NY Rangers – Columbus 2:5 (kon.) | Nashville – Edmonton 5:4 (kon.) | Florida – Ottawa 1:2 (kon.)
Chicago – St. Louis 4:2 (kon.) | Arizona – Buffalo 3:2 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
3:2 (0:1, 0:1, 3:0)
Buffalo Sabres
cz Pondelok 27.02.2017, 02:30 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Radim VRBATA - 3:2
     
    59:41
    Arizona právě vstřelila branku!
    Alex Goligoski si z pravého křídla sjel před bránu, v obrovské rychlosti ale puk za záda Anderse Nilssona zasunout nedokázal. Vzápětí ale RADIM VRBATA na levém křídle v prostoru mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která nad pravým ramenem brankáře Buffala zamířila do brány! Radim Vrbata zaznamenal svůj druhý kanadský bod v zápase a dokonal senzační obrat domácí Arizony Coyotes! Asistence: Alex Goligoski a Max Domi.
    53:41 Jamie MCGINN - 2:2
     
    53:41
    Arizona právě vstřelila branku!
    Josh Jooris krásně vyjel zpoza brány a v blízkosti pravé tyče chtěl puk zasunout do brány. Anders Nilsson sice skvěle zasáhl levým betonem, proti následné dorážce JAMIEHO MCGINNA, který poslal puk v blízkosti levé tyče pod horní tyč odkryté brány, už byl ale bezmocný. Arizona smazala dvoubrankové manko a dvěma góly v řadě vyrovnala na 2:2! Jamie McGinn vstřelil svůj jubilejní 100. gól v NHL! Co přinese závěrečných necelých sedm minut? Dočkáme se obratu? Asistence: Josh Jooris a Jakob Chychrun.
    46:42 Max DOMI - 1:2
     
    46:42
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes na pravé straně vyhráli vhazování a Radim Vrbata nedokázal od modré čáry vypálit, vůbec to ale nevadilo, protože na vrcholu mezikruží se dostal k puku MAX DOMI a po krásné otočce nad lapačkou Anderse Nilssona zamířil k pravé tyči! Arizona skóruje a vrací se zpět do zápasu! Asistence: Radim Vrbata.
    29:53 Evan RODRIGUES - 0:2
     
    29:53
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jack Eichel ihned po návratu na led z trestné lavice založil nádherný a rychlý protiútok, po kterém Jake McCabe neuspěl před bránou, krásnou přihrávkou ale našel ze druhé vlny najíždějícího EVANA RODRIGUESE, který z pravého kruhu pro vhazování a z blízkosti zamířil nad přesouvajícím se Louisem Dominguem bez přípravy do bližšího pravého horního rohu brány – 2:0! Asistence: Jake McCabe a Jack Eichel.
    18:01 Jack EICHEL - 0:1
     
    18:01
    Sabres právě vstřelili branku!
    JACK EICHEL na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl proti dvojici protihráčů ke krásné střele zápěstím, která nad lapačkou Louise Dominguea zamířila do bližšího horního rohu brány. Sabres se v závěru první části ujímají vedení 1:0! Asistence: Josh Gorges.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 47. Domi (Vrbata), 54. J. McGinn (Jooris, Chychrun), 60. Vrbata (Goligoski) – 19. Eichel (Gorges), 30. Rodrigues (McCabe, Eichel)


    Arizona Coyotes: Domingue (M. Smith) – Ekman-Larsson (A), C. Murphy, Goligoski, DeAngelo, Chychrun, Schenn, Connauton – Domi, Vrbata, Perlini – Dvorak, Doan (C), J. McGinn – Holland, Rieder, Crouse – Martinook, Jooris.
    Buffalo Sabres: A. Nilsson (Ullmark) – McCabe, Ristolainen, D. Kulikov, Bogosian, Gorges (A), Franson – Ju. Bailey, R. O'Reilly (A), Okposo – E. Kane, Eichel, Reinhart – M. Foligno, Girgensons, B. Gionta (C) – Moulson, Rodrigues, Ennis.

    Rozhodca: Kevin Pollock, Justin StPierre. Čároví: Shane Heyer, Brandon Gawryletz

    Diváci: 13432