Tampa Bay – Carolina 4:3 (po pr.) | Chicago – Pittsburgh 4:1 (kon.)
koniec po predl.
Tampa Bay Lightning
4:3 (1:2, 0:0, 2:1 - 1:0)
Carolina Hurricanes
cz Štvrtok 02.03.2017, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:46 Victor HEDMAN - 4:3
     
    60:46
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto, Tampa vyhrává tento zápas. Po rychlé akci se střelou do vnitřní tyče prosazuje VICTOR HEDMAN. Puk vylétl rychle z branky, rozhodčí si nechali situaci přehrát u videa. Domácí hokejisté se hned radovali, věděli, že se jednalo o gól. Následně branku také potvrdili sudí, a tak zápas končí díky přesně trefě Hedmana. Asistence: Nikita Kučerov a Tyler Johnson.
     
    60:24
    Alex Killorn se dostal do výborné střelecké pozice, jeho rána se od tyčky odrazila mimo branku. Nechybělo mnoho a bylo po zápase.
    57:23 Jay MCCLEMENT - 3:3
     
    57:23
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno, hostující celek se prosazuje při vlastním oslabení. Toto se domácím vůbec nepovedlo. Příliš mnoho prostoru dostal zakončující JAY MCCLEMENT, jehož střelecký pokus končí mimo dosah brankáře Andrej Vasilevského. Asistence: Jaccob Slavin a Elias Lindholm.
     
    56:10
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Teuvo Teräväinen – 2 min., podražení).
    55:18 Nikita KUČEROV - 3:2
     
    55:18
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se k velké radosti většiny fanoušků dostávají do vedení. Akci začal Jason Garrison. Našel Tylera Johnsona, který v útočném pásmu posunul na zcela volného NIKITU KUČEROVA, který měl dostatek času na zakončení. Jeho rána do horní části branky se ujala, a tak se Blesky dostávají do vedení. Asistence: Tyler Johnson a Jason Garrison.
     
    53:05
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Sebastian Aho – 2 min., sekání).
    50:51 Tyler JOHNSON - 2:2
     
    50:51
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté vyrovnávají, střelecký pokus Dotchina tečoval mimo dosah brankáře Caroliny TYLER JOHNSON. Eddie Läck se snažil, ale na teč těsně před brankou nedokázal zareagovat. Asistence: Jake Dotchin, Ondřej Palát.
     
    34:48
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Jaccob Slavin – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:44
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Nikita Kučerov – 2 min., hákování).
     
    18:22
    Teuvo Teräväinen vystřelil od modré čáry, před brankou se pohyboval Lee Stempniak, který nahozený kotouč nedokázal přesněji tečovat.
    14:54 Derek RYAN - 1:2
     
    14:54
    Carolina právě vstřelila branku!
    Gólem v přesilové hře se Hurricanes dostávají do vedení. Victor Rask od modré čáry přihrál do oblasti kruhu, kde byl Noah Hanifin. Jeho dobře technicky provedený střelecký pokus dokázal jemně před brankou tečovat DEREK RYAN. Andrej Vasilevskij nedokázal zareagovat na změnu směru kotouče, a tak puk končí za brankovou čárou. Asistence: Noah Hanifin a Victor Rask.
     
    13:11
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Victor Hedman – 2 min., krosček).
    11:51 Noah HANIFIN - 1:1
     
    11:51
    Carolina právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Hostující celek vyhrál buly v útočném pásmu, puk získal na modré čáře stojící NOAH HANIFIN. Jeho tvrdý pokus od modré čáry prolétl brankáři mezi rukou a tělem. Puk se od vnitřní tyčky odrazil rychle do hry, ale sudí moc dobře viděli, že šlo o gól. Je vyrovnáno. Asistence: Elias Lindholm, Sebastian Aho.
    07:58 Victor HEDMAN - 1:0
     
    07:58
    Tampa právě vstřelila branku!
    Druhá střela domácích na branku v tomto zápase končí gólem. Ondřej Palát celou akci začal, pak se dostal ke Kučerovovi, který našel lépe postaveného VICTORA HEDMANA. Jeho tvrdá střela končí v horní části branky. Eddie Läck na jeho zakončení nedosáhl, a tak se Tampa dostává do vedení. Asistence: Nikita Kučerov a Ondřej Palát.
     
    06:43
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Jaccob Slavin – 2 min., podražení).

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 8. Hedman (Kučerov, Palát), 51. T. Johnson (Dotchin, Palát), 56. Kučerov (T. Johnson, Garrison), 61. Hedman (Kučerov, T. Johnson) – 12. Hanifin (E. Lindholm, Aho), 15. D. Ryan (Hanifin, V. Rask), 58. McClement (Slavin, E. Lindholm)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Budaj) – Hedman, Dotchin, Garrison, Strålman, Coburn, Šustr – Palát, T. Johnson, Kučerov – Killorn, Point, Drouin – Erne, McKegg, Naměstnikov – Dumont, Paquette, J.T. Brown.
    Carolina Hurricanes: Läck (C. Ward) – Slavin, Faulk, Hanifin, Pesce, Dahlbeck, Tennyson – J. Staal, Di Giuseppe, Aho – V. Rask, E. Lindholm, Teräväinen – D. Ryan, Stempniak, Nordström – McClement, Nestrašil, P. Brown.