Washington – Dallas 2:4 (kon.) | Ottawa – Boston 4:2 (kon.) | Tampa Bay – NY Rangers 0:1 (po pr.)
Winnipeg – San Jose 2:3 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
San Jose Sharks
cz Utorok 07.03.2017, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:53 Mark SCHEIFELE - 2:3
     
    59:53
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Poslední branku tohoto zápasu dává v přesilové hře sedm sekund před koncem domácí MARK SCHEIFELE, který se prezentuje pohotovou střelou. Jets toho už ale mnoho nestihnou. Asistence: Nikolaj Ehlers, Patrik Laine.
    59:34 Joe PAVELSKI - 1:3
     
    59:34
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je to jasné, hosté vyhrají tento zápas. Do prázdné branky se po Vlasicově přihrávce trefuje JOE PAVELSKI. Druhou asistenci má Joe Thornton, celkově je to jeho 1000. asistence v NHL. Asistence: Marc-Édouard Vlasic a Joe Thornton.
    47:26 Mikkel BØDKER - 1:2
     
    47:26
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Logan Couture v obranném pásmu se jemně dotkl puku, následně je vybojoval MIKKEL BØDKER, který se dostal do brejku při vlastním oslabení. Při zakončení jej soupeř velmi výrazně sekl, ale i tak se dokázal hostující hráč prosadit. Krásný gól posílá hosty do vedení. Asistence: Logan Couture.
    11:27 Josh MORRISSEY - 1:1
     
    11:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Puk vybojoval JOSH MORRISSEY, který vypálil z horní hranice kruhu na vzdálenější tyč. Před brankou výborně clonil Mathieu Perreault, gólman Sharks toho mnoho neviděl, a tak se mohl za kotoučem jen ohlédnout. Bez asistence.
    09:45 Joe PAVELSKI - 0:1
     
    09:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se krátce před polovinou první třetiny dostává do vedení. Od modré čáry vystřelil Brenden Dillon. Puk za brankou získal Melker Karlsson, který jej rychle posunul do předbrankového prostoru, kde byl najetý JOE PAVELSKI. A právě tento hráč neměl se zakončením problém. Connor Hellebuyck nedokázal zareagovat. Asistence: Melker Karlsson a Brenden Dillon.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 12. Morrissey, 60. Scheifele (Ehlers, Laine) – 10. Pavelski (M. Karlsson, Dillon), 48. Bødker (Couture), 60. Pavelski (Vlasic, J. Thornton)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Enström, Byfuglien, Morrissey, Trouba, Chiarot, Postma – Ehlers, Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Laine – Matthias, Lowry, Armia – Daňo, Copp, Thorburn.
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – J. Thornton, Pavelski, Marleau – Couture, Bødker, Sörensen – Hertl, J. Ward, Haley – Tierney, M. Karlsson, Donskoi.