Ottawa – Columbus 6:7 (po pr.) | NY Islanders – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Chicago – Vancouver 4:2 (kon.)
Minnesota – Nashville 2:4 (kon.)
koniec po predl.
New York Islanders
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
Philadelphia Flyers
cz Pondelok 23.01.2017, 00:00 • Barclays Center, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:20 Claude GIROUX - 2:3
     
    63:20
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Kapitán CLAUDE GIROUX krásně objel bránu a v blízkosti pravé tyče puk zametl za záda Thomase Greisse, který nedokázal vleže lapačkou zasáhnout. Philadelphia dokonala obrat a po prodloužení vítězí v New Yorku 3:2! Asistence: Shayne Gostisbehere a Jakub Voráček.
    41:47 Ivan PROVOROV - 2:2
     
    41:47
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    IVAN PROVOROV si od modré čáry krásně sjel do levého kruhu pro vhazování a poté posílal puk před bránu, kde se od brusle Adama Pelecha odrazil k pravé tyči bezmocného brankáře Thomase Greisse. Philadelphia vstřelila dva góly v řadě a v úvodu třetí třetiny vyrovnala na 2:2! Asistence: Brayden Schenn a Wayne Simmonds.
    34:10 Wayne SIMMONDS - 2:1
     
    34:10
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Islanders se nedokázali osvobodit a WAYNE SIMMONDS po přihrávce Braydena Schenna zamířil v mezikruží z blízkostí nad pravým betonem stojícího Thomase Greisse k levé tyči. Thomas Greiss dnes historické tabulky určitě nepřepíše a Islanders vedou pouze o gól! Asistence: Brayden Schenn a Radko Gudas.
    24:47 Alan QUINE - 2:0
     
    24:47
    Islanders právě vstřelili branku!
    Steve Mason nedokázal udržet tvrdou ránu Dennise Seidenberga od modré čáry a ALAN QUINE v blízkosti levé tyče bekhendovou střelou dorazil puk, který se přenesl obloukem přes pravé rameno brankáře Flyers, do brány. Islanders přečkali přesilovou hru 5 na 3 a vedou v Barclays Center nad Philadelphií 2:0! Asistence: Shane Prince a Dennis Seidenberg.
    13:25 Nick LEDDY - 1:0
     
    13:25
    Islanders právě vstřelili branku!
    John Tavares ukradl na levém křídle puk rozehrávajícímu Jakubovi Voráčkovi a řítil se do samostatného úniku. Steve Mason vzápětí kapitána Islanders sice fantasticky vychytal, proti dorážce NICKA LEDDYHO z mezikruží už byl ale bezmocný. Islanders se necelých sedm minut před koncem první třetiny ujímají vedení 1:0!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 14. Leddy, 25. Quine (Prince, Seidenberg) – 35. Simmonds (B. Schenn, Gudas), 42. Provorov (B. Schenn, Simmonds), 64. Giroux (Gostisbehere, Voráček)


    New York Islanders: Greiss (Bérubé) – Leddy, Pelech, Hickey, Boychuk, de Haan, Seidenberg – Lee, Tavares (C), Jo. Bailey (A) – Beauvillier, B. Nelson, R. Strome – Prince, Quine, Chimera – N. Kuljomin, Cizikas, Clutterbuck (A).
    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – Provorov, MacDonald, Streit (A), Gudas, Manning, Gostisbehere – Raffl, Giroux (C), Read – Konecny, Couturier, Voráček – Cousins, B. Schenn, Simmonds (A) – VandeVelde, Bellemare, Ljubimov.

    Rozhodca: Trevor Hanson, Frederick L'Ecuyer. Čároví: Scott Driscoll, Michel Cormier

    Diváci: 13146