Ne – Panthers 9:1 (kon.)
koniec
Ne
9:1 (1:0, 7:0, 1:1)
Panthers Praha
cz Piatok 27.01.2017, 18:30ČEZ Extraliga žen (CZ) • 18. kolo
     
    51:23
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Polívková využila toho, že se DOMINIKA KUBIŠOVÁ vracela z trestné lavice a poslala ji do brejku. Kubišová si dnes i napodruhé poradila s Topolovou a zvyšuje náskok domácích na 9:1.
     
    42:26
    Panthers právě vstřelili branku! Kuchyňková si ještě nesáhla na balónek a už ho musí lovit z branky. Střelou nad rameno ji totiž překonává Eva Krauskopfová. Bez asistence.
     
    39:53
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Domácí toho ještě nemají dost a ještě před sirénou zvyšují na 8:0 zásluhou ROMANY JANEGOVÉ. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    39:28
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Parádní akcí před odchodem do šaten se prezentovala DOMINIKA KUBIŠOVÁ, která unikla všem protihráčkám a střelou pod břevno nedala Topolové šanci. Bez asistence.
     
    33:37
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hostující brankářka to dnes nemá lehké. Prakticky je v jednom zápřahu a teď si navíc nešťastně sráží MARIE TOPOLOVÁ míček do vlastní branky.
     
    28:04
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Christianová výtečným výhozem našla Billou, která v úniku nedala Topolové šanci a poslala míček do levého horního rohu. Asistence: Jana Christianová.
     
    23:36
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A je tu jedna velká premiéra. První trefu v dospělé kategorii a v dresu Herbadentu totiž zpoza velkého brankoviště střílí NIKOLA HAMERNÍKOVÁ. Spoluhráčky ji okamžitě berou míček na památku. Asistence: Eliška Machková.
     
    22:56
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Dostala však druhou možnost vzápětí. Po přihrávce Billé se LUCIE PILÍKOVÁ tentokrát prosazuje a zvyšuje na 3:0. Asistence: Denisa Billá.
     
    20:10
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Skvělý nástup vyšel domácím do prostřední periody. Po souhře s Pilíkovou se opět prosazuje DENISA BILLÁ. Asistence: Lucie Pilíková.
     
    19:42
    Herbadent právě vstřelil branku!
    K míčku se ale dostala Zabavská, která okamžitě adresovala míček DENISE BILLÉ, jež jako první překonává Topolovou. asistence: Barbora Zabavská.

    Ondřej Jícha

    Góly a asistencie: 20. Billá (Zabavská), 21. Billá (L. Pilíková), 23. L. Pilíková (Billá), 24. Janegová (Machková), 29. Billá (Christiánová), 34. Topolová (vla.), 40. Kubišová, 40. Janegová (Košturiáková), 52. Kubišová (Polívková) – 43. Krauskopfová


    Ne: Christiánová (Kuchyňková) – Billá, Skořepová, Šulanová, Bobotová, Machková – L. Pilíková, Janegová, Sádková – Procházková, Steinbachová, Surá – Kubišová, Košturiáková, Čapková (C) – Zabavská, Polívková.
    Panthers Praha: Topolová (Horňáková) – Kalinová, Rosmusová, Klvaňová, Fabiánová, Šusterová (C) – Lochmannová, Škvorová, Slaná – Hubáčková, Bedleková, Krauskopfová – Nedvědová, A. Nováková.