LA Kings – Anaheim 4:1 (kon.) | Columbus – NY Islanders 7:0 (kon.) | NJ Devils – NY Rangers 3:4 (po pr.)
Nashville – Washington 5:2 (kon.) | Toronto – Montreal 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Philadelphia 4:2 (kon.)
Colorado – Buffalo 5:3 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.) | Dallas – Boston 3:6 (kon.)
Carolina – Calgary 1:3 (kon.) | NY Rangers – Columbus 2:5 (kon.) | Nashville – Edmonton 5:4 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Calgary Flames
cz Nedeľa 26.02.2017, 21:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    51:04 Johnny GAUDREAU - 1:3
     
    51:04
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU na vrcholu mezikruží napřáhl ke krásné táhlé střele zápěstím, která se před bránou od hole clonícího Bretta Pesceho odrazila k ledu a puk zamířil přesně k pravé tyči – 1:3! Asistence: Sean Monahan a TJ Brodie.
    34:50 Johnny GAUDREAU - 1:2
     
    34:50
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Brett Pesce v blízkosti pravé tyče vleže skvěle zablokoval střelu Flames z vrcholu mezikruží, jenže puk se od jeho nohy odrazil před bránu, jehož dokonale využil JOHNNY GAUDREAU a z blízkosti puk střelou bez přípravy po ledě mezi betony bezmocného Eddieho Läcka procedil do brány! Calgary otáčí zápas a vede rázem 2:1!
    26:05 Micheal FERLAND - 1:1
     
    26:05
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MICHEAL FERLAND se po nádherné bekhendové přihrávce Johnnyho Gaudreau z obranného pásma řítil od útočné modré čáry do úniku, který v prostoru mezi kruhy pro vhazování zakončil milimetrově a chirurgicky přesnou střelou zápěstím, která se v levém rohu brány od horní tyče odrazila do sítě! Nádherný gól, po kterém je v PNC Areně skóre vyrovnané 1:1! Asistence: Johnny Gaudreau a TJ Brodie.
    04:54 Victor RASK - 1:0
     
    04:54
    Carolina právě vstřelila branku!
    VICTOR RASK si na vrcholu pravého kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl po krásné diagonální přihrávce Jeffa Skinnera z levého křídla a poté napřáhl ke skvělé táhlé střele zápěstím, která nad lapačou Briana Elliotta zamířila do bližšího pravého horního rohu brány. Carolina využila první přesilovou hru zápasu a vede 1:0! Asistence: Jeff Skinner a Noah Hanifin.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 5. V. Rask (Skinner, Hanifin) – 27. Ferland (J. Gaudreau, Brodie), 35. J. Gaudreau, 52. J. Gaudreau (Monahan, Brodie)


    Carolina Hurricanes: Läck (C. Ward) – Slavin, Faulk (A), Hanifin, Pesce, Dahlbeck, R. Murphy – Aho, V. Rask (A), E. Lindholm – Teräväinen, J. Staal (A), Di Giuseppe – Skinner, D. Ryan, Stempniak – Nordström, McClement, Stålberg.
    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, Stone, Bartkowski, Engelland – J. Gaudreau, Monahan (A), Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – Versteeg, S. Bennett, Brouwer (A) – Bouma, Stajan, Chiasson.

    Rozhodca: Chris Lee, Francis Charron. Čároví: Michel Cormier, Steve Barton

    Diváci: 14112