Novokuzneck – Vladivostok 3:2 (2:1 po s.n.) | Novosibirsk – Red Star Kunlun 1:0 (kon.) | Omsk – Chabarovsk 2:4 (kon.)
Nižnekamsk – Kazaň 8:2 (kon.) | Záhreb – D. Moskva 3:6 (kon.) | HC Slovan – Jaroslavľ sk 3:2 (2:0 po s.n.)
koniec
Avangard Omsk
2:4 (0:2, 0:0, 2:2)
Amur Chabarovsk
cz Utorok 31.01.2017, 14:00 • Omsk Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:45 Vladislav UŠENIN - 2:4
     
    59:45
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! V přečíslení 2 na 1 předložil Anton Krysanov puk VLADISLAVOVI UŠENINOVI a ten už něměl problém trefit prázdnou domácí klec. Asistence: Vjačeslav Ušenin a Anton Krysanov.
     
    59:15
    Hostující vyhození skončilo těsně vedle prázdné domácí branky!
     
    58:15
    Domácí to opět zkoušejí bez gólmana!
    57:39 Anton BURDASOV - 2:3
     
    57:39
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí vsadili na power-play a využili ji ke vstřelení kontaktní branky! První střelu ANTONA BURDASOVA ještě hosté zblokovali, ale právě Burdasov dojel odražený kotouč jako první a zblízka nedal Metsolovi šanci – 2:3. Bez asistence.
     
    57:07
    Mohlo být sníženo! Valentin Pjanov objel hostující branku a jeho přihrávka se odrazila od brusle obránce těsně vedle tyčky!
     
    54:13
    Hosty připravil o přesilovku Tomáš Zohorna, který zbytečně sekl jednoho z domácích hráčů.
     
    53:47
    Za hákování je vyloučen Vladimír Sobotka. To je pro hosty samozřejmě hodně vítaná možnost na otupení náporu Avangardu.
     
    51:06
    Po buly se dostal před brankou ke kotouči Alexandr Kučerjavenko! Metsola ale stačil zakročit a pokryl také následnou přihrávku stejného hráče, který od zadního mantinelu vracel puk do ohně.
    48:09 Erik GUSTAFSSON - 1:3
     
    48:09
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tohle by domácí mohlo nakopnout! Na krásnou přihrávku Alexandra Pěrežogina si sjel ERIK GUSTAFSSON a byť nebyl v jednoduché pozici, dokázal srovnat hokejku tak, že poslal kotouč do odkryté části Metsolovy svatyně – 1:3. Asistence: Alexandr Pěrežogin a Jonas Ahnelöv.
    44:42 Maxim KONDRATĚV - 0:3
     
    44:42
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Chytré nahození MAXIMA KONDRATĚVA prošlo skrz klubko hráčů před brankou a zapadlo nad lapačku Dominika Furcha. Ten vůbec nic neviděl – 0:3. Asistence: Vladislav Ušenin a Vjačeslav Ušenin.
     
    44:05
    Nyní ale domácí defenzivu soupeře rozebrali! Po nahrávce Lisova zakončoval Ilja Zubov do poloodkryté branky, Metsola však předvedl skvělý zákrok!
     
    38:14
    Síly na ledě se vyrovnají. Za podražení je vyloučen Oleg Li.
     
    37:10
    Ilja Gorochov dostal nepříjemný úder do tváře od hole Pjotra Chochrjakova. Hostující hráč se sice dlouho sbíral z ledu, ale krev v jeho obličeji nyní. Chochrjakov tak obdržel jen dvouminutový trest.
     
    29:52
    Oslabení Omsku bude pokračovat! Trest na 2+10 minut za úder do oblasti hlavy a krku dostává Vitalij Menšikov.
     
    29:45
    Nakonec pálil Aťušov a Furch měl po následném závaru co dělat, aby ve spolupráci s Menšikovem zabránil třetímu gólu ve své síti!
     
    27:46
    První vyloučení na domácí straně. Anton Burdasov se provinil nedovoleným bráněním.
     
    19:35
    Ležící Metsola dokázal na poslední chvíli tečovat puk mimo dosah číhajících domácích hráčů! Avangardu dnes schází i trocha štěstí!
     
    19:09
    Za zbytečný zákrok v útočném pásmu je vyloučen Vladislav Ušenin. Hostující útočník si pomohl hákováním.
     
    12:17
    Domácí budou hrát přesilovku. Za podražení Zubova je vyloučen Vladislav Ušenin.
    09:09 Maxim KONDRATĚV - 0:2
     
    09:09
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté vedou už o dvě branky! Nenápadnou střelu Gorochova z pravé strany vyrazil Furch jen před sebe a to po následném závaru potrestal MAXIM KONDRATĚV, jenž se dostal před brankou k volnému kotouči a zametl ho do horní části Furchovy svatyně. Asistence: Ilja Gorochov a Tomáš Zohorna.
    04:23 Oleg LI - 0:1
     
    04:23
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté jdou z protiútoku do vedení! OLEG LI se z pravé strany natlačil až před branku a zasunul puk mezi Furchovy betony. Asistence: Igor Ruděnkov a Vjačeslav Ušenin.
     
    01:52
    Hostů bylo na ledě šest! Jeden z hlavních rozhodčích ještě vysvětloval svůj verdikt lavičce Amuru, ale na rozhodnutí se už nic nemění. Avangard si tak zahraje přesilovku.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 49. Gustafsson (Perežogin, Ahnelöv), 58. Burdasov – 5. O. Li (Rudenkov, Vj. Ušenin), 10. Kondratěv (Gorochov, T. Zohorna), 45. Kondratěv (Vl. Ušenin, Vj. Ušenin), 60. Vl. Ušenin (Vj. Ušenin, Krysanov)


    Avangard Omsk: Furch (D. Kostin) – Medvedev (C), Martynov, Nikitin, Menšikov, Gustafsson, Ahnelöv, Lisov – Pestuško, Sobotka, Michejev – Perežogin (A), Zubov (A), Pjanov – Burdasov, Kučeriavenko, Chochriakov – Machanovskij, Juňkov, Lauta – Kovalev.
    Amur Chabarovsk: Metsola (Pečurskij) – Gorochov, Kondratěv (A), Aťušov (C), Malevič, Kolář (A), Kamalov, Jelesin – Litovčenko, Byvalcev, T. Zohorna – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, O. Li – Kapustin, Krysanov, Rudenkov – Dedunov, V. Popov, Nazarov.

    Rozhodca: Beljajev, Bondar – Berseňov, Judin

    Diváci: 8070