Podbrezová – Žilina 2:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Michalovce 3:1 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
3:1 (2:0)
MFK Zemplín Michalovce
Nedeľa 05.03.2017, 17:30Niké liga • 22. kolo
Predzápasové kurzy
     
    76
    Michalovce dali gól!

    Danko poslal center na stred 16-tky, na neho si naskočil KRISTJAN KUSHTA, ktorý napriek zrážke s brankárom Muchom vo vzdušnom súboji posiela loptu hlavou do siete!
     
    53
    Slovan dal gól!

    Soumah si v 16-tke spracovával loptu, ale cez dvojicu hráčov nedokázal z otočky vystreliť, tí boli nedôslední a lopta sa odrazila na dobre postaveného Čavriča, ktorý vsietil gól na 3:0!
     
    20
    Slovan dal gól!

    Druhý gól je na svete. Postaral sa o neho SEYDOUBA SOUMAH, ktorý si na hranici poutového územia dokázal spracovať loptu medzi dvojicou brániacich hráčov, otočil sa a vypálil presne k pravej žrdi, Macej na ňu už nedosiahol.
     
    5
    Slovan dal gól!

    Čavrič poslal z priameho kopu pas po zemi na Oršulu, jeho strela sa gólom ešte neskončila. Všetko ale napravil TAMÁS PRISKIN, ktorý upratal do siete Macejom vyrazenú strelu.

    Daniela Mesíková


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly: 5. Priskin (Oršula), 20. Soumah, 53. Čavrić (Soumah) – 76. Kushta (Danko)

    Karty:   68. Morlacchi (SBA), 90. Soumah (SBA) – 13. Žofčák (MIC), 60. Sipľak (MIC), 62. Qose (MIC), 83. Danko (MIC), 90+1. Serečin (MIC)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Kubík, Morlacchi, Saláta, Sekulić (C) – Kóňa (62. M. Rigo), Savičevič – Priskin (67. Vittek), Soumah, Oršula – Čavrić (85. de Sa).
    Náhradníci: Krnáč – Rundič, Ligeon, M. Rigo, de Sa, Vittek.

    MFK Zemplín Michalovce: Macej – Šimčák, Grič (84. Dimitriadis), Leško, Sipľak – Žofčák (C) (46. Kushta), Sedlák, Danko, Qose, Kavka – Regáli (62. Serečin).
    Náhradníci: Kira – Kolesár, Vajs, Kolesár, Serečin, Dimitriadis, Kushta.

    Rozhodca: Horváth – Benko, Kováč