Boston – NY Rangers 1:2 (kon.) | Buffalo – Arizona 6:3 (kon.) | Washington – NJ Devils 1:0 (kon.)
Columbus – Minnesota 1:0 (kon.) | Philadelphia – Florida 2:1 (2:1 po s.n.) | Montreal – Nashville 2:1 (kon.)
Ottawa – Colorado 2:1 (kon.) | Dallas – NY Islanders 4:5 (kon.) | LA Kings – Toronto 3:2 (1:0 po s.n.)
San Jose – Vancouver 3:1 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
3:1 (1:1, 2:0, 0:0)
Vancouver Canucks
cz Piatok 03.03.2017, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Ryan Miller je na střídačce a Vancouver to zkouší během poslední minuty bez brankáře!
     
    58:40
    Joe Thornton se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže ani vleže fantastického Ryana Millera nedokázal skórovat! Puk už mířil do brány, na brankové čáře ale zachránil svého brankáře jeden ze spoluhráčů! Neskutečné.
     
    54:53
    Mikkel Bødker nabral na pravém křídle obrovskou rychlost a v pravém kruhu pro vhazování předvedl nádhernou stahovačku, po které si sjel před bránu, ke vzdálenější levé tyči se mu ale zamířit nepodařilo, protože Ryan Miller ho fantasticky vychytal pravým betonem!
     
    53:03
    Joe Thornton v levém kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele zápěstím, která mířila do bližšího levého horního rohu brány, Ryan Miller ale předvedl krásný semafor! Pěkný zákrok.
     
    51:40
    Melker Karlsson se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jenže Ryan Miller fantasticky kopíroval jeho pohyb a po předchozím zákroku hrudí proti střele z vrcholu pravého kruhu pro vhazování jeho bekhend vyrazil levým betonem!
     
    50:17
    Joe Thornton po levém křídle zavezl puk do útočného pásma a krásnou přihrávkou přes šířku útočné třetiny našel na vrcholu pravého kruhu pro vhazování Marca-Édouarda Vlasica, který si ho zpracoval a diagonální žabičkou nahazoval na vzdálenější levou tyč. Kevin Labanc mohl skórovat do prázdné brány, jenže puk letící těsně nad ledem promáchl! To bylo těsné!
     
    46:46
    Jeden z hokejistů Vancouveru nabral na pravém křídle obrovskou rychlost a v oslabení se skvěle natlačil před bránu, vzápětí ale ztroskotal na pravém betonu pozorného Aarona Della!
     
    45:47
    Alexander Edler fauloval na levé straně obranného pásma a dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
    43:45 Nádherné sklepnutí Thorntona a střela Pavelskiho!

     
    43:45
    Paul Martin na levém křídle od modré čáry nahodil puk na vzdálenější pravou tyč, kde ho fantasticky sklepl z první mezi kruhy pro vhazování Joe Thornton, a Joe Pavelski napřáhl bez přípravy k prudké střele zápěstím, kterou Ryan Miller fantasticky vyrazil pravým betonem!
     
    43:16
    Loui Eriksson se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jenže trefil pouze levý beton Aarona Della!
     
    42:50
    Druhá asistence na čtvrtém gólu San Jose byla připsána nakonec Brentovi Burnsovi, což znamená, že nejlepší obránce a zároveň střelec Sharks bodoval v sedmém zápase v řadě!
    33:49 Logan COUTURE - 3:1
     
    33:49
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Ryan Miller sice skvěle zasáhl proti střele Mikkela Bødkera, který pálil v blízkosti pravé tyče, jenže jeho spoluhráči nedokázali puk vyhodil, čehož využil LOGAN COUTURE a z vnitřního oblouku pravého kruhu napřáhl k nádherné střele zápěstím, která nad lapačkou brankáře Canucks zamířila do bližšího pravého horního rohu brány! Sharks vstřelili tři góly v řadě a rázem vedou 3:1! Fantastickou práci odvedl útočník Patrick Marleau, který neumožnil Canucks vyhození. Asistence: Patrice Marleau a Brent Burns.
    29:28 Marcus SÖRENSEN - 2:1
     
    29:28
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tomáš Hertl před bránou krásně zamíchal s pukem, po pěkné stahovačce mu ale sjel z hole. Nakonec to ovšem vůbec nevadilo, protože v blízkosti levé tyče si ho bruslí přikopl na hůl MARCUS SÖRENSEN a střelou zápěstím po ledě o vyrážečku Ryana Millera položené k ledu zamířil k bližší levé tyči! Marcus Sörensen vstřelil svůj první gól v NHL a San Jose otáčí vývoj dnešního zápasu! Asistence: Tomáš Hertl a Joel Ward.
     
    23:54
    Christopher Tanev objížděl svou bránu a Kevin Labanc ho zezadu jasně držel. Následoval dvouminutový trest.
     
    19:09
    Joe Pavelski se ocitl před bránou ve velké šanci, Ryan Miller ale jeho bekhendový pokus dokázal vyrazit! Brankář Vancouveru chytá skvěle.
    18:02 Chris Tierney jel v závěru první části trestné střílení!
     
    18:02
    Chris Tierney provedl trestné střílení a vůbec ne špatně, po rychlém zamíchaní s pukem v blízkosti levé tyče ho ale do brány zasunout nedokázal a trefil pouze vnější oblouk!
     
    18:02
    Alexander Edler v samostatném úniku přidržel zezadu těsně před bránou Chrise Tierneyho a následovat bude trestné střílení. Sharks mají obrovskou šanci otočit utkání.
    18:00 Tierney vyrazil do samostatného úniku a byl faulován!
     
    18:00
    Chris Tierney vyrazil po pravém křídle do nebezpečného útoku a po skvělém zrychlení na útočné modré čáře se řítil do samostatného úniku, který se snažil v blízkosti pravé tyče zakončit bekhendovým blafákem! Ryan Miller skvěle zasáhl koncem levého betonu, jenže útočník Sharks byl faulován a následovat bude s největší pravděpodobností trestné střílení!
     
    16:35
    David Schlemko dostal dvě minuty za držení poté, co za vlastní bránou fauloval Brendana Gaunceho.
    15:45 Mikkel BØDKER - 1:1
     
    15:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Paul Martin odvedl na útočné modré čáře skvělou práci, když na levém křídle udržel pro svůj tým pásmo a Logan Couture v těžké pozici v levém kruhu pro vhazování dokázal puk zpracovat a poté ho přenést napříč útočným pasem doprava, kde MIKKEL BØDKER napřáhl v kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím a nad pravým ramenem Ryana Millera zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Nádherný gól, po kterém je skóre vyrovnané 1:1! Asistence: Logan Couture a Paul Martin.
     
    14:24
    Marc-Édouard Vlasic si na levém křídle po zpětné přihrávce zpoza brány o mantinel srovnal puk na hůl a poté ho nahodil směrem na vzdálenější pravou tyč, kde ho skvěle tečoval těsně nad ledem Chris Tierney, Ryan Miller ale předvedl úžasný reflexivní zákrok, když puk vyrazil koncem levého betonu a následnou pohotovou dorážku Melkera Karlssona ukryl v náručí!
    10:51 Micheal Haley se s Josephem Cramarossou nepáral!

     
    10:51
    Micheal Haley se pustil do bitky s Josephem Cramarossou a oba hráči byli vyloučeni na pět minut. První jmenovaný hráč sice schytal pořádný pravý hák přímo na tvář, vzápětí ale předvedl několik úderů levačkou a srovnal Josepha Cramarossu, který skončil na lopatkách a pěstní souboj prohrál!
    07:38 Bo HORVAT - 0:1
     
    07:38
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Sven Bärtschi na vrcholu pravého kruhu napřáhl k pěkné táhlé střele, která po ledě mířila ke vzdálenější levé tyči a Aaron Dell ji pravým betonem dobře vyrazil, jenže k odraženému puku se dostal v levém kruhu pro vhazování Ben Hutton, který s ním rychle zamíchal a poslal před bránu přihrávku, do níž BO HORVAT vložil hůl a na přední tyči ji srazil mezi betony bezmocného brankáře Sharks. Vancouver využil přesilovou hru! Asistence: Ben Hutton a Sven Bärtschi.
     
    06:22
    Sharks se v oslabení dostali na pravém křídle ke tvrdé střele s příklepem, kterou Ryan Miller levým betonem vyrazil do ochranného skla a připsal si skvělý zákrok! Nebezpečný pokus.
     
    06:07
    Brent Burns z pravého rohu obranného pásma vyhodil puk přes ochranné sklo a také on dostal dvě minuty za zdržování hry, po kterém si nyní zahraje přesilovou hru Vancouver.
     
    03:45
    Ryan Miller předvedl skvělý zákrok proti střele Sharks z levého kruhu pro vhazování a poté musel zasahovat znovu, když Brent Burns od modré čáry napřáhl k prudké střele s příklepem, která byla těsně před bránou tečována a mířila k levé tyči, brankář Vancouveru ji ale pravým betonem vyrazil a předvedl další dobrý zákrok!
     
    02:59
    Reid Boucher na levé straně obranného pásma vyhodil puk přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 16. Bødker (Couture, P. Martin), 30. Sörensen (Hertl, J. Ward), 34. Couture (Marleau, Burns) – 8. Horvat (B. Hutton, Bärtschi)


    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Labanc, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Bødker, Couture (A), Marleau – Sörensen, Hertl, J. Ward – Haley, Tierney, M. Karlsson.
    Vancouver Canucks: R. Miller (Bachman) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev (A), B. Hutton, Larsen – D. Sedin (A), H. Sedin (C), M. Granlund – Bärtschi, Horvat, Eriksson – B. Gaunce, B. Sutter, Megna – Boucher, Chaput, Cramarossa.

    Rozhodca: Brad Watson, Dan O'Rourke. Čároví: Bryan Pancich, Brandon Gawryletz

    Diváci: 17488