Pittsburgh – Nashville 4:2 (kon.) | Carolina – Philadelphia 5:1 (kon.) | NY Islanders – Washington 3:2 (kon.)
NY Rangers – Columbus 4:6 (kon.) | Detroit – NJ Devils 3:4 (kon.) | Tampa Bay – Boston 3:4 (kon.)
Montreal – Buffalo 5:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:5 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:5 (kon.)
Dallas – Toronto 6:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 2:5 (kon.) | Arizona – LA Kings 2:3 (kon.)
Anaheim – Colorado 5:1 (kon.) | San Jose – Chicago 3:1 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
5:1 (1:0, 1:1, 3:0)
Colorado Avalanche
cz Streda 01.02.2017, 04:05 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:35 Cam FOWLER - 5:1
     
    57:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    To už je pro hosty kruté, Calvin Pickard musel popáté lovit puk ze své svatyně. Asistencí se o to opět zasloužil Nick Ritchie, který vyzval ke skórování CAMA FOWLERA a ten se z mezikruží trefil přesně! Asistence: Nick Ritchie a Ryan Kesler.
    52:13 Korbinian HOLZER - 4:1
     
    52:13
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A jsou tu další komplikace pro Colorado, zdá se, že je rozhodnuto! Německý zadák KORBINIAN HOLZER vypálil z mezikruží po Silfverbergově nabídce a jeho projektil se zatřepotal až v síti. Asistence: Jakob Silfverberg a Joseph Cramarossa.
     
    48:58
    To byla krásná akce třetí lajny Anaheimu! Kaše, Vermette a Ritchie si několikrát vyměnili puk na jeden dotek, než se první jmenovaný zjevil úplně sám v předbrankovém prostoru, ale jeho bekhend proletěl těsně vedle!
    42:51 Jakob SILFVERBERG - 3:1
     
    42:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nathan MacKinnon nabral neuvěřitelnou rychlost na levém křídle, jeho následnou střelu však Gibson bravurně lapil a na druhou stranu se poté vydali Ducks. JAKOB SILFVERBERG se z vrcholu kruhů prokousal až před Pickarda a svůj bekhendový blafák dotáhl do úspěšného konce: Asistence: Andrew Cogliano.
     
    37:35
    Po přerušení hry se strhla před Pickardem pořádná mela, jelikož Rakell (ANA) o chviličku předtím nedovoleně srazil Calvna Pickarda k zemi a vyfasoval za to dvouminutový trest.
     
    30:44
    Svěřenci Randyho Carlyla byli blízko další trefě, Corey Perry ale z dobré pozice na Pickarda nevyzrál a coloradská svatyně byla navíc poté vychýlena ze své pozice.
    25:13 Mikko RANTANEN - 2:1
     
    25:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Svěřenci Jareda Bednara se nakonec zaslouženě dočkali snížení. Po zbytečné ztrátě domácích ve středním pásmu se vstříc Gibsonovi rozjel MIKKO RANTANEN a svůj individuální únik zakončil neomylně! Asistence: Michail Grigorenko.
    22:54 Rickard RAKELL - 2:0
     
    22:54
    Anaheim právě vstřelil branku!
    První lajna Ducks se prosazuje a domácí rázem vedou už od dva góly. Getzlaf zpoza branky našel na levém kruhu Perryho, který se neukvapil a přesnou přihrávkou vyzval ke skórování RICKARDA RAKELLA, jenž se z bezprostřední blízkosti nemýlil! Asistence: Corey Perry a Ryan Getzlaf.
     
    21:26
    To se jim ovšem nakonec nepodařilo a po krásné přihrávce Getzlafa zůstal v mezikruží zcela volný Lindholm, který ale těsně přestřelil!
     
    15:38
    Andrew Cogliano v útočném pásmu zbytečně podrazil Landeskoga, a Colorado si tak zahraje už svou třetí přesilovku.
     
    13:10
    Hned několik hráčů Anaheimu zahákovalo mladíka Mikka Rantanena a sudí si nakonec vybrali faul Jakoba Silfverberga (ANA).
     
    12:35
    Josh Manson teď mohl ještě zvýraznit vedení Anaheimu, nicméně jeho ránu z vrcholu kruhů Pickard bravurně zastavil! Následovat bude komerční přestávka.
    11:58 Jakob SILFVERBERG - 1:0
     
    11:58
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Sekundu před koncem přesilovky ale domácí svou první početní výhodu nakonec využívají. Ritchie se rozjel po levém křídle a přesnou střílenou přihrávkou našel v předbrankovém prostoru JAKOBA SILFVERBERGA, po jehož teči se puk odrazil do sítě. Asistence: Nick Ritchie a Antoine Vermette.
     
    08:59
    Duchene (COL) si teď ale v souboji s Mansonem u hrazení pomohl vysokou holí, po komerční přestávce si tak Ducks zahrají přesilovku.
     
    07:49
    Poslední tým ligy pořádně cení zuby, Gibson si teď musel připsat skvělý zákrok po nebezpečné střele mladíka Rantanena z pravého kruhu a následná dorážka Erica Gelinase z mezikruží proletěla těsně vedle!
     
    05:02
    Ryan Kesler (ANA) omylem vyhodil kotouč ze hřiště a vyfasoval dvouminutový trest za zdržování hry.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 12. Silfverberg (N. Ritchie, Vermette), 23. Rakell (Perry, Getzlaf), 43. Silfverberg (Cogliano), 53. Holzer (Silfverberg, Cramarossa), 58. Fowler (N. Ritchie, Kesler) – 26. Rantanen (Grigorenko)


    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Holzer, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, O. Kaše – Cramarossa, N. Thompson, L. Shaw.
    Colorado Avalanche: Pickard (S. Martin) – Barrie, Beauchemin, Zadorov (A), Goloubef, Wiercioch, Gelinas – Rantanen, MacKinnon (A), R. Bourque – Landeskog (C), Duchene, Nieto – Comeau, Söderberg, Iginla – Grigorenko, Colborne, Martinsen.

    Rozhodca: Hanson, Skillitier – Knorr, Heyer