Kometa Brno – HC Litvínov 7:1 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
7:1 (1:0, 5:0, 1:1)
HC Litvínov
cz Streda 22.02.2017, 18:00 • DRFG Arena, Brno • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 43. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ještě jedna radost pro modrobílý celek. ROSTISLAV ŠNAJNAR dvě vteřiny před koncem prostřelil z hranice pravého kruhu Havlíka, a ještě umocnil spokojenost domácího celku z dnešního klání.
     
    49:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se vytoužené čestné branky dočkali. Březákův projektil ještě Dostál vyrazil do rohu, následně se ale k puku dostal JOSEF JÍCHA, jenž přesnou střelou z velkého úhlu překvapil brněnského gólmana. Asistence: Jakub Březák.
     
    37:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Modrobílí ovládají ledovou plochu a v tuto chvíli duel připomíná hru kočky s myší. Již šestou branku vstřelili domácí po pohledné kombinaci, kdy Kratochvíl namazal ROMANU DYMÁČKOVI, který zblízka prostřelil Havlíka. Asistence: Petr Kratochvíl.
     
    36:06
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí hrají v naprosté pohodě a přidávají další branku. Hasoň našel před brankou JAKUBA ČEJKU, jenž překonal bezmocného Havlíka. Asistence: Jan Hasoň.
     
    34:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    A po dvou ubráněných oslabeních v krátkém časovém sledu se prosazují domácí! PETR KRATOCHVÍL při rychlém protiútoku vypálil z levého kruhu, přičemž puk poslal kolem Havlíkova betonu do brány. Asistence: Luboš Horký.
     
    29:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    LUBOŠ HORKÝ trestné střílení s přehledem proměnil, když před Havlíkem zpomalil a následně poslal puk neomylně do šibenice.
     
    20:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Následně se domácí usadili v útočném pásmu a udeřili. Havlát z rohu kluziště nahrál puk volnému LUBOŠI HORKÉMU, který přesnou střelou pod víko navýšil vedení domácího celku. Asistence: Robert Havlát, Tomáš Mlynář.
     
    17:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Krátce po skončení vlastního oslabení domácí otevírají skóre utkání. Furch ve svém brejku ještě neuspěl, následně ale objel bránu a naservíroval puk před svatyni hostů RADIMU FERDOVI, který prostřelil Havlíka. Asistence: Michal Furch.

    Václav Petrů

    Góly a asistencie: 18. Ferda (Furch), 21. Horký (Havlát, Mlynář), 30. Horký (t.s.), 35. Kratochvíl (Horký), 37. Čejka (Hasoň), 38. Dymáček (Kratochvíl), 60. Šnajnar (Trnka, Ferda) – 50. Jícha (Březák)


    HC Kometa Brno: Dostál (Krček) – Trnka, Slabý, Furch, Sedláček, Zábranský, Šnajnar – Novák, Havlát, Dvořák, Hasoň, Gajarský, Škvrně, Čejka, Horký, Mlynář, Kratochvíl, Ferda, Dymáček.
    HC Litvínov: Havlík (38.-40. Pejsar) – Urbánek, Machač, Franc, Havlík, Březák, Brzek, Myšák, Dvořák – Kučera, Vébr, Bárdoš, Pecka, Horák, Jícha, Dufek, Havelka.

    Rozhodca: Kika – Holibka, Měkýš