LA Kings – Anaheim 4:1 (kon.) | Columbus – NY Islanders 7:0 (kon.) | NJ Devils – NY Rangers 3:4 (po pr.)
Nashville – Washington 5:2 (kon.) | Toronto – Montreal 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Philadelphia 4:2 (kon.)
Colorado – Buffalo 5:3 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.) | Dallas – Boston 3:6 (kon.)
Carolina – Calgary 1:3 (kon.) | NY Rangers – Columbus 2:5 (kon.) | Nashville – Edmonton 5:4 (kon.)
koniec
Nashville Predators
5:4 (2:1, 2:3, 1:0)
Edmonton Oilers
cz Nedeľa 26.02.2017, 23:12 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    41:19 Viktor ARVIDSSON - 5:4
     
    41:19
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí dnes v přesilovkách září. Od modré čáry přišlo nahození před branku, Neal předvedl svou druhou zadovku a VIKTOR ARVIDSSON už zakončoval do prázdné branky. Hostující trenér ještě zkusil challenge, neboť se mu zdálo, že domácí se při průniku do pásma dopustili ofsajdu, ale rozhodčí po dlouhém zkoumání u videa gól uznali. Asistence: James Neal, Roman Josi.
    39:00 Jordan EBERLE - 4:4
     
    39:00
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! I když už hráli domácí v plném počtu, museli se bránit tlaku soupeře a situaci nezvládli. Od levého mantinelu poslal Sekera prudkou přihrávku na střed a JORDAN EBERLE musel udělat pouze jednu věc – nastavit hokejku a překonat přemisťujícího se Rinneho. Povedlo se hosté tak upravili na 4:4! Asistence: Andrej Sekera.
    36:25 Mark LETESTU - 4:3
     
    36:25
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Dvoubrankový náskok ale domácím moc dlouho nevydržel. V přesilovce rozjel Edmonton rychlou kombinaci, puk se dostal do levého kruhu a MARK LETESTU propálil Rinneho. Asistence: Oscar Klefbom.
    35:21 Colin WILSON - 4:2
     
    35:21
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nastala velice zajímavá situace. Domácí se radovali z gólu, COLIN WILSON si parádně najel z pravé strany před brankoviště a bekhendem zamířil pod břevno. Puk vylétl z branky a rozhodčí nejprve rozpažili a nechali pokračovat ve hře. Pak dokonce odpískali dvouminutový trest pro domácí barvy, ale po přezkoumání se čas vrátil a stav je teď 4:2! Asistence: James Neal, Mattias Ekholm.
    34:12 Milan LUCIC - 3:2
     
    34:12
    Edmonton právě vstřelil branku!
    I hosté využívají přesilovou hru a je to zase o jediný gól. Od modré nahodil McDavid a na brankovišti stojící MILAN LUCIC dokázal holí sklepnout letící puk do sítě. Asistence: Connor McDavid, Oscar Klefbom.
    27:29 Vernon FIDDLER - 3:1
     
    27:29
    Nashville právě vstřelil branku!
    Už je to o dvě branky. Domácí podnikli rychlý výpad, Josi přihrál do pravého kruhu, VERNON FIDDLER předvedl svižnou střelu přes Sekeru a puk se pak přes Talbotovo rameno dostal do branky – 3:1. Asistence: Roman Josi, P. K. Subban.
    14:34 Filip FORSBERG - 2:1
     
    14:34
    Nashville právě vstřelil branku!
    Následná akce už ale gólem skončila. Po několika rychlých výměnách puku přišla Nealova zadovka na zcela volného FILIPA FORSBERGA a ten z levého kruhu zamířil nad Talbotovu lapačku. Asistence: James Neal, Ryan Johansen.
    05:23 Connor MCDAVID - 1:1
     
    05:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    No, tak to byla velice rychlá odpověď. Po pravém křídle se do pásma vřítil CONNOR McDAVID, zbavil se i obránce a střelou na zadní tyčku nedal Rinnemu šanci. Srovnáno na 1:1. Asistence: Patrick Maroon.
    04:55 Ryan ELLIS - 1:0
     
    04:55
    Nashville právě vstřelil branku!
    Přesilovka je poměrně rychle využitá. Domácí se rozestavěli v pásmu, Subban nabil RYANU ELLISOVI na vrchol levého kruhu a ten bombou propálil Talbota. Asistence: P. K. Subban, Calle Järnkrok.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 5. Ellis (P. K. Subban, Järnkrok), 15. Forsberg (Neal, Johansen), 28. Fiddler (Josi, P. K. Subban), 36. C. Wilson (Neal, Ekholm), 42. Arvidsson (Neal, Josi) – 6. McDavid (Maroon), 35. Lucic (McDavid, Klefbom), 37. Letestu (Klefbom), 39. Eberle (Sekera)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis, Josi (A), P. K. Subban, Ekholm, Y. Weber, Irwin – Arvidsson, Johansen, Forsberg – C. Smith, Fisher (C), Fiala – Watson, Järnkrok, C. Wilson – Neal (A), Fiddler, Zolnierczyk.
    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Russell, Sekera, Benning, Klefbom, A. Larsson, Nurse – Draisaitl, McDavid (C), Maroon – Eberle, Nugent-Hopkins (A), Lucic (A) – Kassian, Letestu, Caggiula – Pakarinen, Khaira, Hendricks.

    Rozhodca: Peel, Dwyer – Murphy, Knorr

    Diváci: 17 113