NY Islanders – Dallas 3:0 (kon.) | Columbus – Ottawa 0:2 (kon.) | Toronto – NY Rangers 2:5 (kon.)
Minnesota – Arizona 4:3 (kon.) | St. Louis – Washington 3:7 (kon.) | Calgary – Nashville 3:4 (kon.)
Anaheim – Colorado 2:1 (kon.) | San Jose – Tampa Bay 2:1 (kon.)
koniec
St. Louis Blues
3:7 (0:2, 1:4, 2:1)
Washington Capitals
cz Piatok 20.01.2017, 02:10 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:25 Alexander STEEN - 3:7
     
    56:25
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues si branku za aktivitu ve třetí třetině zasloužili. ALEXANDER STEEN tečoval střelu od modré čáry tak, že skončila až za zády bezmocného Holtbyho, který neměl šanci na teč reagovat. Asistence: Colton Parayko a Jaden Schwartz.
    50:00 Alexander STEEN - 2:7
     
    50:00
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Přesně v padesáté minutě se domácí dočkali druhé branky v zápase. Schwartz se pěkně uvolnil, udělal kličku obránci a přistrčil kotouč na volného ALEXANDERA STEENA, který jen nastavil hůl a nasměroval tím puk přesně do horního růžku. Asistence: Jaden Schwartz a Carl Gunnarsson.
    46:20 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:7
     
    46:20
    Washington právě vstřelil branku!
    Sedmý gól v síti Blues. Nutno dodat, že naprosto zaslouženě. JEVGENIJ KUZNĚCOV projel nikým nehlídaný útočným pásmem a ze středu levého kruhu zamířil přesně pod horní tyč. Asistence: T. J. Oshie a Alexandr Ovečkin.
    33:30 Justin WILLIAMS - 1:6
     
    33:30
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington dává branky jako na běžícím pásu. Kuzněcov přihrál z pravého kruhu na JUSTINA WILLIAMSE, který stál mezi kruhy a střelou okamžitě rozvlnil síť. Obrana Blues vůbec nereagovala. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Dmitrij Orlov.
    27:44 Marcus JOHANSSON - 1:5
     
    27:44
    Washington právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Další střídání brankářů, další branka. Tentokrát Huttona překonal MARCUS JOHANSSON, který neatakovaný pronikl až mezi kruhy a zamířil přesně do volného místa v brance. Bez asistence.
    27:33 Brett CONNOLLY - 1:4
     
    27:33
    Washington právě vstřelil branku!
    BRETT CONNOLLY dostal přihrávku do samostatného úniku a poradil si velice dobře, když rychle vystřelil nad vyrážečku. Asistence: Andre Burakovsky.
    23:47 T. J. Oshie - 1:3
     
    23:47
    Washington právě vstřelil branku!
    Na Allena šla první střela druhé třetiny, i ta však také končí brankou v síti Blues! T. J. OSHIE totiž dostal přihrávku mezi kruhy a bekhendem poslal puk do horní části branky. Asistence: Nicklas Bäckström a Alexandr Ovečkin.
    20:19 Jaden SCHWARTZ - 1:2
     
    20:19
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues snižují téměř okamžitě po nástupu na led. JADEN SCHWARTZ si zpracoval puk a z vrcholu pravého kruhu trefil přesně horní část branky. Holtby toho příliš neviděl, protože vůbec nereagoval. Asistence: Paul Stastny a Alexander Steen.
    07:41 Jay BEAGLE - 0:2
     
    07:41
    Washington právě vstřelil branku!
    Allen dnes dostal po dlouhé době šanci v brankovišti a zatím se příliš nepředvedl. I další střela, která na něj mířila, končí za jeho zády. JAY BEAGLE obdržel přihrávku zpoza branky do prostoru mezi kruhy a nemýlil se. Asistence: Daniel Winnik, Tom Wilson.
    05:37 André BURAKOVSKY - 0:1
     
    05:37
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals jdou i přes nízkou aktivitu do vedení, když se prosadili hned z druhé střely na branku. ANDRÉ BURAKOVSKY zamířil z pravého kruhu a puk se po zemi dostal až za brankovou čáru. Allen nereagoval. Burakovsky si tak připisuje třetí gól ve třetím zápase za sebou. Asistence: Daniel Winnik a Lars Eller.

    Jakub Prchal

    Góly a asistencie: 21. Schwartz (Stastny, Steen), 50. Steen (Schwartz, Gunnarsson), 57. Steen (Parayko, Schwartz) – 6. Burakovsky (Winnik, Eller), 8. Beagle (Winnik, T. Wilson), 24. Oshie (Bäckström, Ovečkin), 28. Connolly (Burakovsky), 28. Ma. Johansson, 34. Williams (Kuzněcov, Orlov), 47. Kuzněcov (Oshie, Ovečkin)


    St. Louis Blues: Allen (28. C. Hutton) – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko, Bortuzzo – Steen, Stastny, Schwartz – Tarasenko, Lehterä, Jaškin – Perron, Berglund, Fabbri – Reaves, Brodziak, Upshall.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Orlov, Niskanen, Chorney, Alzner, Schmidt, Orpik – Oshie, Bäckström, Ovečkin – Williams, Kuzněcov, Ma. Johansson – Burakovsky, Eller, Connolly – T. Wilson, Beagle, Winnik.