Errani – Strýcová 1:2 (kon.) | Plíšková – Kasatkinová 2:0 (kon.)
Plíšková – Puigová 2:1 (kon.) | Suárezová-Navarrová – Siniaková 0:2 (kon.)
koniec
Karolína Plíšková
Karolína Plíšková (3)
2
1 6 6  
Mónica Puigová
Mónica Puigová
1
6 4 4  
cz Sobota 11.03.2017, 04:08 • The Indian Wells Tennis Garden, Indian Wells (USA) • WTA Indian Wells - BNP Paribas Open (tvrdý povrch) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    6:4
    Karolína Plíšková z levé strany fantasticky podala ven z kurtu a return Monicy Puigové skončil za základní čárou. Rodačka z Loun předvedla úžasný obrat a postupuje do třetího kola Indian Wells! Obě sestry tedy postoupily!
     
    40-0
    Monica Puigová chybuje z bekhendu, který ji v úvodu zápasu přinášel krásné vítězné míče, nyní ale končí v síti a Karolína Plíšková má dispozici tři mečboly!
     
    5:4
    Karolína Plíšková se dokázala dostat do hry, jenže se z forhendu vyhodila a Monica Puigová snížila na 5:4. Česká tenistka a nasazená hráčka turnaje ovšem půjde podávat na vítězství!
     
    5:3
    Karolína Plíšková skvěle podala na téčko a poté výměnu zakončila krásným vítězným diagonálním forhendem do vzdálenějšího pravého rohu. Rodačka z Loun potvrdila předchozí brejk a vede ve třetím setu po úžasném obratu 5:3! Češka vyhrála pět gemů v řadě!
     
    4:3
    Psychický rozklad ještě podtrhla dvojchyba! Karolína Plíšková dvakrát v řadě sebrala své soupeřce, která vedla ve třetím setu už 3:0, podání a po čtyřech vyhraných gemech v řadě vede 4:3!
     
    40-30
    Monica Puigová chtěla zahrát další vítězný úder, jenže její bekhend podél levé postranní čáry zalétl do autu. Kostarické hráčce to tam přestalo padat a Karolína Plíšková má k dispozici brejkbol! Monica Puigová je hodně zklamaná a začíná se rozpadat.
     
    3:3
    Karolína Plíšková dobře podala na první pokus ven z kurtu a Monica Puigová se tentokrát z bekhendu vyhodila. Rodačka z Loun potvrdila brejk a vyrovnala na 3:3!
     
    A-40
    Karolína Plíšková předvedla senzační podání na téčko, po kterém zaznamenala své páté eso v zápase!
     
    2:3
    Karolína Plíšková zahrála dva nebo tři skvělé bekhendy do levého rohu kurtu a Monica Puigová nakonec z forhendu chybovala, když míč poslala za základní čáru. Rodačka z Loun druhý brejkbol využila a snížila na 2:3! Navíc půjde podávat.
     
    A-40
    Jenže vzápětí přichází z kostarické strany čtvrtá dvojchyba, po které má Karolína Plíšková k dispozici další brejkbol!
     
    40-30
    Monica Puigová musela jít přes druhé podání a po returnu Karolíny Plíškové hrála forhend hodně nízko, což mělo za následek liftovaný míč, který skončil za základní čárou. Brejkbol pro rodačku z Loun, který je třeba využít!
     
    0:3
    A další skvělé podání Monicy Puigové na téčko, po kterém rodačka z Loun returnovala do autu. Kostarická tenistka potvrdila předchozí brejk a vede ve třetím rozhodujícím setu už 3:0!
     
    40-30
    Monica Puigová chtěla na druhý pokus podat na téčko, riskantní podání se jí ale nevyplatilo a Karolína Plíšková má k dispozici brejkbol a šanci na rebrejk!
     
    0:2
    Karolína Plíšková ukončila gem další dvojchybou a Monica Puigová se ujala v rozhodující sadě vedení 2:0!
     
    40-A
    Monica Puigová si proti druhému podání své české soupeřky udělal krok dovnitř kurtu a předvedla bekhendový return pod nohy Karolíny Plíškové, která z forhendu trefila síť. Další brejkbol!
     
    30-40
    Karolína Plíšková se zbytečně vyhodila z forhendu a platí druhá varianta! Monica Puigová má k dispozici brejkbol!
     
    0:1
    Monica Puigová doslova bombardovala českou tenistku razantními forhendy ze strany na stranu a poté zahrála nádherný vítězný diagonální bekhend do levého rohu!
     
    6:4
    Karolína Plíšková na druhý pokus skvěle podala na téčko a poté výměnu zakončila vítězným forhendem do pravého rohu kurtu! Třetí nasazená hráčka turnaje vyhrála druhý set 6:4!
     
    40-30
    Monica Puigová se po sérii razantních úderech z obou stran vyhodila a Karolína Plíšková má k dispozici setbol!
     
    0-40
    Monica Puigová si po skvělém podání a forhendovém voleji naběhla k síti, kde zahrála spektakulární stop volej s obrovskou rotací, který dopadl u levé postranní čáry těsně za síť!
     
    3:1
    Rodačka z Loun skvěle podala na téčko a Monica Puigová opět nedokázala returnovat, když míč poslala z forhendu daleko za základní čáru. Karolína Plíšková potvrdila brejk a poprvé v zápase dámy a pánové udržela podání! Česká tenistka vede ve druhé sadě 3:1.
     
    30-40
    Vzápětí ale chybuje také Karolína Plíšková, která z forhendu poslala míč do sítě. Brejkbol pro Monicu Puigovou!
     
    2:1
    Dvojnásobná vítězka titulů WTA sice dobře podala z pravé strany ven z kurtu, jenže Karolína Plíšková podél pravé postranní čáry zahrála z forhendu nádherný vítězný return! Česká tenistka podruhé v řadě ve druhém setu připravila svou soupeřku o podání a v úvodu druhé sady jsme byli svědky třetího brejku v řadě!
     
    40-15
    Monica Puigová opět chtěla zkrátit hru, jenže tentokrát jí to nevyšlo a Karolína Plíšková má dva brejkboly!
     
    30-15
    Monica Puigová zahrála krásný bekhend do vzdálenějšího pravého rohu a po náběhu na síť zahrála krásný jednoručný bekhendový stop ball, který dopadl u levé postranní čáry těsně za síť!
     
    1:1
    A vzápětí další dvojchyba, po které si Monica Puigová bere ztracené podání zpět a vyrovnává na 1:1!
     
    40-A
    Po chybě ze hry navíc přichází dvojchyba a ve druhém gemu druhého setu třetí brejkbol pro Monicu Puigovou!
     
    40-40
    Karolína Plíšková skvěle podala a return Monicy Puigové skončil v autu. Dva brejkboly odvráceny!
     
    15-40
    Monica Puigová skvěle returnovala, zatímco Karolína Plíšková opět poslala míč z forhendu do sítě. Kostarická tenistka má k dispozici dva brejkboly!
     
    1:0
    Monica Puigová chtěla zahrát vítězný forhend podél pravé postranní čáry, jenže ji minula. Karolína Plíšková sebrala své soupeřce podání a do druhé sady vstoupila skvěle!
     
    40-15
    Karolína Plíšková využila druhého podání své soupeřky ven z kurtu a pod ostrým úhlem zahrála nádherný vítězný return z bekhendu, který dopadl přesně ke vzdálenější pravé čáře! Skvělý začátek druhého setu a dva brejkboly k tomu!
     
    1:6
    Karolína Plíšková předvedla velkou chybu, když z forhendu v poměrně snadné pozici trefila pásku! Monica Puigová vyhrála první set velice snadno 6:1!
     
    40-A
    A tohle je odpověď! Monica Puigová předvedla spektakulární vítězný return, který zapadl do pravého rohu kurtu, a má k dispozici setbol!
     
    30-15
    Karolína Plíšková si vzala Jestřábí oko a udělala velice dobře, protože forhend Monicy Puigové byl příliš dlouhý!
     
    1:4
    Monica Puigová dokonale ukazuje, proč vyhrála Letní olympijské hry 2016 v Riu de Janeiru, když z pravého rohu kurtu zahrála nádherný diagonální forhend do vzdálenějšího levého koutu, který byl vítězný! Kostarická tenistka čistou hrou získala rebrejk!
     
    0-40
    Rodačka z Loun musela jít přes druhé podání a poté, co se vyhodila z bekhendu, darovala soupeřce tři brejkboly!
     
    1:3
    Monica Puigová chtěla zahrát vítězný forhend podél pravé postranní čáry, jenže ji minula a třetí nasazená hráčka Indian Wells si vzala jeden ze dvou ztracených servisů zpět!
     
    40-15
    Monica Puigová musela jít přes druhé podání a poté předvedla dva forhendy, z nichž první měl dobrou délku, ten druhý už ale nikoliv a skončil daleko za základní čárou. Dva brejkboly pro Karolínu Plíškovou!
     
    0:3
    Karolína Plíšková už druhý brejkbol neodvrátila a zbytečně se z forhendu vyhodila. Monica Puigová vede v úvodním setu s dvěma brejky v zádech už 3:0 a předvádí pěkný válec!
     
    15-40
    Vzápětí ovšem přichází první dvojchyba, kterou Karolína Plíšková darovala své soupeřce dva brejkboly!
     
    0:2
    Karolína Plíšková zariskovala při druhém podání, jenže její bekhend skončil za základní čárou. Monica Puigová bez problému potvrdila brejk a vede v prvním setu 2:0!
     
    0-15
    Monica Puigová sice musela jít přes druhé podání, po krátké výměně si ale naběhla k síti, kde zahrála spektakulární stop volej z bekhendu, který dopadl na levé straně těsně za síť! To byl fantastický úder. Karolína Plíšková běžela na opačnou stranu.
     
    0:1
    Monica Puigová měla po skvělém returnu na vrh a krátkou výměnu zakončila krásným vítězným bekhendem, který tentokrát zahrála do levého rohu! Kostarická tenistka sebrala Karolíně Plíškové v úvodním gemu zápasu podání a ujala se vedení 1:0!
     
    40-A
    Monica Puigová podruhé v úvodním gemu zahrála nádherný vítězný diagonální bekhend, který opět zapadl přesně do vzdálenějšího pravého rohu a znamená druhý brejkbol!
     
    30-40
    Monica Puigová po skvělém returnu vyhnala Karolínu Plíškovovou do pravého rohu a poté pěkném volejem na síti poslala míč do opačného levého kouta. Brejkbol!

    Tomáš Reiner

    čas zápasu: 1:59

    3. set: 0:42

    Plíšková Puigová
    3. set Stretnutie 3. set
    získané body celkom
    38 88 89 31
    najdlhšia séria získaných bodov
    5 5 5 4
    Setboly
    1 2 1 0
    Mečboly
    1 1 0 0
    víťazné údery *
    0 0
    nevynútené chyby *
    0 0
    úspešnosť na sieti *
    0 %
    0 %
    Štatistiky na podaní
    Čas hier pri vlastnom podaní
    0:16 0:49 0:40 0:19
    Esá **
    3 6 2 1
    Dvojchyby **
    2 6 5 4
    udržané podania
    4 / 5
    80 %
    8 / 14
    57 %
    8 / 13
    62 %
    3 / 5
    60 %
    Odvrátené brejboly
    1 / 2
    50 %
    6 / 12
    50 %
    2 / 7
    29 %
    2 / 4
    50 %
    body pri vlastnom podaní
    23 / 37
    62 %
    55 / 104
    53 %
    40 / 73
    55 %
    17 / 32
    53 %
    body po 1. podaní *
    38 / 56
    68 %
    27 / 42
    64 %
    body po 2. podaní *
    17 / 48
    35 %
    14 / 32
    44 %
    úspešnosť 1. podania *
    54 %
    57 %
    úspešnosť 2. podania *
    0 %
    0 %
    priemerná rýchlosť prvého podania *
    priemerná rýchlosť druhého podanie *
    najrýchlejšie podanie *
    Štatistiky na príjme
    Premenené brejkboly
    2 / 4
    50 %
    5 / 7
    71 %
    6 / 12
    50 %
    1 / 2
    50 %
    body pri súperovom podaní
    15 / 32
    47 %
    33 / 73
    45 %
    49 / 104
    47 %
    14 / 37
    38 %
    body po príjme 1, podania *
    15 / 42
    36 %
    18 / 56
    32 %
    body po príjme 2. podania *
    18 / 32
    56 %
    31 / 48
    65 %
    Informáciu ku štatistikám

    Aktuálnosť štatistík označených *: po 3. setu

    ostatné štatistky sú počítané priebežne automaticky

    ** počty es a dvojchýb v priebehu setu sú neoficiálne

    Karolína Plíšková
    Štát: Česká republika
    Dátum narodenia: 21.03.1992
    Vek: 32 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 186 cm
    Hmotnosť: 72 kg
    Nasadený: 3

    Mónica Puigová
    Štát: Portoriko
    Dátum narodenia: 27.09.1993
    Vek: 30 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 170 cm
    Hmotnosť: 64 kg
    Paula Vieiraová Souzaová