Boston – NY Rangers 1:2 (kon.) | Buffalo – Arizona 6:3 (kon.) | Washington – NJ Devils 1:0 (kon.)
Columbus – Minnesota 1:0 (kon.) | Philadelphia – Florida 2:1 (2:1 po s.n.) | Montreal – Nashville 2:1 (kon.)
Ottawa – Colorado 2:1 (kon.) | Dallas – NY Islanders 4:5 (kon.) | LA Kings – Toronto 3:2 (1:0 po s.n.)
San Jose – Vancouver 3:1 (kon.)
koniec
Dallas Stars
4:5 (1:1, 2:1, 1:3)
New York Islanders
cz Piatok 03.03.2017, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:09 Jamie BENN - 4:5
     
    57:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí snižují ve vlastním oslabení! JAMIE BENN jako pravý kapitán vyvezl kotouč z obranného pásma a domácí se řítili do útoku v přečíslení dva na jednoho. Benn ale vzal vše na sebe a stahovačkou se z levého kruhu dostal až na kruh pravý, odkud bekhendem překonává Greisse! Jamie Benn si tak připisuje druhý zásah v dnešním zápasu a Dallas je v kontaktu. Bez asistence.
    49:30 Nikolaj KULJOMIN - 3:5
     
    49:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté přidávají další branku a ve třetí třetině jasně dominují! Leddy podél pravého mantinelu zavezl kotouč až za branku, odkud přihrál před branku na NIKOLAJE KULJOMINA, jehož střela mezi betony končí za zády Niemiho! Asistence: Nick Leddy.
    47:46 Dennis SEIDENBERG - 3:4
     
    47:46
    Islanders právě vstřelili branku!
    New York Islanders je na správné vlně a dokonává obrat, kdy se ujímá vedení po stavu 3:1! DENNIS SEIDENBERG dostal přihrávku na modrou čáru a tvrdou střelou prostřelil Niemiho, před kterým odváděl dobrou práci clonící Chimera. Asistence: Calvin de Haan, Ryan Strome.
    40:25 Nick LEDDY - 3:3
     
    40:25
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté první úkol spnili a během pětadvaceti vřetin srovnávají stav utkání. Lee zavezl kotouč po levém mantinelu do útočné třetiny a z levého kruhu přihrál na modrou, kde měl napřaženo na tvrdou střelu NICK LEDDY, jehož pokus Niemi nejpre vyrazil. Vyražený kotouč se ale od branky odrazil zpět do brankoviště, kde si Niemi levou bruslí srazil kotouč do branky. Asistence: Anders Lee, John Tavares.
    34:49 Andrew LADD - 3:2
     
    34:49
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté rychlou akcí přidávají na svůj účet druhou branku a jsou v kontaktu! Bailey přihrál z levého rohu mezi kruhy, kde si Strome táhl kotouč až k pravé tyči do ostrého úhlu, čímž se snažil položit Niemiho. To se mu povedlo, ale z velého úhlu trefil pouze bok branky, přičemž se kotouč odrazil před branku, kde byla čepel ANDREWA LADDA, který přiklepla puk do prázdné branky. Asistence: Ryan Strome, Josh Bailey.
    30:14 Jason SPEZZA - 3:1
     
    30:14
    Dallas právě vstřelil branku!
    Uteklo pár minut a domácí navyšují skóre! Rozehrávka Greisse přeskočila Mayfieldovi čepel a kotouče se tak zmocnil Seguin, který jej poslal na modrou Klingbergovi. Ten měl dostatek času i prostoru a střílenou přihrávkou našel u levé tyče volného JASONA SPEZZU, který měl snadnou práci a uklidil kotouč do volné branky. Asistence: John Klingberg, Tyler Seguin.
    27:53 Radek FAKSA - 2:1
     
    27:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla krásná akce, kterou vytvořil právě český zástupce! RADEK FAKSA se vyhnul jasnému bodyčku tím, že se svezl po střídačce a předal kotouč spoluhráčům. O chvíli později z pravého kruhu dostal přihrávku od Sharpa na spodní část levého kruhu, odkud z první umístil kotouč do odkryté branky! Asistence: Patrick Sharp, Greg Pateryn.
    19:52 Jamie BENN - 1:1
     
    19:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácím se to přece jen povedlo a skvělým tlakem si odnáší z první třetiny vyrovnávací branku do šatny! Spezza zavezl podél pravého mantinelu kotouč do třetiny a stahovačkou si obhodil obránce hostů. U pravé tyče se snažil bekhendem adresovat přihrávku najíždějícímu Seguinovi na levém kruhu, ale ta se k němu nedostala, ale Seguin se ke sraženému puku dostal jako první a mezi kruhy našel JAMIE BENNA, který tahem uklidil kotouč do levého růžku! Asistence: Tyler Seguin, Jason Spezza.
    09:29 Ryan STROME - 0:1
     
    09:29
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté otevírají stav utkání a nečekaně se ujímají vedení! Po velké šanci domácích Chimera zachytil přihrávku na modré čáře, kde okamžitě nabral rychlost RYAN STROME, který se tak dostal do samostatného úniku. Rameny naznačil kličku, čímž si roztáhl Niemiho a pak už jen nasměroval kotouč mezi jeho betony. Asistence: Jason Chimera.

    Lukáš Ureš

    Góly a asistencie: 20. Ja. Benn (Seguin, Spezza), 28. Faksa (Sharp, Pateryn), 31. Spezza (Klingberg, Seguin), 58. Ja. Benn – 10. R. Strome (Chimera), 35. Ladd (R. Strome, Jo. Bailey), 41. Leddy (Lee, Tavares), 48. Seidenberg (de Haan, R. Strome), 50. N. Kuljomin (Leddy)


    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Lindell, Klingberg, Hamhuis, Pateryn, Oleksiak, Johns – Ja. Benn (C), Eakin, Seguin – Roussel, Spezza (A), B. Ritchie – D. Shore, Faksa, Sharp (A) – McKenzie, Hudler, Hemský.
    New York Islanders: Greiss (Bérubé) – Leddy, Boychuk, Hickey, Mayfield, de Haan, Seidenberg – Lee, Tavares (C), Jo. Bailey (A) – Ladd (A), B. Nelson, Chimera – R. Strome, Prince, N. Kuljomin – Gionta, Clutterbuck, Ho-Sang.