Mladá Boleslav – Teplice 1:1 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
1:1 (1:0)
FK Teplice
cz Pondelok 27.02.2017, 17:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • ePojisteni.cz liga (CZ) • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    84
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Lukáš Magera, přichází Marek Matějovský.
     
    82
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Martin Fillo, přichází Jan Vošahlík.
     
    76
    Teď měla Boleslav obrovské štěstí! Hosté si totiž krátce za sebou vypracovali dvě stoprocentní možnosti. Nejprve Šedu z úhlu prověřil Kučera, načež domácí brankář míč vytěsnil jen k Horovi, jeho dorážku ale po tygřím skoku stačil eliminovat.
     
    74
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jakub Nečas, přichází Adam Jánoš.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Marek Červenka (FK Teplice).
     
    72
    Tady mnoho nescházelo! Z uctivé vzdálenosti se ke střele odhodlal Lukáš Magera, za jehož pumelicí se Tomáš Grigar pouze ohlédl, naštěstí pro Teplické ale balon zacílil těsně vedle pravé tyče jeho svatyně.
     
    69
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jan Chramosta, přichází Lukáš Železník.
     
    64
    Teplice právě vstřelily branku!
    Ve městě automobilů máme srovnáno! Teplice se ve druhém poločase téměř nedostaly na útočnou polovinu, hned ze své premiérové akce v této pasáži hry ale udeřily. Na dlouhý nákop za obranu si naběhl Hora, který zachoval chladnou hlavu a předložil balon z druhé vlny si sbíhajícímu MARKU ČERVENKOVI, na jehož tečovanou ránu nedokázal brankář Šeda dosáhnout.
     
    58
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází David Vaněček, přichází Marek Červenka.
     
    56
    Žlutou kartu dostává Michal Jeřábek (FK Teplice).
     
    52
    A tak přišla rychlá protiakce Boleslavských! Znovu u toho byli Nečas s Vukadinovičem, první jmenovaný přesným pasem našel svého kolegu, jenž si balon přehodil na levačku a technickým obstřelem se pokusil zamířit k zadní tyči, tu však o kousek minul.
     
    46
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Otto Urma, přichází Alves Freitas Santos Nivaldo.
     
    40
    A o pár vteřinek později měla Boleslav další šanci, která zaváněla gólem! Vše se udál po rozehrávce rohového kopu, Mareš svůj centr posadil přesně na hlavu vyskočivšího Da Silvu, jehož hlavičce na zadní tyč scházely jen decimetry.
     
    39
    Krásná individuální akce v podání Miljana Vukadinoviče! Boleslavský křídelník na pravé straně mohl těžit ze svého obdivuhodného zrychlení, poté se vřítil do šestnáctky, kde si položil Jeřábka a vypálil, Grigar ale Teplice podržel dobrým zásahem.
     
    37
    Žlutou kartu dostává Aleksandar Šušnjar (FK Teplice).
     
    35
    Málem bylo srovnáno! Na hranici šestnáctky přilétl další centr z levé strany, Vaněček se poté neukvapil a balon předal lépe postavenému Tomáši Kučerovi, jenž jej z první poslal jen těsně vedle levé tyče branky Jana Šedy.
     
    30
    Pěkná akce domácích! Po rychlé kombinace, která zastihla obranu Teplic nepřipravenou, se napravo moře volného prostoru otevřelo před Miljanem Vukadinovičem, který se rozhodl postupovat samostatně. Jeho zakončení ale zamířilo vedle vzdálenější tyče Grigarovy branky.
     
    23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak pozor, domácí, kteří toho zatím směrem dopředu moc nepředvedli, se nyní zničehonic ujímají vedení! Nutno poznamenat, že obrana Teplic jim ke vstřelení vedoucího gólu hodně pomohla, po Šedově výkopu a hlavičkovém souboji mezi Magerou a Kučerou totiž balon doskákal k Vondráškovi. Ten se nechal až příliš snadno obrat JAKUBEM NEČASEM, který se tváří v tvář brankáři Grigarovi nezmýlil!

    Vojtěch Tůma

    Góly: 23. Nečas – 64. Červenka (Hora)

    Karty:   37. Šušnjar (TEP), 56. Jeřábek (TEP), 73. Červenka (TEP)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:1. Rohy: 7:3.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Da Silva, Stronati, Fleišman – Takács, Mareš – M. Vukadinovič, Magera (C) (84. Matějovský), Nečas (74. Jánoš) – Chramosta (69. Železník).
    Náhradníci: Vejmola – Valenta, Keresteš, Jánoš, Čmovš, Železník, Matějovský.

    FK Teplice: Grigar – Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob – Ljevakovič (C), Kučera – Fillo (82. Vošahlík), Hora, Urma (46. Nivaldo) – Vaněček (58. Červenka).
    Náhradníci: Plachý – Nivaldo, Soungole, Vachoušek, Vošahlík, Červenka, Hyčka.

    Rozhodca: Jan Jílek – Jiří Kříž, Petr Kotalík

    Diváci: 2797