NY Islanders – Dallas 3:0 (kon.) | Columbus – Ottawa 0:2 (kon.) | Toronto – NY Rangers 2:5 (kon.)
Minnesota – Arizona 4:3 (kon.) | St. Louis – Washington 3:7 (kon.) | Calgary – Nashville 3:4 (kon.)
Anaheim – Colorado 2:1 (kon.) | San Jose – Tampa Bay 2:1 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
4:3 (2:1, 1:2, 1:0)
Arizona Coyotes
cz Piatok 20.01.2017, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:54 Nino NIEDERREITER - 4:3
     
    52:54
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Další sehrávka už domácím vyšla! Pominville tentokrát nahrál na pravou stranu Mikaelovi Granlundovi, do jehož střílené přihrávky vložil hůl NINO NIEDERREITER, jenž pohotově tečoval puk za záda Domingua – 4:3. Asistence: Mikael Granlund a Jason Pominville.
    37:24 Jamie MCGINN - 3:3
     
    37:24
    Arizona právě vstřelila branku!
    A o 30 sekund později je vyrovnáno! JAMIE MCGINN napálil z levého kruhu kotouč k bližší tyči Dubnykovy svatyně a gólman Minnesoty se jen smutně otočil za sebe – 3:3. Asistence: Alex Goligoski.
    36:54 Jakob CHYCHRUN - 3:2
     
    36:54
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté rychle snižují! JAKOB CHYCHRUN využil, že měl Devan Dubnyk zakrytý výhled a z osy kluziště vystřelil nad lapačku domácího brankáře – 3:2. Asistence: Shane Doan a Christian Dvorak.
    36:31 Chris STEWART - 3:1
     
    36:31
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují své vedení! Hráči Minnesoty získali ve středním pásmu kotouč a Pominville tak mohl poslat do samostatného uniku CHRISE STEWARTA, jenž pokořil brankáře Domingua bekhendovým blafákem. Asistence: Jason Pominville.
    13:37 Nino NIEDERREITER - 2:1
     
    13:37
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí sehráli přesilovku výborně a nakonec ji i využívají! Mikko Koivu našel NINA NIEDERREITERA, který vystřelil z levého kruhu a puk prošel Domingueovi do branky mezi betony. Asistence: Mikko Koivu a Jason Pominville.
    11:42 Brendan PERLINI - 1:1
     
    11:42
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté z ničeho nic vyrovnávají! Stone rozehrál z obranného pásma na Shanea Doana, který poslal výbornou přihrávku mezi obránce BRENDANOVI PERLINIMU a ten svůj únik zakončil střelou nad lapačku Dubnyka – 1:1. Asistence: Shane Doan a Michael Stone.
     
    04:39
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Přečíslení 2 na 1 vyřešil ERIC STAAL sám, když místo přihrávky spoluhráči vystřelil z pravého kruhu ke vzdálenější tyči Domingueovy branky. Asistence: Nino Niederreiter a Matt Dumba.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 5. E. Staal (Niederreiter, Dumba), 14. Niederreiter (M. Koivu, Pominville), 37. Stewart (Pominville), 53. Niederreiter (Mikael Granlund, Pominville) – 12. Perlini (Doan, Stone), 37. Chychrun (Doan, Dvorak), 38. J. McGinn (Goligoski)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Prosser, Folin, Scandella – Niederreiter, E. Staal, Coyle – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Schroeder, Haula, Parise (A) – Pominville, Graovac, Stewart.
    Arizona Coyotes: Domingue (M. Smith) – Schenn, Ekman-Larsson (A), Stone, Goligoski (A), Chychrun, Connauton – Vrbata, Burmistrov, Rieder – Duclair, Dauphin, J. McGinn – Doan (C), Dvorak, Perlini – Martinook, Jooris, Crouse.

    Rozhodca: McIsaac, Furlatt – Galloway, Nowak

    Diváci: 19027