Plzeň – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | Sparta Praha – Jablonec 0:1 (kon.) | Karviná – Dukla Praha 2:1 (kon.)
Liberec – Brno 2:3 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 1:3 (kon.)
koniec
FC Slovan Liberec
2:3 (1:1)
FC Zbrojovka Brno
cz Pondelok 27.02.2017, 13:00 • Frýdlant v Čechách, UMT • Juniorská liga (CZ) • 18. kolo
Predzápasové kurzy
    82. KROUTIL - 2:3
     
    82
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté necelých deset minut před koncem opět vedou! Chybu v zadních řadách nyní spáchali hosté, za obranu se dostal Krejčí, proti němuž vyběhl Kolář, ale hostující obránce skvěle propíchl míč kolem něj do běhu střídajícímu MIROSLAVU KROUTILOVI, jenž z úhlu kolem dobíhajících hráčů zakončil do prázdné branky – 2:3!
    77. Da SILVA - 2:2
     
    77
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí z ničeho nic vyrovnávají! Slovan se dostal do dobré kombinace a obrana Zbrojovky opět zaspala, když si na dlouhý balón naběhl WESLEY DA SILVA, udělal brankáři Záleskému kličku a z úhlu zakončil do odkryté části branky – 2:2!
    47. SEDLÁK - 1:2
     
    47
    Brno právě vstřelilo branku!
    A hosté opět vedou! Přímý kop mířil z kopačky Přichystala do ohně, ale domácí jej dokázali odvrátit. Na hranici vápna se však do míče z voleje parádně opřel JAN SEDLÁK a jeho plachtící rána skončila v levé šibenici – 1:2!
    12. Dvořák - 1:1
     
    12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je zaslouženě vyrovnáno! Obrana Zbrojovky zaspala, čehož využil MIROSLAV DVOŘÁK, který si naběhl za beky na dlouhou přihrávku, byl sám před Záleským, kterého si položil naznačením střely a poté zakončil po zemi do prázdné branky – 1:1!
    5. RYBIČKA - 0:1
     
    5
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení po rychlé akci! Zbrojovka rozjela rychlý brejk na polovině hřiště, po sérii přihrávek dostal pas za obranu PETR RYBIČKA, který si pohodlně obhodil vybíhajícího brankáře a doběhl s míčem až do prázdné branky – 0:1!

    Daniel Kinc

    Góly: 12. Dvořák, 77. Silva – 5. Rybička, 47. Sedlák, 82. Kroutil

    Karty:   27. Heppner (LIB), 90+1. Chlumecký (LIB) – 34. O. Vintr (BNO), 61. Gáč (BNO), 86. Přichystal (BNO), 88. Vraštil (BNO), 90+2. Krejčí (BNO)


    FC Slovan Liberec: Kolář – Heppner, Šustr (C), Chlumecký, Blažek (61. Dudek), Šustek, Machuča, Barac (84. Resl), Micovčák, Kazda (74. Čuřík), Da Silva.
    Náhradníci: Konečný – Dvořák, Resl, Dudek, Čuřík, Prokš

    FC Zbrojovka Brno: Záleský – O. Vintr, Sedlák, Krejčík, Vraštil, Přichystal (90+1. M. Vintr), Rybička, Koláčný, Sokol (77. Kroutil), Gáč, Štohanzl.
    Náhradníci: Leznar – Kříž, M. Vintr, Kroutil

    Rozhodca: Černý – Kubr, Koval