NY Islanders – Dallas 3:0 (kon.) | Columbus – Ottawa 0:2 (kon.) | Toronto – NY Rangers 2:5 (kon.)
Minnesota – Arizona 4:3 (kon.) | St. Louis – Washington 3:7 (kon.) | Calgary – Nashville 3:4 (kon.)
Anaheim – Colorado 2:1 (kon.) | San Jose – Tampa Bay 2:1 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
2:1 (0:0, 0:1, 2:0)
Colorado Avalanche
cz Piatok 20.01.2017, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Calvin Pickard opustil svou bránu a Colorado to zkouší během poslední minuty ve hře bez brankáře!
    57:58 Nick RITCHIE - 2:1
     
    57:58
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ondřej Kaše vyhrál mezi kruhy souboj a NICK RITCHIE nádhernou střelou z vrcholu mezikruží nad lapačkou Calvina Pickarda vymetl milimetrově přesně pravý horní roh brány. Ducks otočili utkání na svou stranu a těsně před koncem vedou 2:1! Asistence: Ondřej Kaše.
     
    57:22
    Andrew Cogliano a Logan Shaw se snažili v blízkosti levé tyče propasírovat puk za záda Calvina Pickarda, ani jeden z nich ale neuspěl!
     
    57:04
    Nathan MacKinnon v levém kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné střele zápěstím, která mířila do bližšího horního rohu brány. John Gibson ji ale fantastickým zákrokem vyrazil, když proti ní zasáhl lapačkou a vyrazil ji mimo!
     
    49:34
    Avalanche se pokusili získat zpět ztracené vedení, John Gibson jejich pokus ale vyrazil mimo pravým ramenem!
    47:17 Hampus LINDHOLM - 1:1
     
    47:17
    Anaheim právě vstřelil branku!
    HAMPUS LINDHOLM na levém křídle napřáhl po zpětné přihrávce Rickarda Rakella o mantinel od modré čáry bez přípravy k prudké střele s příklepem, která nad vyrážečkou Calvina Pickarda zamířila přesně do bližšího horního rohu brány. Ducks využili přesilovou hru a k radosti svých fanoušků vyrovnali na 1:1! Asistence: Rickard Rakell a Antoine Vermette.
     
    46:56
    Kapitán Colorada Gabriel Landeskog dostal dvě minuty za hákování a Ducks mají šanci vyrovnat.
     
    46:47
    Hampus Lindholm od modré čáry na levém křídle nahodil puk před bránu, kde ho skvěle tečoval Corey Perry a kotouč zamířil těsně vedle vzdálenější pravé tyče!
    45:04 Pěstní souboj mezi Zadorovem a Joshem Mansonem.
     
    45:04
    Nikita Zadorov a Josh Manson shodili rukavice a pustili se do bitky, kterou vyhrál v souboji dvou obránců hostující Manson poté, co Zadorov ztratil stabilitu a skončil na ledě. Oba hráči dostali 5 minut za bitku.
    40:40 Skvělý zákrok Gibsona proti střele Duchenea!
     
    40:40
    V Honda Center po rychlé práci dvou roleb začala třetí třetina a Matt Duchene na pravém křídle napřáhl k nebezpečné střele, kterou John Gibson lapačkou fantasticky vyrazil nad horní tyč!
     
    38:27
    Jakob Silfverberg se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže trefil pouze hruď Calvina Pickarda, od něhož se puk odrazil do ochranné sítě.
     
    36:26
    Rickard Rakell se v blízkosti pravé tyče ocitl v obrovské šanci, jenže ani společně s dalšími dvěma spoluhráči nedokázal puk propasírovat za záda fantastického Calvina Pickarda!
     
    36:06
    Colorado hrálo v šesti a jeho hráčská lavice dostala dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Dvouminutový trest za tým odpyká Jarome Iginla.
    34:04 Gabriel LANDESKOG - 0:1
     
    34:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Ducks nedokázali vyhodit puk z obraného pásma a GABRIEL LANDESKOG je za to nekompromisně potrestal, když se v blízkosti pravé tyče dostal k dorážce a nad pravým betonem ležícího Johna Gibsona puk poslal do sítě. Colorado bylo od úvodních minut horším týmem, nyní ale v Honda Center využilo přesilovou hru a vede 1:0! Asistence: Matt Duchene a Nathan MacKinnon.
     
    33:37
    Carl Söderberg se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci a mohl skórovat během oslabení, jenže jeho střela skončila v lapačce fantastického Johna Gibsona!
     
    32:15
    Corey Perry fauloval Jaromea Iginlu a dostal dvouminutový trest za hákování, ačkoliv se mu to hodně nelíbilo.
     
    30:12
    Druhá třetina v Honda Center pokračuje a do jejího konce zbývá odehrát necelých deset minut. Jakmile čas uplyne, automaticky by bez přestávky měla začít třetí třetina.
    Hokejisté Anaheimu Ducks odchází do útrob Honda Center.
     
    Oba týmy nakonec odchází do kabin a na ledovou plochu vyjíždí rolba. Výměna skla ještě bude nějakou dobu trvat a v Honda Center předčasně probíhá druhá přestávka!
    Po střele Gelinase muselo dojít k výměně ochranného skla!
     
    30:12
    Eric Gelinas napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, která na ochranném skle zanechala pavučinu a musí dojít k jeho výměně! Chvíli se hrát nebude.
    25:34 Jacob Silfverberg se rozhodl zakončit přečíslení sám.
     
    25:34
    Jakob Silfverberg na pravém křídle ukázal hráčům Colorada záda v blízkosti pravé tyče se dostal ke střele, kterou Calvin Pickard pravým betonem skvěle vyrazil! Andrew Cogliano se vzápětí dostal k dorážce, jeho pokus v tísni ale zamířil o pořádný kus vedle levé tyče.
     
    25:07
    Avalanche dostali Ducks pod obrovský tlak, který po několika střelách vygradoval nádherným pokusem Michaila Grigorenka, který mířil přesně k levé tyči, John Gibson ho ale spektakulárním zákrokem vleže dostal vyrazit! Domácí brankář zřejmě zasáhl pravým betonem.
     
    23:43
    John Gibson skvěle zasáhl proti střele jednoho z hostujících hráčů z blízkosti a jeho spoluhráči vzápětí vyhodili puk na zakázané uvolnění.
    19:28 Calvin Pickard skvěle vložil hůl do nahození Rakella.
     
    19:28
    Rickard Rakell nahazoval puk z pravého kruhu pro vhazování před bránu, kde hledal Logana Shawa, Calvin Pickard ale jejich kombinaci rozbil čepelí hole. Dobrý zásah!
     
    17:47
    Ryan Kesler na druhý pokus v těsné blízkosti brány přiťukl puk Coreymu Perrymu, který se u pravé tyče ocitl v obrovské šanci, jeho následná střela ale skončila na levým betonu nebo lapačce přitisknuté k němu Calvina Pickarda!
     
    17:39
    Ryan Kesler vypálil z levého křídla a Calvin Pickard jeho střelu skvěle vyrazil!
     
    16:00
    Matt Nieto usedl na trestnou lavici poté, co dostal dvouminutový trest za vysokou hůl. Ducks si zahrají třetí přesilovou hru.
    15:40 Krásná střela Rakella málem orazítkovala obě tyče!
     
    15:40
    Rickard Rakell si z levého křídla sjel mezi kruhy pro vhazování a z vrcholu mezikruží napřáhl k nádherné střele zápěstím, která prošla kolem jednoho ze clonících protihráčů a od pravé tyče se odrážela k levé tyči, Calvin Pickard měl ale štěstí, protože puk nakonec zamířil těsně mimo!
     
    08:01
    Jarome Iginla přišel na útočné modré čáře o puk a poté zezadu zahákoval Joshe Mansona. Ducks si zahrají druhou přesilovou hru, přičemž první využít nedokázali.
     
    05:55
    Nick Ritchie se v blízkosti levé tyče dostal ke střele, která po ledě zamířila těsně vedle vzdálenější pravé tyče!
     
    02:51
    Cam Fowler napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Calvin Pickard ji ale dokázal pravým betonem vyrazit!
    02:10 Neortodoxní odraz puku vyvolal pořádný rozruch!
     
    02:10
    Cam Fowler vystřelil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a puk se po podrazu od zad jednoho z hráčů před bránou snesl ze vzduchu obloukem na horní tyč, od které se odrazil vzápětí do brankoviště a Corey Perry se v blízkosti pravé tyče snažil dostat k dorážce marně!
     
    01:50
    Ondřej Kaše v pravém kruhu pro vhazování unikal dvojici hostujících hokejistů a Nikita Zadorov ho zezadu podrazil. Anaheim má k dispozici první přesilovou hru.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 48. H. Lindholm (Rakell, Vermette), 58. N. Ritchie (O. Kaše) – 35. Landeskog (Duchene, MacKinnon)


    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Holzer, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, L. Shaw – Cramarossa, Noesen, O. Kaše.
    Colorado Avalanche: Pickard (S. Martin) – Ťutin, Barrie, Zadorov, Goloubef, Beauchemin (A), Gelinas – Rantanen, MacKinnon (A), R. Bourque – Landeskog (C), Duchene, Nieto – Comeau, Söderberg, Iginla – Grigorenko, J. Mitchell, Colborne.

    Rozhodca: Gord Dwyer, Kyle Rehman. Čároví: Shane Heyer, Brian Murphy

    Diváci: 15414