NJ Devils – NY Islanders 3:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 1:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 3:6 (kon.)
Dallas – Tampa Bay 4:3 (po pr.) | Minnesota – Nashville 5:2 (kon.) | Arizona – San Jose 1:4 (kon.)
LA Kings – Florida 2:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:1 (po pr.) | NY Rangers – Washington 2:1 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 2:5 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:3 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Florida Panthers
cz Nedeľa 19.02.2017, 04:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    40:15 Aleksander BARKOV - 2:3
     
    40:15
    Florida právě vstřelila branku!
    ALEKSANDER BARKOV byl v blízkosti pravé tyče zezadu hákován a ztratil kontrolu nad pukem, vzápětí ho ale na brankové čáře dokázal zasáhnout a z nulového úhlu o levou brusli ležícího Petera Budaje dopravit do brány. Floridě se opět podařil vstup do třetiny a vede v LA 3:2! Asistence: Jaromír Jágr a Aaron Ekblad.
    31:56 Tanner PEARSON - 2:2
     
    31:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    TANNER PEARSON si z levého kruhu pro vhazování sjel před bránu, kde krásně zamíchal s pukem a bekhendovou střelou po ledě zamířil mezi betony Roberta Luonga k levé tyči. Fantastická akce a gól, po kterém je stav utkání vyrovnaný 2:2! Florida přišla o dvoubrankový náskok. Asistence: Jeff Carter a Paul LaDue.
    25:39 Dwight KING - 1:2
     
    25:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Před bránou Roberta Luonga vznikl obrovský závar a nepřehledné situace dokonale využil DWIGHT KING, který si v blízkosti levé tyče srovnal puk na hůl a z úhlu a blízkosti ho poslal pod horní tyč. Gól byl ještě zkoumán kvůli nedovolenému bránění brankáře, jenže se o něj nejednalo a Kings se vrátili zpět do zápasu – 1:2! Asistence: Trevor Lewis a Nick Shore.
    21:14 Jussi JOKINEN - 0:2
     
    21:14
    Florida právě vstřelila branku!
    Reilley Smith si za bránou LA Kings zpracoval puk a krásnou zpětnou přihrávkou našel JUSSIHO JOKINENA, který na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné táhlé střele zápěstím a nad lapačkou Petera Budaje zamířil do pravého horního rohu brány. Florida vede v Staples Center krátce po přestávce 2:0! Asistence: Reilly Smith a Alex Petrovic.
    15:05 Jonathan HUBERDEAU - 0:1
     
    15:05
    Florida právě vstřelila branku!
    JONATHAN HUBERDEAU využil nádherné diagonální přihrávky Vincenta Trochecka z pravého křídla a bekhendového přiťuknutí Aleksandera Barkova a z vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné střele, která nad levým ramenem Petera Budaje zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Panthers z ničeho nic vedou 1:0! Asistence: Aleksander Barkov a Vincent Trocheck.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 26. King (Lewis, N. Shore), 32. Pearson (J. Carter, LaDue) – 16. Huberdeau (Barkov, Trocheck), 22. J. Jokinen (R. Smith, Petrovic), 41. Barkov (Jágr, Ekblad)


    Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Martinez, McNabb, LaDue – Kopitar (C), Toffoli, Lewis – Pearson, J. Carter (A), D. Brown – Clifford, Dowd, Gáborík – King, N. Shore, Kempe.
    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Ekblad (A), Pysyk, Petrovic, Matheson, Demers – Huberdeau, Barkov, Jágr – J. Jokinen (A), Trocheck, R. Smith – McKegg, Bjugstad, Marchessault – S. Thornton, MacKenzie (C), Sceviour.

    Rozhodca: Chris Lee, Mike Leggo. Čároví: Kiel Murchison, Brad Kovachik

    Diváci: 18230