Česko – Čína 15:0 (kon.)
koniec
Česko
15:0 (6:0, 3:0, 6:0)
Čína
cz Streda 01.02.2017, 14:30 • Halyk Arena, Almaty (Kazachstán) • Zimná univerziáda
Partner:
     
    55:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát branka po individuální akci, kterou vstítil MICHAL BRZOBOHATÝ. Ten tak dnes získal už tři body, protože v první třetině zaznamenal dvě nahrávky. Asistence: František Matula.
     
    55:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká reprezentace vysokoškoláků má v tuto chvíli už šest dvougólových střelců – nevídané! PETR HUČKO si připisuje další branku. Dočká se někdo z českých hráčů hattricku? Asistence: David Zachar a Marek Kaluža.
     
    53:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Neuplynula ani minuta hry a přichází další branka do sítě Číny. Dalším zatím dvougólovým střelcem zápasu je vítkovický DOMINIK KAFKA. Asistence: David Ballner a David Zachar.
     
    52:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obránce kladenských Rytířů FRANTIŠEK MATULA zvyšuje po samostatné akci už na 12:0. Bez asistence.
     
    48:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krátce po konci početní výhody však naši akademici přece jen skórují! Podruhé v zápase se trefuje forvard druholigové Poruby DAVID BALLNER. Asistence: David Zachar a Marek Bail.
     
    40:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi na svého soupeře hned v úvodu třetí periody doslova vlétli a zaznamenávají „desítku“. Pro Čínu potupný výsledek vystřelil útočník s extraligovýmu zkušenostmi z Vítkovic DOMINIK KAFKA. Asistence: Jan Sedlák a David Zachar.
     
    38:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pátá využitá přesilová hra České republiky! Útočník druholigového dánského Herningu PETR HUČKO rozvilnil síťku a zbývá jen jediný zásah do docílení deseti branek v síti Číny. Asistence: Marek Kaluža a Dominik Novák.
     
    25:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá využitá přesilovka a další gól v síti čínského výběru. Osmý gól Liškovy bandy střílí TOMÁŠ ŠŤASTNÝ. Asistence: František Matula a Michal Brzobohatý.
     
    20:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obránci první obranné dvojice spolupracovali na modré čáře a Češi díky nim využívají početní výhodu. Střelcem gólu je kapitán českého výběru a jinak zadák Kobry Praha DOMINIK ŠTEINER. Asistence: Michal Gutwald a Daniel Arnošt.
     
    16:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovková spolupráce dvou odchovanců Vítkovic vynesla šestý gól v síti Jiankuna Wua. Červené světlo za jeho zády se rozsvítilo po střele DAVIDA BALLNERA. Asistence: Marek Bail a Dominik Kafka.
     
    11:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šikovný útočník Hodonína JAKUB KADLEC se prosazuje a Česká republika vede už 5:0! Bez asistence.
     
    10:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krátce po polovině prvního dějství už mají čeští hokejisté více než dostatečný náskok. FILIP ŠVAŘÍČEK se stal střelcem čtvrté branky. Bez asistence.
     
    05:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rázem je to 3:0! V početní výhodě se nakonec Češi stihli prosadit, ale bylo to v úplně poslední sekundě. Druhou branku v zápase si po pěti minutách hry připisuje DANIEL ARNOŠT! Asistence: Marek Kaluža.
     
    02:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    A hned další zásah našich akademiků! Druhý gól dává útočník druholigového Vrchlabí TOMÁŠ ŠŤASTNÝ. Asistence: Michal Brzobohatý.
     
    01:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Velice rychlá branka Čechů! Už po necelých dvou minutách hry se trefuje 22letý odchovanec Mladé Boleslavi DANIEL ARNOŠT. Předznamenává jeho gól kanonádu? Asistence: Jan Sedlák.

    Matěj Mayer

    Góly a asistencie: 2. Arnošt (Sedlák), 3. Šťastný (Brzobohatý), 6. Arnošt (Kaluža), 11. Švaříček, 12. Kadlec, 17. Ballner (Bail, Kafka), 21. Šteiner (Gutwald, Arnošt), 26. Šťastný (Matula, Brzobohatý), 39. Hučko (Kaluža, D. Novák), 41. Kafka (Sedlák, Zachar), 49. Ballner (Zachar, Bail), 53. Matula, 54. Kafka (Ballner, Zachar), 56. Hučko (Zachar, Kaluža), 56. Brzobohatý (Matula)


    Česko: J. Novák (Brázdil) – Šteiner (C), Gutwald, Sedlák, Bail, Zbořil, Kaluža, Švaříček, Matula – Müller, Arnošt, Kadlec – Kafka, Ballner, Zachar (A) – D. Novák, Hučko (A), Šťastný – Krpata, Brzobohatý. Trenéři: Liška a Havel
    Čína: Jian. Wu (Zhou) – Jias. Wu, Z. Zhang, Chen (C), P. Zhang, Qian, Guan – Yu, Ji, Bao (A) – Huang (A), Yue, Nan – Wu, Ma, Deng. Trenéři: Wang a Hu

    Rozhodca: Subbotin (KAZ) Hogarth – Wells (oba GBR), Choi (KOR)