Lipt. Mikuláš – Martin 2:1 (po pr.) | B. Bystrica – Nitra 4:2 (kon.)
koniec
HC MONACObet Banská Bystrica
4:2 (2:0, 1:1, 1:0)
HK Nitra
Utorok 24.01.2017, 17:30 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 28. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:52
    Nitra dala gól!
    Hostia znižujú na 4:2 a ešte to bude dramatické. Strelcom gólu sa stáva RADOSLAV MACÍK.
    Asistencie: Mitch Versteeg, Eric Meland.
     
    45:51
    Banská Bystrica dala gól!
    Bystrica strieľa poisťujúci gól. PATRIK LAMPER sa od vlastnej modrej vysunul smerom dopredu, prekorčuľoval po pravom krídle, vyhol sa Ordzovenskému a zblízka zakončil!
    Asistencia: Tomáš Matoušek.
     
    33:32
    Nitra dala gól!
    Nitrania sa vracajú do zápasu! Tvrdoň si spracoval puk od Blackwatera. MAREK SLOVÁK mu šikovne nakorčuľoval pred bránkovisko, dostal prihrávku a strelou zblízka prekonal Bacashihuu!
    Asistencie: Marek Tvrdoň, Judd Blackwater.
     
    28:38
    Banská Bystrica dala gól!
    Barani strieľajú aj tretí gól! Zigo z pravého kruhu posunul na stred Truchnovi, ktorý nabil na ľavý kruh PETROVI KAFKOVI a jeho tvrdá delovka skončila v sieti!
    Asistencie: Viačeslav Truchno, Tomáš Zigo.
     
    14:54
    Banská Bystrica dala gól!
    Aj druhá presilovka domácich je využitá! Jednoduchú akciu založil Maione, prihral do stredového kruhu Matuškinovi. Matuškin vnikol do pásma, posunul na pravý kruh JORDANOVI HICKMOTTOVI, ktorého strela na bránu prekvapila Valenta!
    Asistencie: Maksim Matuškin, Matthew Maione.
     
    07:01
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci hokejisti využívajú presilovku! Hickmottova strela od modrej smerovala na zadný mantinel, odkiaľ sa puk odrazil pred bránu a TOMÁŠ SUROVÝ ho z prvej doklepol do siete!
    Asistencia: Jordan Hickmott.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 8. Surový (Hickmott, Matuškin), 15. Hickmott (Matuškin, Maione), 29. Kafka (Truchno, Zigo), 46. Lamper (Matoušek) – 34. Slovák (Tvrdoň, Blackwater), 56. Macík (Versteeg, Meland)


    HC MONACObet Banská Bystrica: Bacashihua – Maione, Wishart, Gründling, Mihálik, Ďatelinka, Kubka, Ťavoda, Matuškin – Hickmott, Surový, Buc – Kafka, Zigo, Truchno – Matoušek, Bortňák, Lamper – Hamráček, Tamáši, Belluš
    HK Nitra: Valent – Milam, Ordzovenský, Pupák, Mezei, Meland, Versteeg, Korím, Piačka – Tvrdoň, Slovák, Blackwater – H. Ručkay, Krištof, Kutálek – Macík, Štefanka, Bajtek – Šille, Paukovček, Cope

    Rozhodca: Goga, Baluška – Stanzel, Synek