Most – Havířov 2:4 (kon.) | Třebíč – Kladno 4:6 (kon.) | Jihlava – Slavia 3:2 (po pr.)
Přerov – Litoměřice 2:3 (po pr.) | Ústí n/L – Prostějov 1:6 (kon.) | Frýdek-M. – Motor ČB 5:0 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 3:4 (kon.)
koniec po predl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (2:1, 0:1, 0:0 - 1:0)
HC Slavia Praha
cz Streda 25.01.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance Liga (CZ) • 45. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    61:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá i druhou přesilovku v zápase. Čachotský dal puk na modrou na Říhu, který má pořádný nápřah. Původně byl gól připsán Filipu Semanovi, který po zápase sdělil, že kotouč netečoval a JIŘÍ ŘÍHA tak zaznamenal čistý průstřel od modré. Tím rozhodl nejen zápas, ale i letitý rekord první ligy v počtu gólů vstřelených obráncem za sezonu. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    22:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané se dostávají lacino do vyrovnání. Jakub Škarek si vybral slabší chvilku, když za brankou ztlumil nahozený puk a při rozehrávce si nerozuměl s obráncem. Toho využil VÁCLAV KRLIŠ, který sebral kotouč a snadno jej dostal do prázdné branky. Bez asistence.
     
    09:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava během minuty a půl otáčí nepříznivý vývoj zápasu. Šidlík ukázal na modré přehled, neukvapil se střelou a přihrál na levý kruh Dundáčkovi. Zadák Dukly, je po minulém utkání a tvrdém Grattonově ataku naštěstí v pořádku, přihrál před branku Čachotskému. Jeho střelu ještě Polívka dokázal vyrazit, ovšem proti ADAMU ZEMANOVI by se už musel rozkrájet a domácí forvard doklepl puk do prázdné klece. V předbranovém prostoru byli volní hned tři jihlavští hráči. Asistence: Tomáš Čachotský, Filip Dundáček.
     
    07:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    ALEŠ JERGL asi nabral na trestné lavici hodně sil. Aktivním napadáním vystihl na modré rozehrávku Slavie, dostal se do úniku a ten zakončil kličkou na pravou stranu, kterou oklamal Polívku a zasunul puk do branky. Bez asistence.
     
    02:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tentokrát už to slávistickému zadákovi vyšlo. LUKÁŠ ENDÁL si prodloužil střídání, zachytil před brankou Krlišovo nahození od modré, obtočil se kolem obránce a napodruhé dorazil kotouč přes Škarka do branky. Asistence: Václav Krliš, Ronald Knot.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 8. Jergl, 10. Zeman (Čachotský, Dundáček), 62. Říha (Čachotský) – 3. Endál (Krliš, Knot), 23. Krliš


    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Kajínek, Říha, Dundáček, Bilčík, Půža, Šidlík, Kaláb – Jergl, F. Seman (A), Důras – Anděl, Diviš, Březina – Zeman, Skořepa, Čachotský (C) – Protasenja, Jícha, Danišovský.
    HC Slavia Praha: Polívka (Frodl) – Knot (C), Pohl, J. Holý, Bača, A. Růžička – P. Beránek, Šafránek (A), Schleiss – Rys, Kubica, M. Kadlec – Jankovský, Šagát, Endál – Kružík, Krliš, Šmerha.

    Rozhodca: Kašík, Kika – Hanzlík, Lukš