LA Kings – Anaheim 4:1 (kon.) | Columbus – NY Islanders 7:0 (kon.) | NJ Devils – NY Rangers 3:4 (po pr.)
Nashville – Washington 5:2 (kon.) | Toronto – Montreal 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Philadelphia 4:2 (kon.)
Colorado – Buffalo 5:3 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.) | Dallas – Boston 3:6 (kon.)
Carolina – Calgary 1:3 (kon.) | NY Rangers – Columbus 2:5 (kon.) | Nashville – Edmonton 5:4 (kon.)
koniec
Dallas Stars
3:6 (0:2, 2:2, 1:2)
Boston Bruins
cz Nedeľa 26.02.2017, 18:35 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:35
    Patrice Bergeron mohl završit hattrick poté, co se dostal k odraženému puku v mezikruží. Svou ranou ovšem těsně minul bránu Dallasu.
    54:23 Ryan SPOONER - 3:6
     
    54:23
    Bruins právě vstřelili branku!
    Po další brance Bostonu je nejspíše definitivně rozhodnuto! David Pastrňák využil rozhozené obrany Dallasu a ze středu hřiště posunul puk na levou stranu na Toreyho Kruga, který již mohl zakončovat, ale ještě situaci vylepšil přihrávkou na stranu pravou, odkud RYAN SPOONER trefuje odkrytou klec Stars. Asistence: Torey Krug, David Pastrňák.
     
    53:10
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Stephen Johns – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    53:00 Tyler SEGUIN - 3:5
     
    53:00
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars ještě vykřesávají jiskřičku naděje a snižují na 3:5! Střelu Patricka Sharpa z levého kruhu Tuukka Rask vyrazil pouze před sebe. Na hranici brankoviště byl však připraven TYLER SEGUIN, jenž kotouč pohotově zametl za záda finského brankáře. Asistence: Patrick Sharp, John Klingberg.
     
    50:44
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Brandon Carlo – 2 min., podražení).
    47:48 Patrice BERGERON - 2:5
     
    47:48
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nyní už to budou mít domácí velmi složité, protože již prohrávají o tři góly! Výbornou práci odvedl v prostoru levého kruhu Brad Marchand, který udržel puk pro své barvy a poté jej poslal do druhé vlny, kde najížděl PATRICE BERGERON, jenž střelou z mezikruží trefuje horní kout brány Dallasu. Asistence: Brad Marchand, Torey Krug.
     
    44:23
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Curtis McKenzie – 2 min., hákování).
     
    37:20
    Fantastický Tuukka Rask! Tyler Seguin nejprve nastřelil tyčku hostující brány, ale hra pokračovala. Po chvíli střílel znovu do odkryté brány Seguin, ale Rask předvedl neuvěřitelný tygří skok, jenž šanci Stars zlikvidoval.
    35:21 Patrice BERGERON - 2:4
     
    35:21
    Bruins právě vstřelili branku!
    Vzápětí další rána pro Dallas a je to znovu o dva góly! Střelu Brada Marchanda těsně před Lehtonenem tečoval PATRICE BERGERON, který byl sice velmi těsně bráněn obráncem soupeře, ale i přesto dokázal dostat puk za brankovou čáru. Asistence: Brad Marchand, Zdeno Chára.
    34:41 Frank VATRANO - 2:3
     
    34:41
    Bruins právě vstřelili branku!
    Netrvalo dlouho a Boston jde znovu do vedení! Střela Kevana Millera od modré čáry změnila směr po teči FRANKA VATRANA. S touto změnou trajektorie nemohl Kari Lehtonen dělat nic víc, než se smutně ohlédnout za svá záda. Asistence: Kevan Miller, Ryan Spooner.
     
    34:28
    Velké štěstí pro Lehtonena a celý Dallas! Brad Marchand vyslal z pravého kruhu prudkou střelu, kterou zastavilo až břevno domácí brány.
    31:49 Jiří HUDLER - 2:2
     
    31:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nyní už to Hvězdám vyšlo a máme vyrovnáno! Jamie Benn operoval s kotoučem na levé straně, odkud přihrál pod sebe na vrchol levého kruhu, kde byl připravený JIŘÍ HUDLER, který střelou bez přípravy propálil Tuukku Raska. Asistence: Jamie Benn, Tyler Seguin.
     
    31:35
    Ani Jamie Benn ve slibné šanci neuspěl! Domácí kapitán měl dobře našlápnuto na levé straně, ale svou střelou minul bránu hostů.
     
    31:10
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Torey Krug – 2 min., držení protihráče).
     
    30:31
    Lauri Korpikoski spálil další vyloženou šanci Dallasu! Útočník Stars se dostal v předbrankovém prostoru k volnému puku, ale v jasní příležitosti trefil pouze nastavenou lapačku Tuukky Raska.
     
    26:22
    Jason Spezza mohl vyrovnat! Ovšem Rask jeho střelu z bezprostřední blízkosti za svá záda nepustil. Důležitý zásah hostujícího brankáře.
     
    25:11
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Curtis McKenzie – 2 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Kevan Miller – 2 min., bitka).
     
    25:06
    Po hitu Millera u mantinelu zde máme další šarvátku! Jejími účastníky jsou Kevan Miller a Curtis McKenzie!
    24:40 John KLINGBERG - 1:2
     
    24:40
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí hala je na nohou, protože je to již pouze o jeden gól! Po vyhraném vhazování v útočném pásmu si puk našel Jiří Hudler, který jej poslal na modrou čáru. JOHN KLINGBERG následně pouze nahodil na Raska, který jeho pokus propustil za svá záda. Na obranu finského brankáře ve službách Bostonu je potřeba říct, že mu výhled zastínil jeho vlastní spoluhráč. Asistence: Jiří Hudler, Devin Shore.
     
    08:30
    Velmi pěkně zkoušel překvapit Lehtonena Spooner, který pálil přímo z buly. Gólman Dallasu ovšem předvedl pohotový zákrok a třetí branku zatím neinkasoval.
    06:51 David KREJČÍ - 0:2
     
    06:51
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to je šok pro domácí, kteří v krátké chvíli inkasují podruhé! Po vyhraném buly se kotouč dostal na modrou čáru, odkud nahazoval puk Torey Krug. Do jeho nabídky vložil hůl DAVID KREJČÍ a velmi šikovnou tečí překonává Lehtonena podruhé. Asistence: Torey Krug, David Backes.
    05:56 Brad MARCHAND - 0:1
     
    05:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    Pohledná kombinace Bostonu končí úvodním gólem zápasu! David Pastrňák se blýskl pěknou individuální akcí a poté předložil kotouč před bránu Patrici Bergeronovi, jenž celou situaci ještě vylepšil přihrávkou na BRADA MARCHANDA stojícího na levé straně, který měl před sebou odkrytou klec a bez problémů ji trefil. Asistence: Patrice Bergeron, David Pastrňák.
     
    03:50
    První velká možnost Hvězd, po které měli hosté velké štěstí! Lauri Korpikoski se na pravé straně protlačil až do zakončení a jeho bekhendová střela propadla Raskovi za záda a puk se pomalu šoural za brankovou čáru. Na poslední chvíli jej však jeden z hostů dopravil do bezpečí.
     
    00:02
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Jamie Benn – 2 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (David Backes – 2 min., bitka).
     
    00:02
    Tak pozor, to nám to hezky začíná! David Backes a Jamie Benn ihned po vhazování shodili rukavice a dochází k pěstnímu souboji.

    Radomír Fukala

    Góly a asistencie: 25. Klingberg (Hudler, D. Shore), 32. Hudler (Ja. Benn, Seguin), 53. Seguin (Sharp, Klingberg) – 6. Marchand (Bergeron, Pastrňák), 7. Krejčí (Krug, Backes), 35. Vatrano (K. Miller, Spooner), 36. Bergeron (Marchand, Chára), 48. Bergeron (Marchand, Krug), 55. Spooner (Krug, Pastrňák)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Klingberg, Lindell, Jo. Benn, Hamhuis, Johns, Oduya – B. Ritchie, Eakin (C), Ja. Benn – Sharp (A), Seguin, Roussel – Spezza (A), Faksa, Korpikoski – Hudler, D. Shore, McKenzie.
    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Carlo, Chára (C), McQuaid, Krug, K. Miller, Liles – Backes, Bergeron (A), Marchand – Pastrňák, Krejčí (A), Cehlárik – J. Hayes, Spooner, Vatrano – Riley Nash, D. Moore, Schaller.

    Rozhodca: Leggo, L’Ecuyer – Mach, Alphonso

    Diváci: 18006