Calgary – NY Islanders 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:3 (kon.) | NJ Devils – Columbus 0:3 (kon.)
Minnesota – San Jose 3:1 (kon.) | Colorado – St. Louis 0:3 (kon.) | Anaheim – Vancouver 1:2 (kon.)
Arizona – Carolina 1:2 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
San Jose Sharks
cz Pondelok 06.03.2017, 00:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:11 Eric STAAL - 3:1
     
    58:11
    Minnesota právě vstřelila branku!
    ERIC STAAL se před střídačkami zmocnil puku a po krásném obhození Brenta Burnse na útočné modré čáře puk bez problému dovedl až do prázdné brány. Minnesota vede těsně před koncem 3:1! Asistence: Martin Hanzal.
    18:26 Melker KARLSSON - 2:1
     
    18:26
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Michael Haley nádhernou přihrávkou zpoza brány našel najíždějícího MELKERA KARLSSONA, který v blízkosti pravé tyče nezaváhal a nad levým ramenem Devana Dubnyka puk umístil do pravého horního rohu brány. Nádherná akce, po které jsou Sharks opět v zápase! Asistence: Micheal Haley a Justin Braun.
    15:24 Eric STAAL - 2:0
     
    15:24
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Matt Dumba byl v pravém rohu útočného pásma čelem k ochrannému sklu a nádhernou bekhendovou přihrávkou naslepo našel ERICA STAALA, který si v pravém kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl a krásnou střelou zápěstím zamířil mezi pravým betonem a vyrážečkou Martina Jonese ke vzdálenější levé tyči. Minnesota vede nad San Jose už 2:0! Asistence: Matt Dumba.
    11:06 Zach PARISE - 1:0
     
    11:06
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jason Pominville z vrcholu levého kruhu pro vhazování nahodil puk zápěstím před bránu, kde ho zády k bráně mezi nohama skvěle tečoval ZACH PARISE a puk mezi betony Martina Jonese zaplul do brány! Minnesota využila přesilovou hru a vede 1:0! Asistence: Jason Pominville a Ryan Suter.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 12. Parise (Pominville, Suter), 16. E. Staal (Dumba), 59. E. Staal (Hanzal) – 19. M. Karlsson (Haley, Braun)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Brodin, Dumba, Scandella, Prosser – Parise (A), E. Staal, Stewart – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Niederreiter, Hanzal, Coyle – White, Haula, Pominville.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – Labanc, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Marleau, Couture (A), Bødker – Sörensen, Hertl, J. Ward – Haley, Tierney, M. Karlsson.

    Rozhodca: Ghislain Hebert , Mike Leggo. Čároví: Mark Wheler, Brian Mach

    Diváci: 19168