Ostrava – Mladá Boleslav 0:8 (kon.) | Pardubice – Otrokovice 2:3 (po pr.)
koniec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
0:8 (0:1, 0:4, 0:3)
Předvýběr.CZ Florbal MB
cz Sobota 28.01.2017, 17:00 • ČPP Aréna Ostrava • Livesport Superliga (CZ) • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    59:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Sekundu před koncem střetnutí se proběhl k brance JAN NATOV, jehož rána pod nohy gólmana byla základem k osmé trefě Technology. Asistence: Jan Jelínek.
     
    57:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ne zcela obvyklá gólová situace! Jan Natov trefil místo horního rohu branky hruď RADKA KRAJCIGRA, od níž míček nechytatelně poskočil do sítě. Krajcigr tak kompletuje hattrick. Asistence: Jan Natov.
     
    44:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Parádička v podání RADKA KRAJCIGRA, který ze vzduchu sklepl poměrně dlouhý oblouček od Tomáše Chrousta! Brankář Ostravy měl hodně těžkou úlohu. Asistence: Tomáš Chroust.
     
    39:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    I když se blíží konec druhé dvacetiminutovky, Technology stále hraje stoprocentně do útoku. Potvrdil to svižnou ranou nad Lajovu nohu PETR KRZYŽANEK. Asistence: Jan Natov.
     
    37:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Míček propadl mezi několika bránícími hráči FBC, což byla naprosto ideální situace pro RADKA KRAJCIGRA. Ten si chladnokrevně počkal na nahrávku k tyčce a s bravurou upravil skóre na 4:0 pro hosty. Asistence: Jiří Curney.
     
    29:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Před Lajou se znovu seběhla blesková situace, která byla završena trefou ONDŘEJE FOJTY na vnitřní část brankové konstrukce. Střelec si chvilku nebyl stoprocentně jistý svojí brankou, rozhodčí ale neměli důvod pochybovat o její regulérnosti. Asistence: Jakub Gruber.
     
    28:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Výborná střela po zemi RADIMA KŘENKA měla takovou razanci a rychlost, že ji nemohl žádný z bránících soupeřů zastavit. Laja navíc neměl úplně ideální výhled a byl z toho gól. Křenek tak skóroval už podruhé v dnešním utkání. Asistence: Jiří Curney.
     
    11:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Technologové si rozehráli standardní situaci a střílet mohl RADIM KŘENEK. Přestože stál daleko od branky a už k němu přistupovali dva soupeři, uklidil míček s přehledem. Asistence: Jiří Curney.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 12. Křenek (Curney), 29. Křenek (Curney), 30. Fojta (Gruber), 38. Krajcigr (Curney), 40. Krzyžanek (Natov), 45. Krajcigr (To. Chroust), 58. Krajcigr (Natov), 60. Natov (Jelínek)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Laja (Klobučník) – Kuczera, Lipový, Jiří Šebesta, Eichner, Klečka, Zbořil – Chvastek, Heczko, Malajka – Trulík, Hromádka, Klimscha – Hrabal, Šimíček, Übelauer – Sládek, Kezua, Macháček.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer (Rytych) – Novák, Gwuźdź, Křenek, Kološ, Jelínek, Zakonov, Krzyžanek – Bína, Novotný, Ta. Chroust – To. Chroust, Bouška, Gruber – Curney, Krajcigr, Natov – Fojta.

    Rozhodca: Lukáš Svrček, Radim Waliczko

    Diváci: 172