Boston – San Jose 6:3 (kon.) | Buffalo – Anaheim 2:5 (kon.) | NY Rangers – Nashville 4:3 (kon.)
Philadelphia – NY Islanders 1:3 (kon.) | Washington – Detroit 6:3 (kon.) | Columbus – Vancouver 0:3 (kon.)
Toronto – St. Louis 1:2 (po pr.) | Ottawa – Dallas 3:2 (kon.) | Florida – LA Kings 3:6 (kon.)
Colorado – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Arizona – Montreal 4:5 (po pr.)
koniec
Ottawa Senators
3:2 (2:0, 0:2, 1:0)
Dallas Stars
cz Piatok 10.02.2017, 01:40 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    46:03 Mark STONE - 3:2
     
    46:03
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři si berou zpět ztracené vedení. Nenápadná střela od modré čáry se zřejmě od Dzingela odrazila za bránu, kde byl naprosto nebráněný MARK STONE. Domácí forvard puk rychle dostal k tyči a zakončil do volné části brány. Asistence: Ryan Dzingel, Cody Ceci.
    36:09 Jamie BENN - 2:2
     
    36:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Díky úspěšně zvládnutému buly po Condonově levici se Dallas usadil v útočném pásmu. Od Lindella se kotouč od mantinelu dostal na střed k modré čáře, kde se objevil JAMIE BENN, jenž tvrdou střelou propálil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Esa Lindell.
    31:28 Antoine ROUSSEL - 2:1
     
    31:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Zničehonic je sníženo na rozdíl jediné branky! Hosté se po buly usadili v útočném pásmu, kotouč se dostal k Faksovi, který celou akci vyšperkoval přihrávkou před odkrytou bránu. Dobře postavený ANTOINE ROUSSEL měl poté hodně jednoduchou práci a bez problémů zakončil za záda bezmocného Condona. Asistence: Radek Faksa, Jordie Benn.
    17:55 Chris KELLY - 2:0
     
    17:55
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak to je velká kuriozita! Dallas rozehrával při signalizovaném vyloučení Zacka Smithe, ale Jiří Hudler poslal puk bekhendem zpátky ze středního pásma a trefil vlastní opuštěnou bránu. Gól je připsán na konto CHRISE KELLYHO, jenž se z domácích jako poslední dotkl kotouče. Bez asistence.
    14:41 Dion PHANEUF - 1:0
     
    14:41
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Po další povedené akci domácí získali buly v útočném pásmu a následně se radují z branky. Pageau vyhrál vhazování přesně na hůl DIONA PHANEUFA, jenž na nic nečekal a bleskovou střelou zaskočil zkoprnělého Lehtonena. Ottawa tak dává gól po nějakých 135 minutách hry! Asistence: Jean-Gabriel Pageau.

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 15. Phaneuf (Pageau), 18. Kelly, 47. Mark Stone (Dzingel, Ceci) – 32. Roussel (Faksa, Jo. Benn), 37. Ja. Benn (Lindell)


    Ottawa Senators: Condon (Hammond) – Methot, E. Karlsson (C), Phaneuf (A), Ceci, Borowiecki, Ch. Wideman, Claesson – Z. Smith, Brassard, Mark Stone – Dzingel (A), Turris, B. Ryan – Hoffman, Pageau, Pyatt – Wingels, Kelly.
    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Lindell, Klingberg, Jo. Benn, Hamhuis, Nemeth, Johns – Ja. Benn (C), Eakin, Eaves (A) – Hudler, Seguin, B. Ritchie – D. Shore, Faksa, Sharp (A) – Roussel, Cracknell, Korpikoski.

    Rozhodca: Jon McIsaac, Francis Charron – Kiel Murchison, Matt MacPherson

    Diváci: 17 676