandisi (Severson, Zacha), 42. Hall (Zajac), 45. Henrique (J. Moore, Palmieri), 56. Hall – 17. Del Zotto (Voráček, Giroux), 32. B. Schenn (Gudas, Del Zotto)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene (C), Lovejoy, Merrill, Prout, J. Moore, Severson – Palmieri, Zajac (A), Hall – B. Bennett, Henrique (A), Blandisi – Noesen, Zacha, Quenneville – Lappin, Pietila, Wood.
    Philadelphia Flyers: S. Mason (42. Neuvirth) – MacDonald, Provorov, Gudas, Del Zotto, Gostisbehere, N. Schultz – Simmonds (A), Giroux (C), B. Schenn – Voráček, Filppula, Konecny – Read, Couturier, Cousins – Ljubimov, Bellemare (A), VandeVelde.