Most – Havířov 2:4 (kon.) | Třebíč – Kladno 4:6 (kon.) | Jihlava – Slavia 3:2 (po pr.)
Přerov – Litoměřice 2:3 (po pr.) | Ústí n/L – Prostějov 1:6 (kon.) | Frýdek-M. – Motor ČB 5:0 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 3:4 (kon.)
koniec
SK Horácká Slavia Třebíč
4:6 (2:2, 1:1, 1:3)
Rytíři Kladno
cz Streda 25.01.2017, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance Liga (CZ) • 45. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dne 25. ledna se utkají Horácká Slavia Třebíč s Rytíři Kladno. Rozjetá Třebíč se dokázala dostat ze svízelné situace a sevření na jedenáctém místě až na šestou příčku. Kladno se po třech vítězstvích, z nichž jedno bylo na samostatné nájezdy usadilo na třetím místě. Na obou stranách můžeme hovořit o skvělých výkonech brankářů. Na třebíčské straně to jsou Pavel Jekel (91,70%) a Dominik Svoboda (90,10%), na straně Rytířů Lukáš Cikánek (93,74%) a Miroslav Hanuljak (92,98%). co se produktivity týče je na tom nejlépe z Horáků Roman Erat (7+27) a z Rytířů Jiří Burger (11+25). Dá se očekávat, že oba týmy půjdou do utkání s velkým nasazením. Třebíč je v První lize už 20 let, zatímco Kladno spadlo z Extraligy. Dokážou Horáci pokračovat ve vítězné sérii? Přiveze si Kladno 3 body z Třebíče? To vše a ještě více se dozvíme již v 17:30, kdy padne úvodní vhazování.

    Sestavy obou týmů v minulém zápase:

    Rytíři Kladno: Hanuljak – Hořava, Drtina, Růžička, Zelingr, Ptáček, Ulrych, Repe – Tůma, Burger, Kloz – Jánský, Přikryl, Strnad – Ton, Machač, Tenkrát – Gratton, Zikmund, Cetkovský.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel – Niko, Zdráhal, F. Král, Čejka, Lojek, Přibyl, D. Mikyska – Jan Wasserbauer, Dolníček, Pekr – Kusko, Psota, Mrázek – Malec, Milfait, Kristl – Huňa, T. Havránek, Matěj Novák – Juráň.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – J. Zdráhal, Niko, Čejka, F. Král, Přibyl, Lojek, D. Mikyska – R. Zohorna, Dolníček, Jan Wasserbauer – Mrázek, Psota, Kusko – Kristl, Milfait, Malec – Matěj Novák, T. Havránek, Huňa.

    Rytíři Kladno: Cikánek (Hanuljak) – P. Hořava, J. Drtina, D. Růžička, Zelingr, Ptáček, Ulrych, Repe – Tůma, Burger, J. Kloz – Jánský, R. Přikryl, Strnad – Ton, Machač, Tenkrát – Zikmund, Kubík, Cetkovský.

    Rozhodčí: Obadal – Reich, Měkýš..
     
    Přeji příjemný hokejový podvečer. Dnes se proti sobě postaví domácí Horácká Slavia Třebíč a Rytíři Kladno. Rytíři ve svém posledním zápase udolali Jihlavu 5:2, Třebíč pokračuje ve vítězné štrece třemi výhrami po posledním zápase s Havířovem, který vyhrála taktéž 5:2. Kladnu bude dnes chybět v sestavě Gratton, který předvedl v utkání s Jihlavou společně s Bilčíkem pěstní výměnu názorů a dnes má stopku. Dokáže dnes Třebíč s podporou domácího publika urvat další tři vítězné body?
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Úvodní buly vyhráli domácí.
     
    00:40
    Rytíři se dostávají do ofsajdu, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    01:02
    Jekel likviduje první střelu svými betony, vhazuje se před bránou domácích.
     
    01:30
    Tenkrát nahrával do mezikruží Machačovi, který vypálil. Jeho střela minula Jekelovu bránu.
     
    01:55
    Vyloučen hráč číslo 5 Patrik Machač (KLA) na dvě minuty – podražení.
     
    02:15
    Třebíč dostává první početní výhodu v zápase. Dolníček kombinují s Wasserbauerem za bránou Cikánka, poté přichází o puk a hra se přesouvá za záda Jekela.
     
    03:16
    Mrázek dostal přihrávku do pravého kruhu před Cikánkem, nahrávka mu však nesedla a jeho pokus končí mimo bránu.
     
    03:55
    Hosté v plném počtu.
     
    04:00
    Třebíč nedokázala využít početní výhody 5 na 4. Dostala se do pár hezkých šancí, které neskončily gólem.
     
    04:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Z neškodně vypadající akce dostal přihrávku DAVID TŮMA, který bez problémů zakončil. Asistence: Jiří Burger, Jan Kloz.
     
    04:45
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč okamžitě odpovídá na akci Kladna. Rychlým výpadem před Cikánka se dostal Huňa, který nahrál TOMÁŠI HAVRÁNKOVI a ten následně zavěsil puk do brány. Asistence: Jozef Huňa, Petr Mrázek.
     
    05:48
    Nemáme za sebou ještě ani polovinu první třetiny a už tu máme dva góly. Je vidět, že si oba týmy nechtějí navzájem nic líbit a nebojí se pouštět i do riskantnějších akcí.
     
    06:18
    Vhazování před Jekelem si berou hosté.Kloz se pokusil zachytit puk ve středním pásmu, tam o něj ale přichází a kotouč míří za záda třebíčské brány.
     
    07:02
    Zohorna nahrál Dolníčkovi, ten si popojel podél levého mantinelu za záda Cikánka, kde se na něj seběhla skupinka Rytířů. David Dolníček přichází o puk.
     
    07:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Z chyby Třebíče ve středním pásmu dokázali Rytíři vytěžit další branku, kterou napodruhé za asistence Jánského vstřelil do brány JAKUB STRNAD. Asistence: Peter Jánský, Roman Přikryl.
     
    08:24
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč opět dokázala během chvilky odpovědět na gólovou akci Rytířů. Před brankou si počkal PETR MRÁZEK, který dostal nahozený puk od Silvestera Kuska a Matěje Psoty. Poté jej dorazil do sítě Cikánka. Asistence: Silvester Kusko, Matěj Psota.
     
    09:27
    Vhazování před Cikánkem si berou na své hole domácí, za bránou bojuje Zohorna o puk, který vybojovali Rytíři.
     
    09:57
    Ofsajd domácích, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    10:05
    Puk srazili hosté do ochranné sítě, vhazování před Cikánkem si berou domácí, Kristl společně s Milfaitem bojují opět za bránou hostů, Malec se pokusil obtočit kolem branky, kde ho dokázali Kladenští zastavit a vystartovat naproti Jekelovi.
     
    10:54
    Vhazování před Jekelem si berou domácí, Kusko projel kolem pravého mantinelu až za záda Cikánka, tam mu přijíždí na pomoc Mrázek, který se probojoval až před brankáře, který jeho pokus o střelu zhatil svojí lapačkou.
     
    11:56
    Hořava si drží puk pro hosty, kteří potřebují vystřídat. Do středního pásma se rozjel Jánský, který nedokázal tečovat puk a je tak odpískáno zakázané uvolnění.
     
    12:40
    Cikánek nyní musel likvidovat nepříjemnou střelu Třebíče, dokázal však včas zasáhnout svým pravým betonem.
     
    13:10
    Vyloučen hráč číslo 21 Filip Král (TRE) na dvě minuty – podražení.
     
    13:35
    Kladno se dostává do své první početní výhody, které se ihned snaží zužitkovat Petr Ton, který vypálil tvrdou střelu ulicí přímo do betonů Jekel. Ten neměl se střelou větší potíže.
     
    14:34
    Kladenští se snaží rozebrat si třebíčskou obranu, to se jim na okamžik daří a hned pálí. Jekel je ale pozorný.
     
    15:10
    Domácí v plném počtu.
     
    15:23
    Milfait nahrál do mezikruží Královi, který nedokázal zakončit do prázdné brány. A znovu tentokrát Kristl, který jen těsně minul bránu.
     
    16:01
    Vhazování před Cikánkem vyhráli domácí, o puk ale rychle přichází a hosté míří za Jekelem.
     
    16:42
    Na Jekela se nyní seběhla salva střel, které dokázal zlikvidovat buď sám a nebo za pomoci obránců.
     
    16:53
    Vhazování před Jekelem vyhráli hosté. Strnad přijel na pomoc jednomu ze svých spoluhráčů, který se snažil vybojovat puk u pravého mantinelu Jekelovy brány.
     
    17:31
    Hořava se pokusil nahrát puk do středního pásma, kde ho však nikdo z Kladenských nezachytil.
     
    17:50
    Nádherná a povedená akce na straně Třebíče. Richard Kristl si vyjel na Cikánka, nahodil puk před bránu, kde stál Malec, který se pokusil zadovkou zakončit do brány. Cikánek nyní podržel svůj tým.
     
    18:40
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu. Nyní se hra na straně Kladna přeměnila na útočnou akci Třebíče, kdy musel Cikánek likvidovat střelu od Nováka.
     
    19:25
    Vyloučen hráč číslo 27 Matěj Novák (TRE) na dvě minuty – sekání.
     
    19:58
    Burger se pokusil o poslední střelu na Jekela, který ji zastavil svojí lapačkou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina začala poměrně hektickým startem, kdy během prvních pěti minut padly dvě branky. Nejdříve na straně Kladna se zasloužil o první branku Tůma v čase 4:22 a na straně Třebíče o druhou branku utkání svojí rychlou odpovědí Havránek v čase 4:45. Neuběhly ani čtyři minuty od vstřelení těchto dvou branek a padla další branka na straně Kladna, o kterou se zasloužil v čase 7:52 Strnad. Třebíč se však nenechala zahanbit a v čase 8:24 srovnal stav Mrázek na 2:2. Oba týmy dávali po zbytek třetiny jasně najevo, že se ničeho nebojí, když Třebíč několikrát pronikla před Cikánka, který měl kolikrát plné ruce práce. To samé pak dokázali dělat i Rytíři, kteří se pokoušeli o opětovné navýšení stavu, v čem jim zabránil Pavel Jekel. Bude druhá třetina stejně divoká? To se dozvíme již v 18:24, kdy padne úvodní buly druhé třetiny.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    Kladno vstupuje do druhé třetiny v přesilovce 5 na 4, které mají k dispozici ještě 1:24.
     
    20:28
    Vhazování před Jekelem vyhráli hosté. Ton se pokusil nahodit puk před branku domácích, bohužel bez úspěchu.
     
    20:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno vstřelilo gól zásluhou PETRA TENKRÁTA, který dostal nahrávku od Patrika Machače a následně zavěsil puk do brány. Asistence: Patrik Machač.
     
    21:54
    Kladno vystrkuje růžky již od uplynulých necelých dvou minut druhé třetiny, kdy se v přesilovce ujímá vedení 3:2 a ukazuje tak Třebíči, že se nenechá jen tak lehce poddat.
     
    22:23
    Třebíč se dostává poprvé za druhou třetinu před Cikánka, který likviduje střelu domácích. Brankář byl připraven.
     
    22:40
    Vyloučen hráč číslo 7 Petr Hořava (KLA) na dvě minuty – podražení.
     
    22:41
    Třebíč si zahraje další přesilovku v tomto utkání. Mrázek se pokusil nahrát puk zadovkou na Kuska, který stál před Ckánkem, ten však nedokázal puk zachytit a vypálit.
     
    23:40
    Třebíč od prvních sekund přesilovky doráží na Kladno, které se v některých situacích drží zuby nehty. Je vidět, že se Třebíči vedení Rytířů nelíbí a snaží se o vyrovnání nebo otočení stavu.
     
    24:14
    Zohorna vystartoval podél pravého mantinelu za záda Cikánka, pokusil se obtočit kolem brány, kde ho obrana Rytířů zastavila.
     
    24:41
    Hosté v plném počtu.
     
    25:05
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč dokázala proměnit své šance v zakončení, které končí v bráně. Havránek dostal přihrávku od Milfaita, jeho střelu však stihl vyrazit betonem Cikánek, kde si ho převzal ONDŘEJ MALEC a následně zakončil do prázdné brány. Asistence: Tomáš Havránek, Jan Milfait.
     
    26:10
    Třebíč opět vyrovnává stav, tentokrát na 3:3. Aktivita obou týmů se oproti první třetině moc nezměnila. Hráči obou týmů stále napadají obranná pásma protihráčů, kde se snaží o zakončení, které by přineslo vedoucí pozici.
     
    27:45
    Strnad se pokoušel obtočit kolem Jekelovy brány, kde ho třebíčská obrana zastavila.
     
    28:08
    Ofsajd hostů.
     
    28:09
    Vhazování ve středním pásmu si berou na své hole domácí, kteří se pokusili vyhodit puk do středního pásma, kde si ho přebral Ulrych, který se pokusil objet třebíčskou obranu za záda Jekela.
     
    28:49
    Vyloučen hráč číslo 77 Richard Kristl (TRE), který si jde odsedět třebíčský trest na 2 minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    29:23
    Burger kombinuje s Drtinou, ten se snaží najít výhodně postaveného hráče pro střelu.
     
    29:53
    Jekel nyní vytáhl z rukávu krásný zákrok, kterým podržel Třebíč.
     
    29:59
    Vyloučen hráč číslo 87 Petr Ton (KLA) na dvě minuty – podražení.
     
    30:15
    Kladno se dostává do čtyř hráčů a hra dále pokračuje 4 na 4.
     
    30:25
    Vhazování před Cikánkem vyhrála Třebíč, Čejka vypálil od pravého kruhu na bránu, jehož střelu vykryl pravým betonem Cikánek.
     
    30:51
    Domácí v plném počtu, hra pokračuje 5 na 4.
     
    31:35
    Zohorna projel přes střední pásmo až za Cikánka, tam se třebíčští hráči nedohodli a posílají ho zpět do třetiny domácích.
     
    31:59
    Hosté v plném počtu.
     
    32:42
    Milfait nahodil puk před bránu, kde stál Kristl, který jen těsně minul bránu hostů.
     
    33:21
    Petr Ton si zkusil sólo průchod přes obranu Třebíče, to se mu však nedaří a hra se přesouvá do středního pásma.
     
    33:57
    Huňa se pokusil o střelu přímo před Cikánkem, bránu však minul.
     
    34:15
    Vhazování před Jekelem si berou na své hole hosté, kteří nahazují puk za bránu domácích, tam ho ztrácí a musí spěchat zpět do svého obranného pásma, kam se mezitím rozjeli třebíčští hráči.
     
    34:58
    Zakázané uvolnění Třebíče, vhazuje se v pravém kruhu před Jekelem.
     
    35:12
    Třebíč se osvobozuje ze své obranné třetiny na základě vyhození puku do středního pásma. Kladno rozjíždí novou útočnou akci.
     
    35:25
    Vhazování před Jekelem vyhráli hosté, Zikmund kombinuje s Cetkovským a na modré čáře čeká Hořava. Po pár přihrávkách a jednom pokusu o střelu se puk octl v lapačce Jekela.
     
    36:18
    Třebíč posledních pár minut nejeví příliš velké známky aktivity. Spíše se puku pokaždé, když se k němu dostane zbavuje vyhozením do středního pásma.
     
    36:53
    Nyní se po delší době octla Třebíč před Cikánkem, kde se pokoušela dorazit puk, který neměl brankář hostů ještě úplně pod kontrolou.
     
    37:31
    Psota si bere puk, vyhazuje ho do středního pásma, kde čeká Havránek, který se dostává do ofsajdu a musí zpět za modrou čáru.
     
    38:29
    Hořava nezpracoval puk na modré čáře a dostal se do ofsajdu. Kladenští se musí vrátit do své obranné třetiny.
     
    39:00
    Mrázek se pokusil nahodit puk kolem brány před Cikánka, kde se ho nepodařilo zpracovat jednomu z třebíčských hráčů. Vhazuje se v pravém kruhu hostů.
     
    39:40
    Strnad se pokusil vypálit v posledních dvaceti sekundách na Jekela, který byl pozorný a dokázal puk zachytit.
     
    39:59
    Kristl se pokusil o poslední střelu od modré čáry.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina působila hodně podobným dojmem, jako ta první. Nejprve se o třetí branku postaralo Kladno, které bylo zároveň potřetí za zápas ve vedení, kdy ho vstřelil po necelé minutě druhé třetiny Petr Tenkrát. Třebíč zaskočená tak rychlým gólem si však nenechala nic líbit a po pěti minutách v čase 25:05 vstřelil vyrovnávací branku Ondřej Malec, který srovnal stav na 3:3. To se Kladnu moc nelíbilo a zahájilo rychlopalbu, ze které nedokázala žádnou ze střel proměnit ve střelu s gólovou koncovku. Třebíč se ke konci druhé třetiny dala Kladnu také pevně najevo, že to určitě není ona, která tu je slabší tým a celá situace rychlopalby hrála pro Třebíč, ale taktéž bez gólové koncovky. Dokáže si Kladno opět v ytvořit vedoucí pozici vstřelením dalšího gólu? Nebo se Třebíč poprvé za zápas dostane do vedení? To se dozvíme již v 19:17, kdy padne úvodní buly třetí třetiny.
    Zatím se oběma brankářům daří stejně.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:02
    Úvodní buly třetí třetiny vyhráli hosté.
     
    40:23
    Hosté se pokusili posunout přes střední pásmo až před Jekela, kde je zastavuje třebíčská obrana.
     
    41:02
    Kusko vypálil od pravého kruhu třetiny hostů na Cikánka, který tento pokus zneškodnil.
     
    41:16
    Ofsajd hostů, vhazování vyhráli domácí.
     
    41:55
    Ulrych se pokoušel prohodit puk středním pásmem, to se mu nedaří, puk si berou domácí, ale při jeho pokusu nahození před Cikánka ho nestihli dobruslit.
     
    42:55
    Zdráhal se dostal k puku, objel si oba obránce Kladna a vystřelil na Cikánka. Ten byl pozorný a jeho pokus zneškodnil.
     
    42:57
    Vhazování před Cikánkem vyhráli hosté, Tůma projel podél levého mantinelu do středního pásma, tam nahodil puk do obranného pásma Třebíče, kde nenašel nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    43:35
    Za bránou se k puku dostal Psota, toho zablokovala kladenská obrana.
     
    43:54
    Vyloučen hráč číslo 86 Peter Jánský (KLA) na dvě minuty – sekání.
     
    44:21
    Třebíči se nedaří dostat před Cikánka a jeho obranu.
     
    44:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po chybě třebíčských hráčů na modré čáře svého obranného pásma se k puku dostal JAKUB STRNAD a sám jedoucí na Jekela proměnil tuto šanci. Asistence: Ladislav Zikmund.
     
    45:10
    Lojek kombinuje s Kristlem, ten mu vrací puk, Lojek vypálil na Cikánka, který jeho střelu zneškodnil.
     
    45:35
    Zdráhal se snaží najít si dobře postaveného Wasserbauera, který jeho přihrávku mířil do levého horního růžku brány, kde byl se svou lapačkou nachystaný Cikánek.
     
    45:54
    Hosté v plném počtu.
     
    46:27
    Hosté dokázali využít svého oslabení, oproti tomu domácí nedokázali využít své přesilovky. I přes několik šancí si Kladenští udrželi vedení 4:3.
     
    47:24
    Havránek s Huňou vystartovali před brankáře hostů, ten jejich střele dokázal zatnout tipec a vyrazit ji svojí vyrážečkou.
     
    48:22
    Jan Wasserbauer se dostal do samostatného nájezdu, ve kterém byl zastaven a pojede trestné střílení!
     
    48:22
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    JAN WASSERBAUER odjel své trestné střílení s přehledem a puk šoupnul Cikánkovi mezi betony. Bez asistence.
     
    48:28
    Třebíč opět vyrovnává za toto utkání již po čtvrté skóre, tentokrát na 4:4 zásluhou Jana Wasserbauera z trestného střílení. Kladno se znovu pouští do smršti střel na Jekela, který všechny dokázal povyrážet.
     
    49:22
    Vyloučen hráč číslo 44 Petr Mrázek (TRE) na dvě minuty – hákování.
     
    49:31
    Kladno se dostává do početní výhody a tedy do větší šance se opět dostat do vedení. Rytíři nám však ukázali, že se dokáží prosadit i ve vlastním oslabení, kdy navýšili stav na 4:3.
     
    50:09
    Tenkrát vypálil tvrdou střelu na bránu Jekela, kterou minul.
     
    50:43
    Kladenští se nyní dvakrát dostali ze třetiny domácích na základě vlastní chyby.
     
    51:13
    Třebíč zatím brání toto oslabení s přehledem.
     
    51:22
    Domácí v plném počtu.
     
    51:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak se to Rytířům opět podařilo a dostávají se zásluhou JANA KLOZE do vedení 5:4, který dostal nahrávku před Jekela a pouze vstřelil puk do prázdné brány. Asistence: Jiří Drtina.
     
    52:05
    Vyloučen hráč číslo 77 Petr Ulrych (KLA) na dvě minuty – sekání.
     
    52:50
    Dolníček vyzkoušel vypálit na Cikánka z velké blízkosti, ten byl však pozorný.
     
    53:29
    Lojek nahrává Psotovi, ten zpět na Lojka a ten následně vypálil na Cikánka. Jeho střela byla sražena mimo.
     
    54:05
    Cikánek vytáhl fantastický zákrok! Kristl dostal puk a stál před úplně volnou bránou, ale Cikánek se stihl neuvěřitelnou rychlostí a hbitostí přesunout k levé tyči a jeho střelu zlikvidovat lapačkou.
     
    54:39
    Malec zkusil vypálit na Cikánka z ostrého úhlu, ale s jeho pokusem si lehce poradil.
     
    54:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno nyní zvyšuje stav na 6:4 díky PETRU TONOVI, který dostal přihrávku od Františka Ptáčka a vypálil do brány. Asistence: František Ptáček.
     
    55:49
    Vyloučen hráč číslo 14 Václav Čejka (TRE) na dvě minuty – podražení.
     
    56:02
    Ptáček kombinuje před Jekelovou bránou, o puk přichází a Kladenští se musí vrátit do středního pásma.
     
    56:50
    Útočící hráč v brankovišti. Rytíři lehce zvolnili hru. S přesilovkou a dvoubrankovým vedením se nemají moc čeho bát.
     
    57:31
    Jekel nyní předvedl pěkný zákrok.
     
    57:49
    Domácí v plném počtu.
     
    58:06
    Domácím se nedaří dostat přes obranu hostů až před Cikánka. Kladno započalo defenzivní akci dvě minuty před koncem.
     
    58:31
    Třebíč se stále snaží o průnik přes střední pásmo, ale bez úspěchu. Nyní se to daří Kuskovi, který se snaží vybojovat puk u levého mantinelu. Jeho snahu odpískali rozhodčí.
     
    59:08
    Lojek vypálil na Cikánka, kde stál připravený Malec, který srazil puk do náruče brankáře.
     
    59:30
    Poslední půl minuty před koncem utkání se Třebíč pokouší střílet ze všech stran.
     
    59:40
    Novák se pokoušel dorážet puk před Cikánkem, ten však puk zachytil do lapačky.
     
    59:55
    Pět sekund před koncem se Kladno pokusilo o útočnou akci, která skončila bez větší odezvy.
     
    Konec zápasu.
     
    Ve třetí třetině jsme mohli vidět stále vysoké nasazení obou týmů. Kladno 4 a půl minuty po začátku třetí třetiny vstřelilo gól, kterým se počtvrté za zápas dostalo do vedení zásluhou Jakuba Strnada. Třebíči se po necelých čtyřech minutách podařilo již počtvrté za zápas vyrovnat stav, tentokrát zásluhou Jana Wasserbauera, který proměnil trestné střílení. Od tohoto okamžiku se hra vyvíjela lépe pro Kladno, které dokázalo v časech 51:25 zásluhou Jana Kloze a v čase 54:54, kdy trefil bránu Petr Ton zvýšit stav na 6:4. Třebíč se po této situaci, kdy Kladno zahájilo defenzivní akci, nedařilo dostat přes obranu Kladna nebo samotného Cikánka. Kladno tak v tomto zápase zvítězilo a veze si domů další tři body. Z dnešního onlajn přenosu to je vše. Děkuji za sledování a někdy příště na viděnou. (20:00:50)

    Jan Míšek

    Góly a asistencie: 5. T. Havránek (Huňa, Mrázek), 9. Mrázek (Psota, Kusko), 26. Malec (T. Havránek, Milfait), 49. Jan Wasserbauer – 5. Tůma (Burger, J. Kloz), 8. Strnad (Jánský, R. Přikryl), 21. Tenkrát (Machač), 45. Strnad (Zikmund), 52. J. Kloz (J. Drtina), 55. Ton (Ptáček)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – J. Zdráhal, Niko, Čejka, F. Král, Přibyl, Lojek, D. Mikyska – R. Zohorna, Dolníček, Jan Wasserbauer – Mrázek, Psota, Kusko – Kristl, Milfait, Malec – Matěj Novák, T. Havránek, Huňa.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Hanuljak) – P. Hořava, J. Drtina, D. Růžička, Zelingr, Ptáček, Ulrych, Repe – Tůma, Burger, J. Kloz – Jánský, R. Přikryl, Strnad – Ton, Machač, Tenkrát – Zikmund, Kubík, Cetkovský.

    Rozhodca: Obadal – Reich, Měkýš.

    Diváci: 1780