Toronto – NY Rangers 1:2 (1:2 po s.n.) | Montreal – NY Islanders 0:3 (kon.) | Tampa Bay – Calgary 2:3 (kon.)
Nashville – Colorado 4:2 (kon.) | Chicago – Arizona 6:3 (kon.) | LA Kings – Boston 1:4 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
6:3 (3:3, 2:0, 1:0)
Arizona Coyotes
cz Piatok 24.02.2017, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:49 Patrick KANE - 6:3
     
    49:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Na led přistávají čepice a PATRICK KANE dosáhl svého hattricku! Anisimov vybojoval kotouč, který přihrál na pravý kruh Panarinovi, jenž viděl najíždějícího Patricka na střed útočného pásma. Ten si kotouč od Panarina zpracoval a svižnou ranou ke vzdálenější tyči kompletuje hattrick! Asistence: Artemi Panarin, Artem Anisimov.
    32:41 Patrick KANE - 5:3
     
    32:41
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Po akci Coyotes vyrazil kotouč Crawford na levý kruh, kde byl připravený Brent Seabrook a jeho dlouhý pas na modrou si zpracoval PATRICK KANE, který u pravé tyče čekal na najíždějícího spoluhráče, ale nakonec zvolil individuální zakončení k bližší tyči a úspěšně si připisuje svůj druhý zásah v dnešním zápase! Asistence: Brent Seabrook .
    22:56 Michal ROZSÍVAL - 4:3
     
    22:56
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks se opět ujímají vedení! Hosté se příliš stáhli ke své brance, čehož využil MICHAL ROZSÍVAL, který si sjel až do výborné pozice mezi kruhy a přesnou střelou přidává čtvrtou branku domácích! Michal si tak připisuje svůj první gól v sezóně! Asistence: Nick Schmaltz, Jonathan Toews.
    18:39 Radim VRBATA - 3:3
     
    18:39
    Arizona právě vstřelila branku!
    A stav je během chvíle opět vyrovnaný! Domácím se nepodařilo rozehrát a na levém mantinelu vybojoval puk Martin Hanzal, který svižnou přihrávkou našel u pravé tyče volného krajana RADIMA VRBATU, který puk nasměroval správným směrem do branky Crawforda! Asistence: Martin Hanzal, Tobias Rieder.
    17:42 Ryan WHITE - 3:2
     
    17:42
    Arizona právě vstřelila branku!
    První třetina je opravdu gólová což potvrzuje i další akce Coyotes. Alexandera Burmistrova přenechal puk na pravém křídle útočného pásma, kde byl najetý RYAN WHITE, jehož první střelu z pravého kruhu vyrazil Crawford před sebe a nezastavitelný White se dostal k zakončení i po druhé a tak snižuje stav utkání! Asistence: Alexander Burmistrov, Alex Goligoski.
    16:42 Patrick KANE - 3:1
     
    16:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK KANE potvrzuje roli střelce a svým jednadvacátým zásahem v sezóně navyšuje stav utkání, kdy poslal z levého kruhu ne příliš nebezpečnou k bližší tyči. Smith situaci podcenil a o jeho bok se puk odrazil právě k jeho levé tyči. Asistence: Ryan Hartman, Tanner Kero.
    10:28 Ryan HARTMAN - 2:1
     
    10:28
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí nachází rychlou odpověď na vyrovnávací gól Coyotes a podruhé se v dnešním zápase ujímají vedení! Marián Hossa ustál osobní souboj za brankou Smitha a zadovkou našel u pravé tyče volného RYANA HARTMANA, jehož střela z první se od pravé tyče odrazila za Smithova záda. Asistence: Marián Hossa.
    07:36 Jakob CHYCHRUN - 1:1
     
    07:36
    Arizona právě vstřelila branku!
    Stav je vyrovnaný a oba týmy začínají na novo! JAKOB CHYCHRUN se dostal ke kotouči na vrchu levého kruhu po přihrávce zpoza branky od Burmistrova a měl dostatek prostoru, aby si střeleckou pozici ještě vylepšil a přesnou střelou zápěstím trefuje nádherně vzdálenější růžek Crawfordovy branky! Asistence: Alexander Burmistrov, Max Domi.
    00:37 Nick SCHMALTZ - 1:0
     
    00:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    První akce Blackhawks končí otevřením dnešního stavu! Jonathan Toews se dostal ke kotouči po nahrávce Richarda Pánika a na levém kruhu našel přesnou přihrávkou NICKA SCHMALTA, který z ranou z první získává vedení pro domácí! Asistence: Jonathan Toews, Richrad Pánik.

    Lukáš Ureš

    Góly a asistencie: 1. Schmaltz (Toews, Pánik), 11. Hartman (Hossa), 17. P. Kane (Hartman, Kero), 23. Rozsíval (Schmaltz, Toews), 33. P. Kane (Seabrook), 50. P. Kane (Panarin, Anisimov) – 8. Chychrun (Burmistrov, Domi), 18. White (Burmistrov, Goligoski), 19. Vrbata (Hanzal, Rieder)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith (A), Hjalmarsson, Kempný, Seabrook (A), B. Campbell, T. van Riemsdyk, Rozsíval – Schmaltz (C), Toews, Pánik – Panarin, Anisimov, P. Kane – Rasmussen, Krüger, Hossa – Hartman, Kero.
    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Ekman-Larsson (A), Schenn, Goligoski, DeAngelo, Chychrun, C. Murphy – Rieder, Hanzal (A), Vrbata – Perlini, Dvorak, Doan (C) – Domi, Burmistrov, White – J. McGinn, Martinook, Jooris.