Švajčiarsko – Slovensko sk 1:8 (kon.) | Česko – Slovensko 2:3 (kon.)
koniec
Švajčiarsko
1:8 (0:1, 0:4, 1:3)
Slovensko
cz Sobota 11.03.2017, 14:30 • Hokejbalová hala, Plzeň • Turnaj reprezentácií
     
    41:09
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    MICHAL HRIVNÁK napřáhl na modré a s vělkou dávkou štěstí díky minimálně jedné teči poslal míček až za záda bezmocného Brodarda. Asistence: Michal Fillo.
     
    37:04
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci ale okamžitě odpovídají. Při vlastním oslabení se dokázal prosadit LUKÁŠ TOMKA, pro něhož jde o druhou trefu v utkání. Asistence: Michal Fillo.
     
    36:45
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to dlouho a Švýcarsko se také prosazuje. Dvojnásobnou přesilovku využívá pohotovou dorážkou YANICK MÜLLER. Asistence: Alex Mermond, Marc Müller.
     
    34:55
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    První využitá přesilovka utkání je tady. MARTIN KOLLÁR dostal na pravém kruhu až příliš volného místa i času a tvrdou ranou o tyč překonává Brodarda. Asistence: Jaroslav Martinusík a Milan Rampáček.
     
    27:34
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Ihned po vhazování pálil DAVID ZLUKY ještě jednou a tentokráte už úspěšně – 5:0 pro Slovensko. Asistence: Tomáš Pospíšil.
     
    27:03
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Rychlý kontr Slováci proměňují a rychle odskakují do čtyřbrankového náskoku. Celou akci nastartoval kolmou přihrávkou na JAROSLAVA MARTINUSÍKA Kollár, přes Rampáčka se nakonec míček k Martinusíkovi vrátil a slovenský forvard už si se zakončením do odkryté branky věděl rady. Asistence: Milan Rampáček.
     
    24:48
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    MICHAL FODREK dostal přesnou přihrávku na modrou čáru, odkud se tvrdou střelou bez přípravy dokázal prosadit. Slováci navyšují na rozdíl tří branek. Asistence: Miroslav Božik.
     
    16:14
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Přesilovou hru sice Slováci nevyužili, svůj tlak ale nakonec dokázali přetavit v druhou branku. LUKÁŠ TOMKA stál na brankovišti ve správný čas a dorážkou při signalizované výhodě navyšuje vedení svého týmu. Asistence: Michal Salajka.
     
    01:38
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Rychlou přihrávku středem si LIBOR TEPLICKÝ zpracoval ideálně do běhu a rychlý brejk také přesnou střelou zakončuje. Trenér Švýcarska Tibor Kapanek si stěžoval na neodpískaný ofsajd, rozhodčí ale spornou situaci posoudili ve prospěch útočícího týmu. Asistence: Jozef Minárik.

    Marek Kratochvíl

    Góly a asistencie: 37. Y. Müller (Mermond, M. Müller) – 2. Teplický (Minárik), 17. Tomka (Salajka), 25. Fodrek (Božik), 28. Martinusík (Rampáček), 28. Zluky (Pospíšil), 35. Kollár (Martinusík, Rampáček), 38. Tomka (Fillo), 42. Hrivnák (Fillo)


    Švajčiarsko: Pagano (31. Brodard) – Aegerter, Dappen, Golay, Hohl, Huber, Mermond, Y. Müller, Stäheli, Blättler, Bohnebluit, Döbeli, Faina, Kummer, Melliger, M. Müller, Panlik, Röthlisberger, Schildknecht, Stucki (C)
    Slovensko: Glevaňák (Mišovec) – Minárik (C), Zluky, Titka, Zelenka, Fodrek, Tupý, Doskočil, Salajka, Lipták, Pospíšil, Teplický, Rampáček, Kollár, Martinusík, Fumač, Škultéty, Rímsky, Fillo, Tomka, Hrivnák, Piják, Božik

    Rozhodca: Boháček, Šulo

    Diváci: 8