K. Vary – Sparta Praha 3:1 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:1 (1:0 po s.n.) | Plzeň – Pardubice 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Třinec 5:1 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 3:1 (kon.)
Hradec Králové – Zlín 1:3 (kon.)
koniec
Mountfield HK
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Berani Zlín
cz Utorok 28.02.2017, 17:20 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga (ČR) • 51. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Filip CHYTIL - 1:3
     
    59:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto. FILIP CHYTIL si připisuje svojí druhou branku v utkání, když dojel až k prázdné bráně a pohodlně skóroval. Asistence: Jiří Ondráček.
     
    59:40
    Hradec v šesti!
     
    58:19
    Oddechový čas pro PSG Zlín.
     
    56:10
    Do šance se prodíral Radovan Pavlík, jenž dokázal i vystřelit, ale puk narazil do betonů připraveného Kašíka.
     
    55:17
    Dnešní utkání sleduje 5037 diváků.
     
    53:22
    Další skvělý přesun Patrika Rybára! Ten dnes drží akcie Hradce nad vodou.
     
    52:45
    Žluto-modří uzamkli Hradec v pásmu a k velmi tvrdé ráně se dostal Jiří Marušák. Jeho rána olízla boční síťku.
     
    52:09
    Opět dvě sporné situace, každá na jedné straně. Šimánek při střele dle sudích faulován nebyl, ale na druhé straně si druhý sudí všiml faulu Andrise Džerinše. I když se to fanouškům nelíbí, Lotyš putuje na trestnou lavici za hákování.
     
    49:31
    Picard s Kotvanem dostali trest 2+2+10 minut. Jarůšek a Žižka po dvou minutách. Všechno za hrubost.
     
    49:31
    Mountfield měl velkou šanci na vyrovnání a po ní se strhla obrovská mela za Kašíkovou bránou. Nejvíce vidět byl Alexandre Picard s Richardem Jarůškem. První jmenovaný judistickým chvatem složil Oldricha Kotvana. Uvidíme, jaké tresty se rozdají.
     
    47:33
    Síly na ledě se vyrovnávají po deseti sekundách. Jiří Marušák zahákoval Bedřicha Köhlera.
     
    47:23
    Alexandre Picard se hnal na bránu Kašíka, ale jel tam tak vehementně, že jej rozhodčí poslali na dvě minuty za napadení.
     
    43:26
    Obrovská šance na vyrovnání! Picard z obrovské blízkosti trefil pouze zlínského brankáře.
     
    42:34
    Nejprve měl obrovskou šanci David Ostřížek, ale tváří v tvář Rybárovi neproměnil a při následné snaze o získání kotouče se faulem provinil Michal Popelka. Verdikt zní: vysoká hůl.
    41:50 Richard JARŮŠEK - 1:2
     
    41:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec snižuje! V ponechané výhodně po faulu na Picarda se puku zmocnil RICHARD JARŮŠEK, trefil první střelou zřejmě rameno, ale puk se snesl přímo před něj a ten už neměl problém dopravit jej do prázdné brány. Je zaděláno na drama! Asistence: Alexandre Picard.
     
    36:43
    V šanci byl lehce zatažen Dej, ale to rozhodčí nepostřehli. Podražení Romana Kukumberga však bylo naprosto jednoznačné, takže Zlín si zahraje další přesilovku.
    35:02 Ondřej VESELÝ - 0:2
     
    35:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hradec fatálně propadl ve středním pásmu a Zlínští ujížděli 4 na 1. Tuto pobídku využili bez okolků. Honejsek přihrál ONDŘEJI VESELÉMU, jenž neměl problém prázdnou bránu trefit. Asistence: Antonín Honejsek, Jiří Ondráček.
     
    34:39
    Tak to zkusil sám střelou do bližšího růžku, kam ale stihl svojí lapačku vložit i Libor Kašík!
     
    33:10
    Jake Newton v šanci trefuje přesouvajícího se Kašíka!
     
    32:05
    Hradec teď doslova utahal zlínskou formaci a minutu kroužil v její obranné třetině. Střídající Kopta se na straně zjevil úplně sám, ale jeho střela ze stoje zas takový problém Kašíkovi nenadělala.
     
    30:00
    Roberts Bukarts byl úplně osamocen před Rybárem, ale nedokázal si s ním poradit! Hradecký brankář je teď ostřelován ze všech stran, ale podává vynikající výkon.
     
    28:00
    Na druhé straně Zlín dosáhl gólu, ale bylo to až po odpískání postavení útočícího hráče v brankovišti!
     
    27:45
    Neskutečné, co teď nedali Hradečtí! Dnes již několikrát zmiňovaná třetí formace Hradce opět zle zatápěla Zlínu. Jarůšek obkroužil branku, ale Kašík betonem vyrazil a poté střílel Tomáš Knotek. Stadion už zvedal ruce nad hlavu, protože se zatřepala síťka, bylo to však ale asi od hokejky.
     
    23:57
    Petr Holík pohrdl prázdnou branou! Nutno říct, že jeho rána možná byla přizvednuta nějakou hokejkou!
     
    22:14
    Tomáš Knotek ale na modré čáře udělal hrubou chybu a ztratil puk. Ve snaze zastavit soupeře nedovoleně bránil Honejska, který se mu však i přesto vysmekl a ujížděl sám na bránu. Rybár si však s jeho zaseknutím poradil.
     
    18:06
    Zvýšený tlak Hradce nese ovoce. Petr Holík putuje na trestnou lavici na dvě minuty za držení.
     
    17:56
    Šimánek v úniku nezakončil forhendový blafák úspěšně!
     
    17:16
    Opět třetí formace Mountfieldu, která v posledních utkáních hraje parádně! Po přiťuknutí Jarůška pálil křížem Picard, ale orazítkoval jen pravou tyč!
    13:54 Filip CHYTIL - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je velká smůla pro Hradec. Stanislav Dietz si ve skrumáži před bránou ukázkově zametl puk do vlastní sítě. Branka je připsána FILIPU CHYTILOVI, který "vstřelil" svojí třetí branku v extralize. Asistence: Robert Říčka, David Šťastný.
     
    12:16
    Další závar před bránou hostů! Pálil Martin Pláněk a poté byl ve skrumáži hodně aktivní Jarůšek. Gólman Zlína však puk našel velmi rychle a ukryl jej pod lapačku.
     
    11:13
    Šance Hradce! Stanislav Dietz svojí střelou trefil jen obránce, ale puk se odrazil k Bedřichu Köhlerovi, který mohl vstřelit gól svému bývalému zaměstnavateli. Libor Kašík však byl proti!
     
    08:23
    První vyloučení zápasu je na světě a má jej na svědomí René Vydarený. Ten si dle názoru rozhodčích u mantinelu počínal nedovoleně a podrazil svého soka.
     
    05:11
    Roberts Bukarts dostal puk po buly mezi kruhy a svojí střelou velmi vystrašil všechny přítomné hradecké fanoušky. Patrik Rybár puk neudržel a ten proskákal těsně vedle pravé tyče jeho brány!
     
    02:06
    Jarůšek nahodil bekhendem před bránu a Alexandre Picard se snažil tečovat kotouč. Z velké blízkosti však trefil pouze připravený beton gólmana Ševců.

    Lukáš Foff

    Góly a asistencie: 42. Jarůšek (Picard) – 14. Chytil (Říčka, Šťastný), 36. O. Veselý (Honejsek, J. Ondráček), 60. Chytil (J. Ondráček)


    Mountfield HK: Rybár (Kacetl) – Pláněk, Vydarený (A), Gregorc, Dietz, Pavlas, Newton, Štajnoch – Dragoun, Džerinš, Šimánek (C) – Köhler, Kukumberg (A), Dej – Jarůšek, T. Knotek, Picard – Kopta, Nedvídek, R. Pavlík.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Marušák (A), Kotvan, Matějíček, Blaťák, Žižka (A), Řezníček, O. Horák – Bukarts, P. Holík, Kubiš – Šťastný, Chytil, Říčka – J. Ondráček, Honejsek, O. Veselý (C) – Okál, Popelka, Ostřížek.

    Rozhodca: Pražák, Šír – Frodl, Zavřel

    Diváci: 5037