Kladno – Jihlava 3:0 (kon.) | Chomutov – Olomouc 0:2 (kon.) | HC Litvínov – Zlín 2:3 (kon.)
Sparta Praha – Vítkovice 4:3 (kon.) | Hradec Králové – Liberec 1:5 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 2:7 (kon.)
Č. Budějovice – Třinec 1:6 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 8:3 (kon.)
koniec
HC Dynamo Pardubice
8:3 (1:2, 3:1, 4:0)
BK Mladá Boleslav
cz Streda 01.03.2017, 18:15 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 45. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    MARTIN KAUT teď ukázal, že má v rukách dynamit! V téměř identické situaci jako při předchozím gólu napřáhl těsně po přejetí modré čáry a jeho příklep div že nezlomil horní tyč Kroftovy branky, od které se odrazil za čáru. Asistence: Vojtěch Faltys.
     
    52:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    ...a prokombinovalo se až ke gólu! FILIP ZADINA měl čas a prostor na střelu a z takové pozice se domácí talent většinou nemýlí. Jeho projektil zamířil přesně k tyči boleslavské brány. Asistence: Ondřej Trejbal a David Voženílek.
     
    46:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    S přehledem hrající DENIS KUSÝ si sjel s pukem mezi kruhy a přesnou střelou zápěstím s pomocí břevna překonal Kroftu! Tohle vedení už domácí asi nepustí. Asistence: Vojtěch Faltys a Jakub Martinec.
     
    42:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    MARTIN KAUT to vzal na sebe, ve středním pásmu nabral rychlost a těsně za modrou vyslal přes beka nechytatelnou ránu, kterou zastavila až síťka hostující branky! Bez asistence.
     
    35:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Zadina dokázal na modré čáře prostrčit puk na Trejbala, jehož nahození dokázal těsně před Kroftou mimo jeho dosah tečovat MIROSLAV ROHLÍK! Domácí jdou poprvé v zápase do vedení. Asistence: Ondřej Trejbal a Filip Zadina.
     
    34:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A začínáme opět od nuly! DENIS KUSÝ se na levém křídle ve středním pásmu ujal puku, zařadil dvojku, přebruslil boleslavského beka a sám před bránou dokázal zasunout puk přesně mezi Kroftovy betony! Bez asistence.
     
    31:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesně v čase, kdy se vyloučený boleslavský hráč vracel na led, vstřelili domácí gól! Proti tic tac toe akci po ose Kusý – Martinec – VÁCLAV ZÍDEK neměl hostující brankář šanci zasáhnout, poslední jmenovaný uklízel puk po vyšachování obránců v pohodě do odkryté brány. Asistence: Jakub Martinec a Denis Kusý.
     
    25:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Faulovaný MILAN DANČIŠIN se rozjel ke svému trestnému střílení a rychlým bekhendovým blafákem á la Martin Procházka vrací Mladé Boleslavi dvoubrankové vedení. Parádně provedená exekuce!
     
    19:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Gól do šatny a vzpruha pro Pardubice! FILIP ZADINA byl odměněn za svou dosavadní aktivitu, dostal nabito na modrou čáru a jeho rána z první propadla boleslavskému brankáři mezi rukou a tělem až do sítě! Z přesilové hry domácích uběhlo pouhých 8 vteřin. Asistence: Ondřej Trejbal a Miroslav Rohlík.
     
    14:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak takhle si to Dynamo určitě nepředstavovalo. Bruslaři odskakují do dvougólového trháku, když se přesně pod víko trefil povedenou střelou z kruhu DAVID CHUJAC. Asistence: Patrik Straka a Kroni Musliu.
     
    12:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! KRONI MUSLIU vystihl špatnou zpětnou rozehrávku, objel posledního pardubického beka a tváří v tvář Kloučkovi zamířil přesně jeho mezi betony! Domácí brankář sice puk částečně ztlumil, ten však přesto doklouzal až za brankovou čáru. Bez asistence.

    Karel Málek

    Góly a asistencie: 20. Zadina (Trejbal, Rohlík), 32. Zídek (Martinec, Kusý), 35. Kusý, 36. Rohlík (Trejbal, Zadina), 43. Kaut, 47. Kusý (Faltys, Martinec), 53. Zadina (Trejbal, Voženílek), 58. Kaut (Faltys) – 13. Musliu, 15. Chujac (Straka, Musliu), 26. Dančišin (t.s.)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kulich) – Trejbal, Zajíc, Horyna, Faltys, Kučera, Zukal, Mert – Roubal, Zadina, Hoskovec, Martinec (A), Dušek, Voženílek (A), Rohlík (C), Kaut, Kusý, Štefka, Zídek
    BK Mladá Boleslav: Krofta (Marek) – Linhart, Mattis (A), Mašek (A), Uřidil, Chujac, Šanko, Petržílka, Marček, Mlčoch – Prokop (C), Musliu, Moravčík, Peterka, Straka, Dančišin, Veselý, Kerda, Jindra

    Rozhodca: Úlehla – Blümel, Kis